• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. İBRAHİM
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    İ
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 48
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 3
    • Gruplar 0

İBRAHİM

@İBRAHİM

13
    İtibar
    49
    Profil Görüntülemeleri
    48
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İstanbul

İBRAHİM Takip etme Takip Et

İBRAHİM tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

Öncelikle sayın @ayvalik10 @smartcells ve @gucarslan olmak üzere forumda insanları bilgilendiren ve sorularıyla yardım eden, yönlendiren insanlara teşekkür ediyorum.

10:15’de olan mülakatım için 9:45 civarında içeriye alındım ve beklemeye koyuldum. Biraz bekledikten sonra numaram yandı ve ilk olarak 330$ ücretimi ödedim. Biraz daha bekledikten numaram tekrar yandı ve belgelerim istendi.
      İstenen belgeler: Banka dökümanı (ben imza sirkülerini de verdim fakat geri verdiler)
      2 adet fotoğraf, sağlık zarfı, vukuatlı nüfus kayıt örneği ve arşiv kayıtlı adli sicil kaydı, lise diplomasının orjinali ve fotokopisi, üniversite öğrenci belgesi, adres değişikliği yaptım onun için kağıda adresi yazıp götürmüştüm (başına C/O yazarak kişinin ismini yazıyorsunuz), türkiye askerlik tecil belgesi, ptt kaydımı yapıp yapmadığımı sordu ve yaptım dedim belgemi gösterdim fakat alınmadı. İngilizce biliyor musunuz diye sorulduğunda mülakatı Türkçe yapabilir miyim diye sordum ve tabii ki girebilirsiniz dedi.
      Belgelerimi eksik olmasın fazlası olsun mantığıyla yanıma almıştım genellikle aynı belgeler oluyo fakat ne olur ne olmaz.

Salonda biraz daha bekledikten sonra mülakata girdim Amerikalı hanımefendi ile mülakatımızı yaptık. Genellikle aynı sorular;
      Amerika’da gitmeyi düşündüğünüz biryer var mı?
      Neden oraya gitmek istiyorsunuz?
      Tanıdığınız var mı?
      Amerika’da ne olarak çalışacaksınız?

Tebrikler, vizenizi belirttiğiniz ptt şubesinden alacaksınız dedi ve ben de teşekkür edip iyi günler diledim.

Herkese bol şans ve başarılar dilerim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      İ
      İBRAHİM

Dünya ülkelerinin bu sene ki greencard alma sürecinde yaşadığı mülakat sayıları, kabul alanların sayısı gibi istatiksel bilgilerin olduğu güncel tablo var mı? Teşekkürler

İ
      İBRAHİM
    • RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

2 tane ıslak imzalı banka hesap dökümü aldım sonra bazı kişilerden son 6 aylık hesap geçmişi alın diye yazılar gördüm, hesap geçmişini ekstradan almamız gerekiyor mu, hesap dökümü yeterli olur mu?

İ
      İBRAHİM

@gucarslan iyi dilekleriniz için teşekkürler herkesin gönlünce olsun, evet o ana gelene kadar yanlış birşey yapmamak adına bayağı sorular sormuştum arka arkaya, size de teşekkür ederim bilgileriniz için.

İ
      İBRAHİM

Merhabalar, USCIS ücretini gitmemize daha 2 ay varken ödememiz sıkıntı çıkartır mı? Bir de mülakatta gösterdiğimiz banka hesabından ödememde bir sakınca var mıdır? Teşekkürler

İ
      İBRAHİM

@AYSY33 kredi kartım yok başka birisi (abim) benim adıma ödeyebilir mi? Bir bilginiz var mı

İ
      İBRAHİM

Her belgeden birer tane almak yeterli midir? Diploma harici söylüyorum bir kopyasını götürmemize gerek var mı?

İ
      İBRAHİM

Merhabalar mülakata hazırlanan kişilere sorum olacak. Belgelerimizi e-devletten alıyoruz bunun nüfus müdürlüğünden alınıp kırmızı damgalı olması gerekli olan bir durum var mı? Böyle birşey yaşayan var mı yoksa herkes e-devletten çıkartıyor mu?
      Teşekkür ederim

İ
      İBRAHİM

İBRAHİM tarafından gönderilen son iletiler

• RE: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

Arkadaşlar bugün Uscis fee ödemek için siteye kayıt olmak istediğimde mailime gelen linkten şifre oluşturmaya çalıştım submit etmedi sonra tekrardan oluşturmaya çalışınca zaten hesap oluşturdunuz dedi. O girdiğim şifre ve maille girmeye çalıştığımdaysa girmedi ve şifreyi değiştirmeye tıkladım ve yine adımları yapınca şifre kısmında submit butonuna tıklayınca tepki vermiyor. Ne yapmalıyım?

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      İ
      İBRAHİM

@AYSY33 kredi kartım yok başka birisi (abim) benim adıma ödeyebilir mi? Bir bilginiz var mı

İ
      İBRAHİM

Merhabalar, USCIS ücretini gitmemize daha 2 ay varken ödememiz sıkıntı çıkartır mı? Bir de mülakatta gösterdiğimiz banka hesabından ödememde bir sakınca var mıdır? Teşekkürler

İ
      İBRAHİM

@gucarslan iyi dilekleriniz için teşekkürler herkesin gönlünce olsun, evet o ana gelene kadar yanlış birşey yapmamak adına bayağı sorular sormuştum arka arkaya, size de teşekkür ederim bilgileriniz için.

İ
      İBRAHİM

Öncelikle sayın @ayvalik10 @smartcells ve @gucarslan olmak üzere forumda insanları bilgilendiren ve sorularıyla yardım eden, yönlendiren insanlara teşekkür ediyorum.

10:15’de olan mülakatım için 9:45 civarında içeriye alındım ve beklemeye koyuldum. Biraz bekledikten sonra numaram yandı ve ilk olarak 330$ ücretimi ödedim. Biraz daha bekledikten numaram tekrar yandı ve belgelerim istendi.
      İstenen belgeler: Banka dökümanı (ben imza sirkülerini de verdim fakat geri verdiler)
      2 adet fotoğraf, sağlık zarfı, vukuatlı nüfus kayıt örneği ve arşiv kayıtlı adli sicil kaydı, lise diplomasının orjinali ve fotokopisi, üniversite öğrenci belgesi, adres değişikliği yaptım onun için kağıda adresi yazıp götürmüştüm (başına C/O yazarak kişinin ismini yazıyorsunuz), türkiye askerlik tecil belgesi, ptt kaydımı yapıp yapmadığımı sordu ve yaptım dedim belgemi gösterdim fakat alınmadı. İngilizce biliyor musunuz diye sorulduğunda mülakatı Türkçe yapabilir miyim diye sordum ve tabii ki girebilirsiniz dedi.
      Belgelerimi eksik olmasın fazlası olsun mantığıyla yanıma almıştım genellikle aynı belgeler oluyo fakat ne olur ne olmaz.

Salonda biraz daha bekledikten sonra mülakata girdim Amerikalı hanımefendi ile mülakatımızı yaptık. Genellikle aynı sorular;
      Amerika’da gitmeyi düşündüğünüz biryer var mı?
      Neden oraya gitmek istiyorsunuz?
      Tanıdığınız var mı?
      Amerika’da ne olarak çalışacaksınız?

Tebrikler, vizenizi belirttiğiniz ptt şubesinden alacaksınız dedi ve ben de teşekkür edip iyi günler diledim.

Herkese bol şans ve başarılar dilerim.

İ
      İBRAHİM

Merhabalar mülakata hazırlanan kişilere sorum olacak. Belgelerimizi e-devletten alıyoruz bunun nüfus müdürlüğünden alınıp kırmızı damgalı olması gerekli olan bir durum var mı? Böyle birşey yaşayan var mı yoksa herkes e-devletten çıkartıyor mu?
      Teşekkür ederim

İ
      İBRAHİM

@gucarslan geldi ama herkese aynı belgeler yazıyor. Ben 18-25 yaş arası olduğum için askerlik belgesi, ds-1810 belgesi gibi şeyler mailde yazmıyor onlar kafama takılıyor.

İ
      İBRAHİM

Her belgeden birer tane almak yeterli midir? Diploma harici söylüyorum bir kopyasını götürmemize gerek var mı?

İ
      İBRAHİM

Vukuatlı nüfus kayıt örneği kurum talebi mi kuruma ibraz mı seçiliyor?
      E devletten alınan nüfus kayıt örneği yeterli midir? Nüfus müdürlüğünden kırmızı damgalı olmalı mı?
      Kurumun adını U.S. Embassy Ankara olarak yazdım bu doğru mu?

İ
      İBRAHİM

@Rosenrot cevap alabildiniz mi? Bilgilendirir misiniz lütfen..

İ
      İBRAHİM