• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. seckinkurt
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 12
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

seckinkurt

@seckinkurt

5
    İtibar
    179
    Profil Görüntülemeleri
    12
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

seckinkurt Takip etme Takip Et

seckinkurt tarafından gönderilen en iyi iletiler

• University of the People

Anladığım kadarıyla bu üniversite sadece internet üzerinden eğitim veriyor.
      Lindekln den mezunlarına baktım Türkiyeden ve diğer ülkelerden çalışırken okuyup mezun olanlar var.
      Üniversitede okumak için F1 vizesi(yada herhangi bir vize) almıyorsunuz ve tüm eğitiminiz boyunca ABD dışında bulunabiliyorsunuz.
      SAT-ACT gibi sınavlara ihtiyaç duymuyor.İngilizceyi bildiğinizi kanıtlamanız yeterli.
      ABET programına dahil.
      Herhalde ABD de en ucuz eğitimi sunan üniversite budur(uluslararası öğrenciler için):
      Bachelors degree için yıllık $4,060
      Associate degree için yıllık $2,060
      Üniversitenin internet sitesi:

May 11

Online University, Tuition-Free, Accredited Degrees | University of the People - Online College

Online University, Tuition-Free, Accredited Degrees | University of the People - Online College

Earn your degree with our flexible, tuition-free online programs. Access quality higher education, study from anywhere in the world, and join 170,000 students today!

F1 almadığımıza göre OPT de vermezler diye düşünüyorum.
      OPT konusunda kendilerine mail attım cevabı gelince buradan paylaşırım.

Önlisans ve Lisans Eğitimi içinde yayımlandı
      seckinkurt
      seckinkurt
    • RE: Birkaç Sorum var Yardımcı olabilir misiniz?

@temmuz
      Başvurular ücretsizdir.Başvurmak için o reklamlarda gördüğünüz acentalara ihtiyacınız yoktur.
      1-Evet,bu yılın Ekim ayında DV2020 başvuruları olacak.
      2-Talihlinin eşi ve 21* yaşının altındaki çocukları faydalanabilir.
      Edit:Yaş konusundaki hatamı düzelttim.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      seckinkurt
      seckinkurt
    • RE: Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme)

@Selin-1
      F-1 için yasal statünüz devam ettiği sürede başvurmanız yeterli. Başvurunuz devam ederken statünüz bitebilir. Uzatmaya ihtiyacınız yok. Bu durumda USCIS size daha erken statü verebilir. USCIS ve DHS'in sitesinden daha detaylı bilgiye ulaşmanız mümkün.
      Başvurunuzun USCIS tarafından gün içinde teslim alınması için internet sitesinden başvurabilirsiniz.

Kas 25, 2024

Changing to a Nonimmigrant F or M Student Status | USCIS

It depends. Some statuses permit you to enroll in school, while other statuses do not. For example, the regulations at 8 C.F.R. § 214.2(b)(7) specifically prohibit a course of study in the United States while in B-1 or B-2 status. However, no such prohibition exists for those in E status, so...

Change of Status
      "If your nonimmigrant status is unexpired at the time of filing the application to change status to F-1 nonimmigrant, and you otherwise remain eligible for a change of status, you are not required to obtain status all the way up to the date that is 30 days before your program start date (“bridge the gap”). Even if USCIS processing times cause a delay in your program start date and your DSO must defer your start date until the next academic term or semester, you are not required to file any additional applications to maintain your status. If approved, your change of status to F-1 will be effective as of the date of adjudication. "

Amerikan Vizeleri içinde yayımlandı
      seckinkurt
      seckinkurt
    • RE: ABD'de Araba Sigortası

@Er-Rayn
      Merhaba, yaklaşık 7 aydır Texas'da yaşıyorum, ilk geldiğimde direct auto'dan Türk ehliyeti ile yaptırmıştım sonrasında State Farm'a geçtim, benim bulunduğum bölgedeki en ucuz firma State Farm.
      22 yaşında single erkek olarak yeni abd ehliyeti ile 125 dolar ödüyorum.
      2 firma da türk ehliyeti kabul ediyordu diye hatırlıyorum.

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      seckinkurt
      seckinkurt
    • RE: University of the People

@crazycells elbette,ilk duyduğumda benimde aklıma ilk meşruluğu geldi.
      BBC NYT gibi haber kanallarından ve sizin paylaştığınız gibi reddit ve benzeri forumlardan dolayı inandırıcı geliyor.
      Vize konusunda bana cevapları ise şöyle:
      The University of the People campus is virtual. All University of the People programs are conducted online and students are meant to undertake their studies from their home countries or current country of residence. As such, having a reliable, easily accessible internet connection is a must for UoPeople students.
      Since we teach all courses online, we do not have housing facilities, nor can we provide assistance with visa services.

seckinkurt
      seckinkurt

seckinkurt tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak

Sayın @eyuphanyl, bahsettiğiniz videolar 4 yıllık, bu uygulama ise daha yeni, 2 Aralık 2024 de yürürlüğe girdi.
      174c2e69-b63f-44d0-93f1-cd6d3729b7a1-image.png
      USCIS RFE sayısını azaltmak için böyle bir uygulama getirdiğini söylüyor.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      seckinkurt
      seckinkurt

Sayın @eyuphanyl bunu nerede okudunuz, ben de inceleyebilir miyim?

seckinkurt
      seckinkurt

Sayın @crazycells bundan böyle yapılacak olan başvurularda Medical Exam raporunun kesinlikle I-485 ve AOS paketi ile birlikte gönderilmesi gerekir dersek doğru olur mu?

Ara 2, 2024

USCIS Now Requires Report of Immigration Medical Examination and Vaccination Record to be Submitted with Form I-485 for Certain Applicants | USCIS

USCIS Now Requires Report of Immigration Medical Examination and Vaccination Record to be Submitted with Form I-485 for Certain Applicants | USCIS

We now require certain applicants filing Form I-485, Application to Register Permanent Residence or Adjust Status, to submit Form I-693, Report of Immigration Medical Examination and Vaccination Record, with their Form I-485 or the Form I-485 may otherwise be rejected.

seckinkurt
      seckinkurt

@eyuphanyl
      USCIS diyorki,
      B. Unlawful Immigration Status
      A noncitizen is in unlawful immigration status if he or she is in the United States without lawful immigration status either because the noncitizen never had lawful status or because the noncitizen’s lawful status has ended.

Noncitizens in unlawful immigration status generally include those:

Who entered the United States without inspection and admission or parole; and

Whose lawful immigration status expired or was rescinded, revoked, or otherwise terminated.

**Unlawful Immigration Status at Time of Filing (INA 245(c)(2))

An applicant is barred from adjustment of status if the applicant is in an unlawful immigration status on the date of filing the adjustment application.This bar to adjustment does not apply to:**

Immediate relatives
      ...

Şub 26, 2025

Chapter 3 - Unlawful Immigration Status at Time of Filing (INA 245(c)(2))

Chapter 3 - Unlawful Immigration Status at Time of Filing (INA 245(c)(2))

An applicant is barred from adjustment of status if the applicant is in an unlawful immigration status on the date of filing the adjustment application.

seckinkurt
      seckinkurt
    • RE: Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme)

@Selin-1
      F-1 için yasal statünüz devam ettiği sürede başvurmanız yeterli. Başvurunuz devam ederken statünüz bitebilir. Uzatmaya ihtiyacınız yok. Bu durumda USCIS size daha erken statü verebilir. USCIS ve DHS'in sitesinden daha detaylı bilgiye ulaşmanız mümkün.
      Başvurunuzun USCIS tarafından gün içinde teslim alınması için internet sitesinden başvurabilirsiniz.

Kas 25, 2024

It depends. Some statuses permit you to enroll in school, while other statuses do not. For example, the regulations at 8 C.F.R. § 214.2(b)(7) specifically prohibit a course of study in the United States while in B-1 or B-2 status. However, no such prohibition exists for those in E status, so...

Change of Status
      "If your nonimmigrant status is unexpired at the time of filing the application to change status to F-1 nonimmigrant, and you otherwise remain eligible for a change of status, you are not required to obtain status all the way up to the date that is 30 days before your program start date (“bridge the gap”). Even if USCIS processing times cause a delay in your program start date and your DSO must defer your start date until the next academic term or semester, you are not required to file any additional applications to maintain your status. If approved, your change of status to F-1 will be effective as of the date of adjudication. "

Amerikan Vizeleri içinde yayımlandı
      seckinkurt
      seckinkurt
    • RE: ABD'de Araba Sigortası

@Er-Rayn
      Merhaba, yaklaşık 7 aydır Texas'da yaşıyorum, ilk geldiğimde direct auto'dan Türk ehliyeti ile yaptırmıştım sonrasında State Farm'a geçtim, benim bulunduğum bölgedeki en ucuz firma State Farm.
      22 yaşında single erkek olarak yeni abd ehliyeti ile 125 dolar ödüyorum.
      2 firma da türk ehliyeti kabul ediyordu diye hatırlıyorum.

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      seckinkurt
      seckinkurt
    • RE: WAT Firmalarının 21+ yaş üstü ile çalışmak istememesi

Merhabalar,

24 yaşındaki bir arkadaşım bu sene work and travel programına katıldı.

Türkiye'den vize aldı.

Net birşey söylememek ile birlikte denemenizi tavsiye ederim, en azından vize alamazsanız bile ileride içinizde bir ukte kalmaz.

Work and Travel (WAT) Programı içinde yayımlandı
      seckinkurt
      seckinkurt

@temmuz
      Bu şartları sağlıyorsanız:
      https://yesilkartforum.com/basvuru-sartlari/
      Bu aşamaları tamamlarsanız:
      https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari
      Ve size ait olan malvarlığı ile Amerika Birleşik Devletlerine yük olmadan hayatınızı idame ettirebilecekseniz,mülakatlarda elenmezsiniz diye düşünüyorum.

seckinkurt
      seckinkurt

@temmuz
      Başvurular ücretsizdir.Başvurmak için o reklamlarda gördüğünüz acentalara ihtiyacınız yoktur.
      1-Evet,bu yılın Ekim ayında DV2020 başvuruları olacak.
      2-Talihlinin eşi ve 21* yaşının altındaki çocukları faydalanabilir.
      Edit:Yaş konusundaki hatamı düzelttim.

seckinkurt
      seckinkurt
    • RE: University of the People

@crazycells elbette,ilk duyduğumda benimde aklıma ilk meşruluğu geldi.
      BBC NYT gibi haber kanallarından ve sizin paylaştığınız gibi reddit ve benzeri forumlardan dolayı inandırıcı geliyor.
      Vize konusunda bana cevapları ise şöyle:
      The University of the People campus is virtual. All University of the People programs are conducted online and students are meant to undertake their studies from their home countries or current country of residence. As such, having a reliable, easily accessible internet connection is a must for UoPeople students.
      Since we teach all courses online, we do not have housing facilities, nor can we provide assistance with visa services.

seckinkurt
      seckinkurt