@crazycells Teşekkür Ederim..
ALS tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@xbens Benimde yaklaşık 35 gün oldu ama hala açılmadı formum..
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba ;
12 yaş çocuklar için aşı şartı isteniyor sanırım sağlık kontrolünde ama E-Nabız dan baktığımda aşı olmak hakkı sistemde tanımlanmamış, özel talep mi istemek gerekiyor bu durumda ? -
@The-inception Şu an araştırıyorum, Ankara anlaşması iptal edildi malum. Şimdi millet nasıl akıyor onu araştırıyorum.
-
@Hopes1 Aşı olduktan sonra kanser ve ölüm dahil bir çok olumsuz durumla karşılaştım yakın ailemde ve arkadaşlarım arasında, aşıdan mıdır değil midir bilemiyorum, ama insan acaba mı diye aklında da geçirmiyor değil..! Tamam biz olalım ama çocuk için cesaret edemiyorum onun adına karar da alamıyorum. Çocuklar artık bilinçli aşı olmak istemiyorum diyor, zorlayamıyorsun .Etrafımızdaki doktorlara soruyorum önermiyorum diyorlar çocuk için ama sen bilirsin diyorlar. yuvarlak cevap veriyorlar. Etrafımda çocuğuna aşı yaptıran yada sıcak bakan bir tek ailede yok .Sonuçta aşı yoksa sağlık muayenesi yapamıyorsun. Mecburen üzülerek vazgeçtik.
-
RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba; Eşim evlendik den sonra hem kendi kızlık hem de benim soyadımı birlikte kullanıyor. Alt bölümde kızlık soyadını ve adını belirtmeme gerek var mı form da..?
-
Maalesef 12 yaşını doldurmuş çocuklardan da Covid-19 aşısı istiyorlar, buda bizim çocuğumuz için istemediğimiz bir şey, kısaca elveda ABD. Umarım ABD hayalleriniz gerçek olur arkadaşlar .Bol şanslar hepinize.
ALS tarafından gönderilen son iletiler
-
@The-inception Şu an araştırıyorum, Ankara anlaşması iptal edildi malum. Şimdi millet nasıl akıyor onu araştırıyorum.
-
@gamefry At nvc de ne yapmayı önerirsin bana ?
-
@dedefaf Merhaba ;Mail kutumda arama yapacağım , acaba gelen cevap mailinin uzantısı nedir, yada mailin tamamı nedir ?
-
@sanaldeniz SORUN DEĞİL HAYAT DEVAM EDİYOR,OLURSA OLUR ,OLMAZSA DEVAM, DÜNYANIN GİDİŞİNE BAKILIRSA TÜM DÜNYA BU TOPRAKLARA AKIN EDECEK :))))
-
@sanaldeniz Taşımak istediğimi belirterek yeniden açtırma talebinde bulunmadım henüz..?
-
DS 260 formumu yanlış düzenlemiştim, açtırdım düzelttim aylar oldu o eğer kilit açtırmakdaki kastınız oysa..CN244xxx lerde.
-
Merhaba;
Başka bir ülkeye dosya taşıma sürecini anlatabilir misiniz ? Ne yapmamız lazım ? -
@gucarslan Dosya taşıma işlemi için nereye başvurmalıyım,izleyeceğim yollar nelerdir.. Dosyam KCC de görünüyor hala.
-
Merhaba,
Bana da randevu maili gelmedi, sanırım gelecek gibide durmuyor, İngiltere de denesem olabilir mi, oturum şartı var mıdır ? Bilgisi olan var mı arkadaşlar.