• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. temmuz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    T
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 4
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

temmuz

@temmuz

3
    İtibar
    146
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

temmuz Takip etme Takip Et

temmuz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• Birkaç Sorum var Yardımcı olabilir misiniz?

Herkese merhaba,
      Green Card reklamlarını sürekli olarak görürdüm ve açıkçası bu zamana kadar hep dolandırıcılık olarak algılamıştım neden bilmiyorum. Bugün yine denk gelince araştırdım ve gerçekten böyle bir şey olduğunun farkına vardım.

Arkadaşlar takdir edersiniz ki çok fazla terim var ve bunların arasında resmen kayboldum. Her şey karmaşık geliyor şu an.

Birinci sorum ne zaman başvuru yapabileceğim ile alakalı. Forumu biraz araştırdım sanırım DV2019 başvuruları tamamlanmış. DV2020 den bahsediliyor. Bu DV2020 ye bu yılın Ekim ayında mı başvuracağız?

İkinci sorum, aile bireylerinden birine (örneğin abi, abla) çıkması durumunda bundan ben de faydalanabilir miyim? Ben 22, abi ve abla sırasıyla 25 26.

Şimdiden yanıt veren herkese teşekkürler

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      T
      temmuz
    • RE: Birkaç Sorum var Yardımcı olabilir misiniz?

@seckinkurt Teşekkür ederim. Aslında çok fazla sorum var ama şimdilik bu kadar derin düşünmemek en doğrusu sanırım. Ama sadece şunu merak ediyorum, diyelim çıktı, mülakatlarda elenmemek için herhangi bir sıfatımızın olması gerekiyor mu ya da bir zanaatımızın. Vasıfsız bir elemanın da gitme şansı var mı 😃

T
      temmuz

temmuz tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells "Mülakat deneyimleri" başlığında 15 bin dolar birikim diyor ama üstte de yazdığım gibi nakit birikimin tamamını eve yatırdık. Tek mal varlığı 2 adet ev. Eleniriz galiba?:)

T
      temmuz

@seckinkurt Seçkin Hocam verdiğiniz linkler için teşekkürler. Sadece altta yazdığınız "ABD'ye yük olmadan hayatı idame ettirebilme" kısmını pek anlamadım. Şu an öğrenciyim ve herhangi bir mal varlığım yok. Ailem de bu sene tüm birikimiyle yeni bir ev aldılar. Elenir miyiz?:) Ne kadar gerekiyor ki

T
      temmuz

@seckinkurt Teşekkür ederim. Aslında çok fazla sorum var ama şimdilik bu kadar derin düşünmemek en doğrusu sanırım. Ama sadece şunu merak ediyorum, diyelim çıktı, mülakatlarda elenmemek için herhangi bir sıfatımızın olması gerekiyor mu ya da bir zanaatımızın. Vasıfsız bir elemanın da gitme şansı var mı 😃

T
      temmuz
    • Birkaç Sorum var Yardımcı olabilir misiniz?

Herkese merhaba,
      Green Card reklamlarını sürekli olarak görürdüm ve açıkçası bu zamana kadar hep dolandırıcılık olarak algılamıştım neden bilmiyorum. Bugün yine denk gelince araştırdım ve gerçekten böyle bir şey olduğunun farkına vardım.

Arkadaşlar takdir edersiniz ki çok fazla terim var ve bunların arasında resmen kayboldum. Her şey karmaşık geliyor şu an.

Birinci sorum ne zaman başvuru yapabileceğim ile alakalı. Forumu biraz araştırdım sanırım DV2019 başvuruları tamamlanmış. DV2020 den bahsediliyor. Bu DV2020 ye bu yılın Ekim ayında mı başvuracağız?

İkinci sorum, aile bireylerinden birine (örneğin abi, abla) çıkması durumunda bundan ben de faydalanabilir miyim? Ben 22, abi ve abla sırasıyla 25 26.

Şimdiden yanıt veren herkese teşekkürler

T
      temmuz