• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. atlas
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

atlas

@atlas

9
    İtibar
    143
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum istanbul Yaş: 36

atlas Takip etme Takip Et

atlas tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

Merhabalar,

Uzun zamandır telaştan buraya yazamadım. 4 şubattaki mülakatımız olumlu sonuçlandı ve vizemizi aldık. 27 mart bugün USCIS ödemesini eşim ve kendim için yaptım. Mayıs ortası gibi New York şehrine gitmeyi planlıyoruz. Mülakat çok kolaydı, neredeyse hiç soru sorulmadı ve vizeyi onayladılar. 3-4 gün sonra da ptt den vize basılmış pasaport ve sağlık raporu zarfını teslim aldık. Herkesin kendi pasaportunu alması gerekiyor (eş dahi olsa kabul olmuyor).

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      A
      atlas

Selamlar,

Mülakatımız 4 şubat 2019 tarihinde gerçekleşecek. Daha önce belge gönderenler arasındayım. KCCye gönderdiğim belgeleri ve güncel hallerini götürüp hangisini isterlerse onu teslim etmeyi düşünüyorum. 25 ocakta doktor muayenemiz var. Umarım herşey sorunsuz geçer. Mülakata girecek diğer arkadaşların da mülakatının iyi geçmesini umuyorum.

A
      atlas
    • RE: DV2019 bekleme odası

@arnblt sıram gelsin diye beklemeyince böyle oluyor. şu an kimler görüşmeye girdi tam bilmiyorum ben de. benim için görüşmenin ocakta olması şart değil en erken ocak olmalı, şubat veya mart olmasında bir sakınca yok.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      A
      atlas

@crazycells Şimdi düzelttim. Ben bu ay doldurmaya başlayıp kasım başında submit etmeyi düşünüyorum söyledikleriniz ışığında.

A
      atlas

Selamlar.

Ds 260 formunu doldururken devam eden yüksek lisans için gireceğimiz bilgiler konusunda endişeye kapıldım. Eşim şu an yüksek lisans yapıyor ve bu yıl bitirecek. eğitim durumu için university degree seçtim fakat katıldığı eğitimlere master bachelor's degree ve high school yazdım. Masterda diploma bölümüne NONE YET yazdım ve bitiş tarihine de günümüzden bir gün öncesini seçmeme izin verdi. Burada okulu bitirme tarihi olduğu için sorun yaşar mıyız?

Bir de şu konu var arkadaşlar. Ds 260 doldururken elbet fark edenler olmuştur ama klavye küçük harf yazsa dahi büyük harfe otomatik olarak geçiş yapıyor fakat ı harfi tanımlanmıyor bu sorunu hep caps lock açık yazarak çözdüm.

A
      atlas

atlas tarafından gönderilen son iletiler

Merhabalar,

Uzun zamandır telaştan buraya yazamadım. 4 şubattaki mülakatımız olumlu sonuçlandı ve vizemizi aldık. 27 mart bugün USCIS ödemesini eşim ve kendim için yaptım. Mayıs ortası gibi New York şehrine gitmeyi planlıyoruz. Mülakat çok kolaydı, neredeyse hiç soru sorulmadı ve vizeyi onayladılar. 3-4 gün sonra da ptt den vize basılmış pasaport ve sağlık raporu zarfını teslim aldık. Herkesin kendi pasaportunu alması gerekiyor (eş dahi olsa kabul olmuyor).

A
      atlas

Selamlar,

Mülakatımız 4 şubat 2019 tarihinde gerçekleşecek. Daha önce belge gönderenler arasındayım. KCCye gönderdiğim belgeleri ve güncel hallerini götürüp hangisini isterlerse onu teslim etmeyi düşünüyorum. 25 ocakta doktor muayenemiz var. Umarım herşey sorunsuz geçer. Mülakata girecek diğer arkadaşların da mülakatının iyi geçmesini umuyorum.

A
      atlas

@crazycells eğitimle ilgili bir sorum var size. eşim yüksek lisans yapıyor ve martta tamamlayacak. şu an devam ettiği için present occupation kısmına mı yazmalıyım yoksa previous kısmına mı yazmam gerekiyor. previous kısmına yazarsam daha ileri bir bitiş tarihi seçmeme izin vermiyor günümüzü seçebiliyorum ama bazı arkadaşlar eğitimler için daha ileri bitiş tarihi seçebildiklerini söylediler.

A
      atlas

Selamlar.

Ds 260 formunu doldururken devam eden yüksek lisans için gireceğimiz bilgiler konusunda endişeye kapıldım. Eşim şu an yüksek lisans yapıyor ve bu yıl bitirecek. eğitim durumu için university degree seçtim fakat katıldığı eğitimlere master bachelor's degree ve high school yazdım. Masterda diploma bölümüne NONE YET yazdım ve bitiş tarihine de günümüzden bir gün öncesini seçmeme izin verdi. Burada okulu bitirme tarihi olduğu için sorun yaşar mıyız?

Bir de şu konu var arkadaşlar. Ds 260 doldururken elbet fark edenler olmuştur ama klavye küçük harf yazsa dahi büyük harfe otomatik olarak geçiş yapıyor fakat ı harfi tanımlanmıyor bu sorunu hep caps lock açık yazarak çözdüm.

A
      atlas

@crazycells Şimdi düzelttim. Ben bu ay doldurmaya başlayıp kasım başında submit etmeyi düşünüyorum söyledikleriniz ışığında.

A
      atlas

@crazycells ben şimdi formu doldurup göndersem mülakatım 2.5-3 ay sonra mı olacak yani? galiba ben bu konuyu tam anlamadım.

A
      atlas

@arnblt sıram gelsin diye beklemeyince böyle oluyor. şu an kimler görüşmeye girdi tam bilmiyorum ben de. benim için görüşmenin ocakta olması şart değil en erken ocak olmalı, şubat veya mart olmasında bir sakınca yok.

A
      atlas

Herkese selam. Burada gördüğüm kadarıyla case numarası 20bin üzeri olanlar sabırsızlıkla sıralarının gelmesini beklerken numarası düşük olanlar da tam olarak hazırlanamadıkları için formu gönderemiyor. Her iki durum da zor. Bizim de numaramız 3000 civarı ve biz de henüz formu göndermedik. Hazirandan önce gidemeyeceğiz ve en erken ocakta mülakata girmeyi düşünüyoruz. @crazycells ten aldığım bilgiye göre aralık ortasında formu doldurmamız yeterli olacak.

Mayıs ayında bir heyecenla doldurup gönderecektim. Sonra bir danışmanlık şirketiyle konuştum eylülde gelin dediler. Eylül sonunda aradım onları başvurular başlayacak çok yoğunuz kasımda gelin formu gönderdikten sonra randevu almak üç ay sürüyor dediler. Ben de onların bu saçmalıklarından bıktım ve @crazycells e danıştım. Sürecin hızlandığını formu gönderince kısa sürede randevu verildiğini öğrendim.

Yani numaranız ne olursa olsun sürekli bekleyebiliyorsunuz. Mayısta bir heyecanla formu doldursaydım şimdi elimde vize basılı pasaport olabilirdi.

Burada kazanmayı bekleyen arkadaşlara söyleyeceğim şey şu ki, bugünler iyi günleriniz asıl stres kazanınca başlıyor.

A
      atlas