• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. planning and cc
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    P
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 17
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

planning and cc

@planning and cc

5
    İtibar
    70
    Profil Görüntülemeleri
    17
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum san marcos Yaş: 33

planning and cc Takip etme Takip Et

planning and cc tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: İnşaat Mühendisliği

herkese merhaba, henüz çekilişe çok var ve ne olacağı asla belli değil ama uzun süredir merak ettiğim bir konu olduğu için bilenler olduğunu düşünerek sormak istiyorum. cost control and planning alanı ile ilgili bazı eyaletlerde yüksek sayıda ilanlar var kariyer sitelerinde, özellikle Teksas'ta bazı ilanlar production bazıları ise anladığım kadarıyla construction olmak üzere, genelde daha önce bu işi yapmış inşaat mühendisi aıyorlar firmalar. Türkiye'den washington (müdek) denkliği olan bir üniversiteden mezun, cost control and planning alanında 5 yıl deneyimli, profesonel p6 ve sap kullanan dil sorunu bulunmayan (daha önce oil&gas'te üretim kısmında çalışmamış) bir inşaat mühendisi amerika'da firmaların tercih sebebi olur mu? Deneyimli ve konuyu bilen arkadaş ve meslektaşlardan yardım ve yorumlarını rica ediyorum.

ekleme: hem üst yapı hem de endüstriyel tesis (oil&gas, LNG) tecrübem var.

Mühendislik ve Mimarlık içinde yayımlandı
      P
      planning and cc
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

Benim 2 kayın birader için de başvuru yapmıştık. Birinin ilk başvurusu hnbs, diğerinin ikinci başvurusu o da hnbs. Çıkan herkese hayırlı uğurlu olsun.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      P
      planning and cc
    • RE: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

@planning-and-cc güncelleme yapayım. yapı ve kredi bankasından bofaya transfer yaptım. transferi yapar yapmaz yk bankasından aradılar bir sorun yok değil mi diye. evet sorun yok diyip durumu izah ettim, ilk işlemi iptal ettiler ve tekrar yapmamı istediler. işlemi tekrar yaptım, 31 temmuz için işlem emri verdim, 1 ağustosta 55k usd bofa hesabıma geçti. herhangi bir açıklama istenmedi abddeki herhangi bir kurumdan. trden parayı yollama esnasında da parayı ne için kullanacağımı açıklama kısmına yazdım tr tarafında da sorun yaşamadım.

Bankacılık içinde yayımlandı
      P
      planning and cc
    • RE: DV2027 Sohbet Odası

Henüz bakamadık ama muhtemelen buranın yolcusuyuz. Herkese merhaba, yeni sezonda mayıs 2026’yı beklerken hepimize bol sabırlar ve şanslar. 🙂

P
      planning and cc

@onurakbas tam hatirlamamakla beraber totalde yk + bofa maksimum 100 dolar gibi bir kesinti oldu.

P
      planning and cc

Yarın sabah teksasa uçuyoruz, salı ya da çarşamba bofa’dan hesap açıp, yapıkredi hesabımdan yaklaşık 50k doları swift ile hesabıma göndermeyi planlıyorum. Yalnız son 2 sayfadaki yazılanları okuyunca biraz ürktüm. 🙂 yapıkrediden parayı göndermeye çalışınca benden belge isterlerse ben abdde iken bu süreci nasıl yönetebilirim, bofa irs’e bildirim yapınca irs benden izahat isterse maaşlarımızdan biriktirip aldığımız bu parayla alakalı nasıl bir açıklama yapabilirim? Bilgisi ve/veya yorumu olan arkadaşların tüm cevapları için şimdiden teşekkürler.

P
      planning and cc

planning and cc tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

@ipekc merhaba, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde ben bu yol ile başvurumu tamamlayacağım.

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      P
      planning and cc
    • RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

Merhaba herkese, NIW için akademisyenler dışında entrepreneur olarak başvuran oldu mu siteden? Varsa ve eğer mesajımı görüyorsa iletişime geçmemiz mümkün mü?

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      P
      planning and cc

@onurakbas tam hatirlamamakla beraber totalde yk + bofa maksimum 100 dolar gibi bir kesinti oldu.

P
      planning and cc

@planning-and-cc güncelleme yapayım. yapı ve kredi bankasından bofaya transfer yaptım. transferi yapar yapmaz yk bankasından aradılar bir sorun yok değil mi diye. evet sorun yok diyip durumu izah ettim, ilk işlemi iptal ettiler ve tekrar yapmamı istediler. işlemi tekrar yaptım, 31 temmuz için işlem emri verdim, 1 ağustosta 55k usd bofa hesabıma geçti. herhangi bir açıklama istenmedi abddeki herhangi bir kurumdan. trden parayı yollama esnasında da parayı ne için kullanacağımı açıklama kısmına yazdım tr tarafında da sorun yaşamadım.

P
      planning and cc

Yarın sabah teksasa uçuyoruz, salı ya da çarşamba bofa’dan hesap açıp, yapıkredi hesabımdan yaklaşık 50k doları swift ile hesabıma göndermeyi planlıyorum. Yalnız son 2 sayfadaki yazılanları okuyunca biraz ürktüm. 🙂 yapıkrediden parayı göndermeye çalışınca benden belge isterlerse ben abdde iken bu süreci nasıl yönetebilirim, bofa irs’e bildirim yapınca irs benden izahat isterse maaşlarımızdan biriktirip aldığımız bu parayla alakalı nasıl bir açıklama yapabilirim? Bilgisi ve/veya yorumu olan arkadaşların tüm cevapları için şimdiden teşekkürler.

P
      planning and cc

Benim 2 kayın birader için de başvuru yapmıştık. Birinin ilk başvurusu hnbs, diğerinin ikinci başvurusu o da hnbs. Çıkan herkese hayırlı uğurlu olsun.

P
      planning and cc
    • RE: DV2027 Sohbet Odası

Henüz bakamadık ama muhtemelen buranın yolcusuyuz. Herkese merhaba, yeni sezonda mayıs 2026’yı beklerken hepimize bol sabırlar ve şanslar. 🙂

P
      planning and cc

Bu sene umarım geçmiş yıllara dair açıklamadıklarını da ekleyerek istatistikleri tam paylaşırlar. Başvuran sayısının Türkiye’den kaç olduğunu gerçekten çok merak ediyorum. Ekşi sözlük ve çevreme bakınca başvurmayan yok gibi. Acaba milyonu bulmuş mudur başvuran sayısı diye düşünmeden edemiyorum. 🙂

P
      planning and cc

Ağustostan itibaren yüksek lisans için orada olacağız ama küçük bir cn ile çıksa hiç fena olmaz 🙂 3. Sene totalde 6 başvuru bakalım sonuç ne olacak. İsteyen, dileyen herkese çıkması dileğiyle. Umarım bu sene ankara talihlileri üzmez, insanlar dosya taşımak ile uğraşmaz ve çokça kazanan vizesini bastırıp gidebilir. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

P
      planning and cc

vurduğumuz gol olsun, Allah yardımcımız olsun. 🙂 ekim mayıs arası zor geçen bir dönem daha yarın sonlanacak bakalım bizler de şanslı ekibin bir parçası olabilecek miyiz, göreceğiz...

P
      planning and cc