@Mr-Yavuz evet haklısınız ama dediğim gibi şu an dosyamı taşıma gücüm çok yok olanı da giderken kullanmak zorundayım o yüzden şu an için beklemekten başka bir şey gelmiyor elimden..
fthsnmz1 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
fthsnmz1 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ozzgedenizz anlıyorum ama evleneli 11 ay oldu ve yanımız da nikah da çekilen fotoları ve düğün davetiyemizi götürmüştük bunu az görmüş vs olabilir diye düşündük eşimin ailesinin adlarını sordu falan bana o yüzden bu düşünceye girdik biraz da.
-
@shangrila anladım bekleyelim bakalım ne kadar sürecek. teşekkür ederim size de
-
@Emre-Kurtulmuş umarım biz de olumlu sonuçlanmasını çok istiyoruz. ama neden ap ye kaldığımızı da bilmiyoruz benim tahminim gc kazandıkdan sonra evlenmiş olmamız olabilir diye düşünüyorum. peki bu yıl ankara'dan ap ye kalanlar var mı varsa ne kadar sürede cevap geldi geldiyse ap den red alan oldu mu ??
-
Merhabalar 04.08 de mülakatımız vardı gittik ilk başka bir sorun yoktu yemin ettik parmak izlerimizi aldı sorular sordu cevapladık sonra bize o meşhur sarı kağıdı verdi ap ye kaldık neden diye sorduk cevaplamadı onluk bir olmadığını washington'ı bağlayan bir durum olduğundan dedi mail atıcaz onu doldurup gönderin dediler pasaportlarımızı da verdiler bize formu gönderdik den sonra incelenecek sizi önümüz de ki hafta yine Ankara'ya çağırabiliriz dedi pasaportları almak için ama bu süreç uzayabilir 30 eylül de de son buluyor dedi yıkıldık tabi hiç beklemiyorduk sebebini sorduk idari işlem dedi neden olarak bir şey söylemedi. Neyse uzatmadan dün gönderdik eşimle birlikte da-5535i otomatik cevap mail de geldi. Bunun nedeni nedir neden ap ye kaldık hiç bi durum yokken ve bu süreç ne kadar sürer 30 eylüle kadar sonuçlanır mı bu durumda olan arkadaşlar nası bi süreçten geçti sonuçları ne oldu red alan oldu mu... Teşekkürler
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar dün mülakatımız vardı gittik ilk başka bir sorun yoktu yemin ettik parmak izlerimizi aldı sorular sordu cevapladık sonra bize o meşhur sarı kağıdı verdi ap ye kaldık neden diye sorduk cevaplamadı onluk bir olmadığını washingtonı bağlayan bir durum olduğundan dedi mail atıcaz onu doldurup gönderin dediler pasaportlarımızı da verdiler bize formu gönderdik den sonra incelenecek sizi önümüz de ki hafta yine Ankaraya çağırabiliriz dedi pasaportları almak için ama bu süreç uzayabilir 30 eylül de de son buluyor dedi yıkıldık tabi hiç beklemiyorduk sebebini sorduk idari işlem dedi neden olarak bir şey söylemedi. Neyse uzatmadan dün gönderdik eşimle birlikte da-5535i otomatik cevap mail de geldi. Bunun nedeni nedir neden ap ye kaldık hiç bi durum yokken ve bu süreç ne kadar sürer 30 eylüle kadar sonuçlanır mı bu durumda olan arkadaşlar nası bi süreçten geçti sonuçları ne oldu red alan oldu mu... Teşekkürler
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
merhabalar bir sorum vardı en sonra Ankara da mülakata giren arkadaşlara, döviz kurunu kaçtan sabitlemişler bilen var mı acaba en son dolar 18,5 iken 20 ₺ ye sabitlemişlerdi şu an 26larda ya hastane de ve mülakatta kuru kaça sabitlemişler bilen varsa yazarsa sevinirim. teşekkürler..
-
@lumos teşekkürler cevap için 3. yöntem ile baktım da dosya NVC' de şeklin de çıkıyor bu Ankara daha dosyayı çekmedi demek heralde peki bu ay için dağıtılan rakam 10.200 deniyor temmuz ayı için bana bu ay gelir mi yoksa bir daha ki ay dağıtım da mı gelir tahmini ne kadar daha beklicez
1 sene oldu bu case no ile hala bekliyoruz.. -
@hsn-kartal merhabalar bu numarala yeni dağılan mülakat numaraları mıdır ?temmuz ayı için. Benim case no: 10.1xx ve 11 mayıs ds260 formunu gönderme tarihim ama o numaralar için de yok numaram. Mailler ne zaman da geliyo saat farkından dolayı geç geliyor olabilir mi ? normal de bana yazılan numaralara göre bana da mülakat maili gelmesi gerekmiyor mu ? Bilen herkes cevaplarsa sevinirim.@gucarslan @aslanamca @lumos @Mr-Yavuz
-
@Mr-Yavuz evet haklısınız ama dediğim gibi şu an dosyamı taşıma gücüm çok yok olanı da giderken kullanmak zorundayım o yüzden şu an için beklemekten başka bir şey gelmiyor elimden..
-
@sanaldeniz çok teşekkürler, inşallah dediğiniz gibi olur da her mülakat bekleyen geç de olsa alır mülakatını..