Dv2022 kazananıyım mülakat mailim dün geldi ama hindistan mumbai yazıyor mülakat yeri için...yanlışlık olmalı ankarada giricektim mülakata izmirde yaşıyorum ne yapmam gerekiyor?
burakbarin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
burakbarin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Green Card Pasaport SüresiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@tolgasatir Anladım Teşekkur ederim işi şansa bırakmayım ozaman yeni pasaport çıkartmak en iyisi. Green card başvurusu için 2 yıllık çıkartmıstim bilseydim 10 yıllık çıkartırdım
-
RE: Green Card Pasaport SüresiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@crazycells Vizem zarar görür diye uzatmak istememistim bu yuzden ama Pasaportlar delinmiyormuş artık. 3 ay süresi kaldı pasaportumun bitmesine bu süre yeterli olurmu abd'ye giriş icin tam net bilgi alamadim yeni pasaport cıkartsam gelmesi için cok beklerim diye endileseleniyorum
-
@tolgasatir Tesekkur ederim cevap için
-
Merhaba Dv2022 green card'lıyım abd'ye bu ay içinde giriş yapacağım pasaport süremin bitmesine 3 ay var sizce sıkıntı olurmu? Yoğunluktan dolayı uzatamamıştım pasaportumun suresini ve mart'in sonuna kadar giriş yapmam lazım
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Oscar Merhaba benide hindistan telegram grubuna ekleyebilirmisinz
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Onca bekleyiş sonrası mülakatımın Hindistan mumbai'ye verilmesi nasıl bir saçmalıktır! Madem veriyorsunuz neden 10 gün öncesinden mail geliyor vize randevumdan en az 7 gün önce muayenelerimin yapılması gerekiyor ve randevu tarihim 6 eylül! Hindistan vizesi kaç günde çıkar bir de o var! Hiç bilmediğim bir ülkede ve kısıtlı zamanda vize işlemlerimi nasıl yapabilirim? Akıl sağlıgımdan olucam bu gidişle...
-
RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Stiff anladım teşekkürler yorumunuz için
mülakat tarihine az bir süre var ve ingilizcem orta seviyede hindistanda sağlık raporlarını nasıl alabilirim onu dusunuyorum hiç bilmediğim bir ülke... -
@datanist mrb banada aynı şekilde hindistan mumbai'ye mülakat verdiler 6 eylül tarihine... dosyamı ankara'ya taşıtmak için konsolosluğa mail attım. Hindistana gitmeyi düşünen varmı acaba nasıl bir yol izlemeliyiz

-
@waterman Cevabınız için teşekkür ederim. Hindistana gitmem imkansız mülakat tarihi olarak 6 eylül yazıyor tek çare ankara konsolosluğuna mail atmak sanırım...onca bekleyiş sonrası can sıkıcı şeyler iyice bıktırdı
-
Dv2022 kazananıyım mülakat mailim dün geldi ama hindistan mumbai yazıyor mülakat yeri için...yanlışlık olmalı ankarada giricektim mülakata izmirde yaşıyorum ne yapmam gerekiyor?