@Serapp yaptım düzelttim. Busene ilk defa başvuracağım için dosya numarasına 2024-2025 yazdım
mrsgrsy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
mrsgrsy tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Nezaman açıklanacak ,ben girdim kabul etmiyor kodu unuttuma tıklayınca verdiği onay numarası bı önceki senenin sonuçlarını gösterdi
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Atlantis00 sanırım vatsaptan kendine yollamissin. Onun yerine çektiğin fotoğrafı kendine mail olarak at. Dün bendede aynı hatayı verdi.
-
arkadaşlar bir sorum olacak. kaç binden sonrası mülakata giremiyor?
-
İlk seferim. Başvurdum bakalım. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum
-
Merhaba fotoğrafı evde kendim çekmeyi düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz?
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Serapp yaptım düzelttim. Busene ilk defa başvuracağım için dosya numarasına 2024-2025 yazdım
-
Yaptım ama oldumu ? Şimdi cevap alabilir miyim
-
Eşimle benim SGK ve borcumuzdan dolayı banka hesaplarınızı kullanamiyoruz. 9 yaşındaki kızımızin hesabından para transferi yapıyoruz. Mülakatta kızımızın hesabını gostersek sorun olur mu lütfen biri yardımcı olsun
-
Merhaba bir sorum olacaktı. Benim ve eşimin vergi borcu var yüklü miktarda. Paramız kızımızın hesabında. Olaki kazandık . Mülakat sürecinde banka dökümü olarak kızımızın banka hesabını göstermek sorun olur mu? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
-
Abd den Turkiye geleceklerİlan ve Duyuru içinde yayımlandı
Arkadaslar merhaba yakin bir zamanda turkiyeye gelecek olan varmi var ise ve mumkunse telefon siparisi vermeyi dusunuyorum. Ilgilenen arkadaslar benimle irtibata gecebilir mi ?