@mikael bende öyle düşünüyodum uzun zamandır düşündüğümü yazan kişisiniz
ckaragoz31 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
ckaragoz31 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
yok halen hata veriyor site çöktü
-
site çöktü arkadaslar The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.uyarısı verıyor
-
selamlar chrome onbellegı sıldım baska tarayıcıdanda yaptım ama sorun cozulmedı The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
SUANDA BASVURU ALINMIYOR SANIIRIM SITE COKTU
Your support ID is: 8900719654447396022[Go Back]
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
selamlar suan onlıne sınız sanırım dedıgınız uzere chrome onbellegı sıldım baska tarayıcıdanda yaptım ama sorun cozulmedı The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Your support ID is: 8900719654447396022
[Go Back]
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
arkadaşlar kendim için yazmıyorum az önce telefonda cengiz isimli bir arkadasla gorustum adamın elınde gc talihli cıktısı var adam bılgısayardan cok bırsey anlamıyor adam ıstanbulda adam yesılkart forumu bıle bılmıyor ben soyledım gelecek fakat ıstanbulda olan arkadaslar bu arkadasa yardımcı olsun adamın case number 10 k yazıktır gunahtır bırılerı bu adamı neredeyse ıstanbulda yanına cagırsın adam moto kurye zaten bırı doldursun bu adama ds 260 ı adamın numarasını burada paylasmak ıstemıyorum yardımcı olacak arkadaslar ozelden mesaj atsınlar
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
yerimizi alalım hadı ınsallah 2024
-
turist vizesiyle gidip dil okulu vasıtasıyla kalıp sonra abd ordusuna girip yeşilkart almak en kısa yol değil mi
-
@mikael bende öyle düşünüyodum uzun zamandır düşündüğümü yazan kişisiniz
-
bakınn söylüyorum açık açık çıkan adamlara bakın bugün yarısı izmirli olacak ! bu komplo teorisi değil hep izmirlilere daha çok çıkıyor..
-
pasaport zorunluluğu kalkmamalı diyip dv 2020 odası ne zaman açılacak saat 21.00 gibi mi