• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mertsay07
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 39
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mertsay07

@mertsay07

8
    İtibar
    40
    Profil Görüntülemeleri
    39
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum istanbul

mertsay07 Takip etme Takip Et

mertsay07 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@emirgenco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Dosyam ready oldu aynı gün elçilikten Mail geldi ve aynı gün randevu aldım 20 Aralık ta
      Allah bekleyenlere sabır ve olumlu sonuçlar versin inşallah

Hayırlı olsun hocam yeniyılda Amerika’da olursun umarım. Bütün teceübelerini olumlu-olumsuz bizimle paylaşır mısın görüşme sonrası.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      M
      mertsay07

@emirgenco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@mertsay07 mutlaka bu formun bana ve benim gibi aynı süreçte Olan herkese çok yardımı dokundu Allah izin verirse mülakattan çıkınca aktaracağım deneyimlerimi

Kesinlikle heyacanla senin görüşmeni bekliyor olacağız hocam, sonrasında yavaş yavaş sıra bizlere gelecek. Umarım herkes için nihai sonuç olumlu olur. Bu belirsiz süreçte beklemek, sabır etmek gerçekten zor.

M
      mertsay07

@emirgenco Bizim yazımızda 3 kere görüştüğümüzü ve birlikte nerelere ziyaret ettiğimizii , birbirimize olan ilgimiz ve ayrıca metinin sonunda evlenmeye karar verdik gibi bir ifade olcak şekilde yazdık. 90 günde evlilik yapıcaz vs gibi bir ifade kullanmadık. Fakat yanında extra ilişkiye ve yaşananlara şaitlik edicek bir arkadaşını yeminli beyannamesini ve ıslak imzasını içeren bir yazı oluşturduk. Umarım bir problem oluşturmazlar bu konuda. Ortalama süreç 8-9 ay kadar sürüyor saırım. Daha 3-4 ay kadar süremiz var bekleyeceğiz ve göreceğiz. Süreci tamamlayan, onay alan ya da red alan ve vize görüşmesinde nasıl sorularla karşılaştığını tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum, tşkler...

M
      mertsay07

@crazycells, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@mertsay07, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Herkese merhaba;

Burada yeniyim dün tesadüf k-1 vizesi hakkında dolaşırken burayı buldum ve yazışmaların bir kısmını okudum. Gerçekten faydalı ve herkesin emeğine sağlık. Haziran ayında nişanlımla birlikte k-1 vizesi başvurusu için ilk adımı attık. I-129f formunu doldurduk, fotoğraflar,uçak otel rezervasyonları, arkadaşlarının ilişkiye şahit olduğuna dair yeminli beyan, skype, watsapp, e mail görüşmelerimiz, ödediği vergi beyannı ve beni finans edecek gibi belgeleri gönderdik ve 4 gün sonra işleme alındığına dair mesaj aldık. Henüz onaylanmadı beklemekteyiz.Yazılarda niyet mektubu gibi yazılar görmekteyim. Niyet mektubu tam olarak nedir, bu konuda bilgili arkadaşlar bilgi verebilirler mi ? Nişanlım Amerika'dan başvuru yaparken buluşmalarımızı ve görüşmelerimizi anlatan 2 sayfalık bir yazı yazmıştı. Niyet mektubu dediğimiz şey bu mudur? Konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

I-129F formunu doldururken ABD'ye girdikten sonra ilk 90 gunde evleneceginize dair bir mektup yazdiniz mi?

Bizim yazımızda 3 kere görüştüğümüzü ve birlikte nerelere ziyaret ettiğimizii , birbirimize olan ilgimiz ve ayrıca metinin sonunda evlenmeye karar verdik gibi bir ifade olcak şekilde yazdık. 90 günde evlilik yapıcaz vs gibi bir ifade kullanmadık. Fakat yanında extra ilişkiye ve yaşananlara şaitlik edicek bir arkadaşını yeminli beyannamesini ve ıslak imzasını içeren bir yazı oluşturduk. Umarım bir problem oluşturmazlar bu konuda. Ortalama süreç 8-9 ay kadar sürüyor saırım. Daha 3-4 ay kadar süremiz var bekleyeceğiz ve göreceğiz. Süreci tamamlayan, onay alan ya da red alan ve vize görüşmesinde nasıl sorularla karşılaştığını tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum, tşkler...

M
      mertsay07

Herkese merhaba;

Burada yeniyim dün tesadüf k-1 vizesi hakkında dolaşırken burayı buldum ve yazışmaların bir kısmını okudum. Gerçekten faydalı ve herkesin emeğine sağlık. Haziran ayında nişanlımla birlikte k-1 vizesi başvurusu için ilk adımı attık. I-129f formunu doldurduk, fotoğraflar,uçak otel rezervasyonları, arkadaşlarının ilişkiye şahit olduğuna dair yeminli beyan, skype, watsapp, e mail görüşmelerimiz, ödediği vergi beyannı ve beni finans edecek gibi belgeleri gönderdik ve 4 gün sonra işleme alındığına dair mesaj aldık. Henüz onaylanmadı beklemekteyiz.Yazılarda niyet mektubu gibi yazılar görmekteyim. Niyet mektubu tam olarak nedir, bu konuda bilgili arkadaşlar bilgi verebilirler mi ? Nişanlım Amerika'dan başvuru yaparken buluşmalarımızı ve görüşmelerimizi anlatan 2 sayfalık bir yazı yazmıştı. Niyet mektubu dediğimiz şey bu mudur? Konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

I-129F formunu doldururken ABD'ye girdikten sonra ilk 90 gunde evleneceginize dair bir mektup yazdiniz mi?

Bizim yazımızda 3 kere görüştüğümüzü ve birlikte nerelere ziyaret ettiğimizii , birbirimize olan ilgimiz ve ayrıca metinin sonunda evlenmeye karar verdik gibi bir ifade olcak şekilde yazdık. 90 günde evlilik yapıcaz vs gibi bir ifade kullanmadık. Fakat yanında extra ilişkiye ve yaşananlara şaitlik edicek bir arkadaşını yeminli beyannamesini ve ıslak imzasını içeren bir yazı oluşturduk. Umarım bir problem oluşturmazlar bu konuda. Ortalama süreç 8-9 ay kadar sürüyor saırım. Daha 3-4 ay kadar süremiz var bekleyeceğiz ve göreceğiz. Süreci tamamlayan, onay alan ya da red alan ve vize görüşmesinde nasıl sorularla karşılaştığını tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum, tşkler...

su iletiyi ornek sorular icin inceleyebilirsiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/post/21958

Soruları inceleyip çalışmak lazım hatta önceden. Tşkler bilgilendirme için. Benim kafama takılan bu niyet mektubu oldu, bizim niyet mektubumuzda evlenmeye karar verdiğimiz yazıyor fakar 90 gün gibi bir ifade kullanmadık umarım bunu sorun yapmazlar. Buradaki görüşmede niyet mektubunu bu şekilde veririz artık. Keşke bu forumu daha önceden keşfetseydik daha faydalı olurdu.Bizim ortalama 4.5 ay oldu başvuralı sanırım daha yolun yarısındayız:(

M
      mertsay07

mertsay07 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Amerika'daki Türk Avukatlar Listesi

Boşanma ve vawa süreciyle ilgilenen bildiğiniz iyi bir avukat var mıdır?

Hukuk Sistemi içinde yayımlandı
      M
      mertsay07
    • RE: Amerika'da Ehliyet Almak

Merhaba Houstonda ehliyet almak istiyorum özel kurumdan fakat çıkmış sınav sorularına nerden ulaşabilirim ya da nerden çalışabilirim? Bilgi verebilir misiniz? Tşkler.

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      M
      mertsay07
    • RE: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak

K-1 vizesi ile gelip direk 10 yıllık yeşilkart alan var mıdır? Böyle birşey duydum ama doğruluğundan pek emin olamadım açıkcası

M
      mertsay07
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba şuan hangi numaralarda çalışıyorlar? 35k sıralamara yeşilkart alabilir miyiz sizce?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      M
      mertsay07

@Guven-Tek-2 Selam özelden yazdım dönüş yapabilir misin güven

M
      mertsay07

@Tugba tekrardan teşekkürler.

M
      mertsay07

@Tugba merhaba bilgilendirme için teşekkürler. Daha önce i-129f formunu doldurmuştuk fakat gelen notification larda uscis account number yoktu. Bu arada k1 sonrası paketleri göndereceğiz ama teksasın hangi adrese göndereceğini bulamadık. Hangi adrese göndereceğimizi nerden kontrol edebiliriz.

M
      mertsay07

@MuRtY MErhaba Uscis online account number diye birşey var formlarda. Uscis sitesinde hesap oluşturdum fakat account number diye birşey yok. Bunu doldurmak zorunda mıyız ya da nerden alabiliriz hocam?

M
      mertsay07

@ob16222 tamamdır hocam tşkler bilgilendirme için.

M
      mertsay07

@ob16222 Hocam aşağıdaki başlıkta abd de evlilik sonrası evraklar arasında paylaşmışlar bundan tam emin olamadığım için soruyorum. K1 vizesi ile gelip evlilik yapanlar için geçerli mi? Yakın tarihte k1 ile gelip yeşilkart, çalışma kartı ve seyahat kartı başvurusu yapan varsa i-130 ve i-130a formlarının gerekli olup olmadığını yazabilir mi ?

https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandasi-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak

M
      mertsay07