• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Burak 0
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 60
    • En İyi 27
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Burak 0

@Burak 0

74
    İtibar
    220
    Profil Görüntülemeleri
    60
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Burak 0 Takip etme Takip Et

Burak 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Arkadaşlar doktor randavusu tamam kargo ödemesi falan tamam sayfa barkoduda hazır. Geriye sadece dosyaları organize etmek ve beklemek kalıyor sanırım , sıranın bize gelince böyle heyecan ve stresi aynı anda yasamak bir garip oldu ama güzel telaşlar. 🙂

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Burak 0
      Burak 0
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Arkadaşlar vizem onaylandi :))

Burak 0
      Burak 0

@Turhan-0 olumsuz etkilencek bişey yok dostum. Belgenin ne oldugunu söylersen ve ne sorun yasadgıını söylersen insanlar kendi durumu için bunu check edebilir. Bu durumu yazmak cok zor olmasa gerek. Umarım Sorun ne ise en kısa zamanda cözülür.

Burak 0
      Burak 0

Arkadaşlar bugun bizede mail gelmiş mart 3 e sonunda görüşme vermişler , çok mutlu oldum ufaktan belge işlerine başlayacağım bende. Bekleyen arkadaşlar maillerini kontrol etsinler!

Burak 0
      Burak 0

Arkadaşlar bu akşam yola cıkıyorum 26sinda sağlık raporu sonra mart ilk haftası görüşmeye gideceğim. Bi süre yazamayabilirim ancak geri döndüğümde sizlerle tecrübelerimi paylasırım. Umarım herşey cok güzel olacak artık!

Burak 0
      Burak 0

Arkadaslar an itibari ile eve girdim ve yarım saat sonra pasaportumda teslim edildi. Bir süredir evde olmadıgımdan buraya da pek bakamadım. Kısaca özet geceyim ayrıca daha önce mulakata gitmeden önce hazırladıgım belgeler 813. sayfada mevcuttur dileyen oradan bakabilir.
      Elciliğe sabah 7 de gittim sogukta uzun süre bekledik. Savaş dolayısı ile ekstra önlemler alındığından ekstra bekledik ancak tek problem soğuk olmasıydı.
      İçeri girdikten sonra 2 numara verildi. Sıram geldiğinde askerlik , nufus kayıt , adli sicil kaydı , evlilik cuzdanı , fotoğrafların bir kısmını aldılar ve cektirdiğim 1 adet vize için fotoğrafı aldılar. Ingilizce biliyormusun diye sordu evet dedim ve diğer tarafta tekrar bekleyin dendi. Tekrar sıram geldi ve memur bey bana :

Eşiniz hangi eyalette yaşıyor
      Bu ikinizin de ilk evliliği mi
      Eşiniz ne sıklıkla sizi ziyarete geliyor
      Eşinizle ne zaman ve nasıl tanıştınız
      Daha önce Amerikaya gittiniz mi
      Türkiye dışında başka bir yerde yaşadınız mı
      Gittiğinizde ne iş yapmayı planlıyorsunuz
      Bu sorulardan sonra ekstra elimde olan kanıtları isteyip inceledi. Bir kaç dakika sonra vizeniz onaylandı tebrikler dedi. Toplam 10 dakika sürdü sürmedi.

Burak 0
      Burak 0

Sonunda dq olduk , darisi bekleyenlerin basına arkadaslar. Umarım randavuyuda biran once alırız

Burak 0
      Burak 0

Randavu tarihi alan arkadaslarımızı tebrik ederim. Kasım dq lar sanırım nisandan önce gelmez gibi 🙂 ama en azından ilerleme var bunu görmek te güzel.

Burak 0
      Burak 0

@Refiks @Turhan-0 tebrikler! ayrıntıları bekliyoruz:) bu arada @ulgen siz ve sizin gibi imzası olmayan arkadaşlar profile girin oradan profili düzenleye girip en altta imza kısmına bizim oldugu gibi sürecinizi imzanıza taşıyın. Herkes için faydalı bir durum olabilir. Teşekkürler!

Burak 0
      Burak 0

Herkese selam, bugun ancak buraya giris yaptim tekrardan arkadaslar. Kendime gelme yeni duzen vs derken 10 gun olmus. Kisaca ozet gececegim. Kedimle birlikte izmirden binip istanbul aktarmasi yapip seattle a indim oradan oregon a aracla gectim toplam 27 saat surdu yolculuk evden cikip burada evime girmek. Problemsiz bir yolculuktu. Kafamizda kurdugumuz gibi seyler kolay kolay olmuyor hersey tamamsa. Bekleyen herkese sabirlar diliyorum. Ayni zamanda abd girip banka hesabi acan arkadaslar var ise tecrubelerini dinlemek isterim. Bana dm den ulasabilirsiniz. Vakit oldukca bakacagim.

Burak 0
      Burak 0

Burak 0 tarafından gönderilen son iletiler

Herkese selam, bugun ancak buraya giris yaptim tekrardan arkadaslar. Kendime gelme yeni duzen vs derken 10 gun olmus. Kisaca ozet gececegim. Kedimle birlikte izmirden binip istanbul aktarmasi yapip seattle a indim oradan oregon a aracla gectim toplam 27 saat surdu yolculuk evden cikip burada evime girmek. Problemsiz bir yolculuktu. Kafamizda kurdugumuz gibi seyler kolay kolay olmuyor hersey tamamsa. Bekleyen herkese sabirlar diliyorum. Ayni zamanda abd girip banka hesabi acan arkadaslar var ise tecrubelerini dinlemek isterim. Bana dm den ulasabilirsiniz. Vakit oldukca bakacagim.

Burak 0
      Burak 0

arkadaslar yarın sabah yola cıkıyorum. Yolculuk sonunda fırsat buldugumda yazacağım. görüşmek üzere!

Burak 0
      Burak 0

8 nisanda ucuşum arkadaşlar. Giriş yapınca ayrıntılı olarak yaşadıklarımı yazarım. Kedim ile gideceğim bakalım umarım problemsiz sekilde ulaşırız.

Burak 0
      Burak 0
    • RE: Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

@bernat @denisse bilgilendirme için çok teşekkürler arkadaşlar. Bu çantalardan birini spariş edeceğim ozaman. Cansınız.

Yolculuk içinde yayımlandı
      Burak 0
      Burak 0

@bernat kilosunu tam bilmiyorum ama 5 civaridir max büyük değil cok. 6 yaşında sarman

Burak 0
      Burak 0

@ugursway cok teşekkür ederim. Kedimin tr dönmeyecek bu yüzden problem yok o konuda. Sanırım arayıp düzgün bir çanta bulmak harici pek bişey kalmadı geriye. birde dediğiniz gibi ucak bileti olayını cözmem lazım.

Burak 0
      Burak 0

Arkadaslar kedimi götüreceğim bende ABD ye thy ile ucacağız. Kedimin kuduz asısını yaptırdım titrasyon testi abd ve canada için gerekli değilmiş bunu burada öğrendim yoksa tarım orman bakanlıgındaki dallama yapılacak diyordu , iyi ki varsınız! Kafamda soru işaretleri sunlar :
      1- Bileti aldıktan sonra pet in cabin ekleyeceğim ancak ucusa en fazla 10 gün kala veterinerden sağlık raporu alınacak bunu yaparken iç dış parazitinide yaptıracağım.
      2- Ucustan 48 saat önce tarım orman bakanlıgından bi yurtdişi cıkıs belgesi alınacak 2-3k lık bi ödeme yapılacak.
      Eksiğim varsa lütfen özelden ulasın. Asıl kafama takılan nokta internette thy uygun düzgün canta bulamamam. Giren arkadaşlar varsa aldıkları cantanın linklerini bana özelden ulastırırlarsa çok mutlu olurum. Çok teşekkürler.

Burak 0
      Burak 0

Arkadaslar an itibari ile eve girdim ve yarım saat sonra pasaportumda teslim edildi. Bir süredir evde olmadıgımdan buraya da pek bakamadım. Kısaca özet geceyim ayrıca daha önce mulakata gitmeden önce hazırladıgım belgeler 813. sayfada mevcuttur dileyen oradan bakabilir.
      Elciliğe sabah 7 de gittim sogukta uzun süre bekledik. Savaş dolayısı ile ekstra önlemler alındığından ekstra bekledik ancak tek problem soğuk olmasıydı.
      İçeri girdikten sonra 2 numara verildi. Sıram geldiğinde askerlik , nufus kayıt , adli sicil kaydı , evlilik cuzdanı , fotoğrafların bir kısmını aldılar ve cektirdiğim 1 adet vize için fotoğrafı aldılar. Ingilizce biliyormusun diye sordu evet dedim ve diğer tarafta tekrar bekleyin dendi. Tekrar sıram geldi ve memur bey bana :

Eşiniz hangi eyalette yaşıyor
      Bu ikinizin de ilk evliliği mi
      Eşiniz ne sıklıkla sizi ziyarete geliyor
      Eşinizle ne zaman ve nasıl tanıştınız
      Daha önce Amerikaya gittiniz mi
      Türkiye dışında başka bir yerde yaşadınız mı
      Gittiğinizde ne iş yapmayı planlıyorsunuz
      Bu sorulardan sonra ekstra elimde olan kanıtları isteyip inceledi. Bir kaç dakika sonra vizeniz onaylandı tebrikler dedi. Toplam 10 dakika sürdü sürmedi.

Burak 0
      Burak 0

Arkadaşlar vizem onaylandi :))

Burak 0
      Burak 0

Sağlık raporu işim bitti arkadaşlar 2080+ 19.330 tl ödeme yaptım 2 asi oldum biraz bekledikten sonra işlemler bitti.

Burak 0
      Burak 0