• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Deep Blue 78
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 50
    • En İyi 35
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Deep Blue 78

@Deep Blue 78

68
    İtibar
    16
    Profil Görüntülemeleri
    50
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İzmir Yaş: 47

Deep Blue 78 Takip etme Takip Et

Deep Blue 78 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2022 Bekleme Odası

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@hascerob doordash yaparr kız da ön koltukta oturur 😂 şahsen bu benmde aklımdan geçmedi değil @Deep-Blue-78 @Hyller

42 yaşına kadarki hayat tecrübem şunu öğretti ki bir şeyi gerçekten istediğinizde bir yolunu buluyorsunuz. Will Smith'in "The Pursuit of Happyness" (Umudunu Kaybetme) filmi aklıma geldi. İlk izlediğimde çok etkilenmiştim. Kararımı verdim, endişelerle bir yere varılmıyor. Gerekirse "Babakız gücü" tişörtlerimizi giyip pizza dağıtıyoruz 😊 Boston Airlines 2 bilet lütfen 😉

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Deep Blue 78
      Deep Blue 78
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

@justm, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

@justdream yani benim takıldığım hiç gitmeyecek atıyorum maddi gücü olmayan, sıfırdan başlamaya cesareti olmayan herkesin başvuruya katılması.. Bırakın kendinizi hazır hissettiğinizde katılın bir sürü gerçekten kendine inanan insana yazık oluyor çok üzücü

Çünkü burası Türkiye, her konu olduğu gibi lottery konusu da kaotik... Mantık aramayıp gemiyi kurtarmaya bakmalı bence. Markette sıra beklerken anlamsızca önünüze kaynak yapmaya çalışan adamın kafası neyse, boş yere başvuru yapan vatandaşın kafası da aynı. Düşünmeyin, kafa yormayın sadece kaçın kurtulun...

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

Buradayız gene. Naber gençlik.. İlk şok atlatıldı mı? Yoklama alıcam akşama doğru. Kaybolmayın 🙂

Atlatılmadı maalesef İbrahim Bey, sandığımdan daha çok ümitlendiğimi, bugün yataktan kalkmak istemeyince farkettim. İsyan mode ON !!! Bu ne arkadaş dejavu gibi her sene sar başa sar başa. Yok mu mülteci botu falan vallahi çantam hazır, bu saatten sonra ya herro ya merro

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

@akıf_turk Haklısın Akif, dün akşamın şokunu yeni yeni atlatıyorum. Tombalaya kalırsak işimiz yaş 🙃 Simülasyın bile dalga geçti, bugün İzmir'den yüzerek denize açılsam bile daha erken bir yaşta okyanusu geçip Florida sahillerinden çıkarım ( yalnız Cebelitarık boğazı biraz dar 😄 ) Şaka bir yana harekete geçmeli...

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

@Deep-Blue-78, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

Öff bu e2 zor mu acaba bugün ahsen’i de tükettim bu konuda daha önce hiç bakmamıştım çünkü...

Bir avukatla görüşüyorum öğrendiklerimi paylaşırım ilerleyen günlerde

Çok çok sevinirim. Yaşım oldu 36 gc beklersek çocuk ziyan olcak buralarda.

Merak etmeyin ben şirketi kurup gidince sırayla forumdaşları işe alıp H vizesi ile yanıma getireceğim, çoluk çombalak sahipleri öncelikli 🙂

Deep Blue 78
      Deep Blue 78
    • RE: DV2022 Bekleme Odası

@zencipsikiyatr bu soru için bence yanlış mecra, 7.5 değil 107.5 k kazansam 1 saniye düşünmez giderim

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

@justm, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

Olursa ekime olmazsa en kötü Türkiye'deyiz zaten biliyorsunuz:)

yigit.jpg

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

@abrakadabra, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

@abrakadabra Bence bu iş sadece greencarda başvurmakla olmaz. Dediğin gibi gitmek isteyen insan azmedecek, çabalayacak, bir şeyler yapacak. Defalarca yazdım tek yol greencard olarak bakan bir insanın kazanma olasılığı sadece %2.

Aynen öyle. Diğer yollar da kolay değil evet, ama isteyen herkesin başarabileceği kesin. Ben açıkçası evli olduğum ve 1 küçük çocuğum olduğu için, en kestirme yol bu diye başvuruyorum. Öyle veya böyle bir gün herkes istediğine kavuşacak, eminim.

Sabah bir başlıkta yazdım aynısını. Ben 23 yaşında bekar biriyim, çoluğum çocuğum yok. Yaşı ilerlemiş ya da evli, çoluk çocuklu insanların greencard dışında farklı maceralara atılmaktan çekinmelerini kesinlikle anlayabiliyorum ve hak veriyorum ama benim gibi genç ve tek tabanca insanların greencardı tek seçenek olarak görmelerinin tek açıklaması var o da tembellik.

Yaş çok iyi. Farklı bir ülkeye gitsen bile her sene GC'ye başvurmayı sakın unutma

İnşaat mühendisliği okuyorum ve yeni mezun mühendis vizesi ile 1.5 yıl Avustralya'da çalışıp, yaşayabiliyorum. Tecrübe kazanmış bir şekilde gitmiş olmak için vizeye hemen başvurmayacağım falan tahmini 3-4 sene içinde gitmiş olurum. Gidene kadar sürekli greencarda başvuracağım, gittiğim zaman da başvuracağım çünkü Avustralya'da kalabileceğimin bir garantisi yok maalesef. Eğer orada kalamazsa kazandığım para ile de dil okulu, master gibi yollarla bir şekilde her kapıyı zorlayacağım. Keşke greencard çıksa hiç uğraşmadan gidebilsek ama çok zor maalesef. Emek vermeden olmuyor.

Hiç merak etme, sen 30 olmadan her türlü Amerika'da yaşıyor olacaksın zaten.

Vaktinde uyanan arkadaşlarımızdan biri, bence de bu yaşta bu farkındalıkla yolu açık.

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

@Deep-Blue-78 Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Ama şöyle de bir durum var ki artık ülkemizde her şey o kadar kötü durumda ki neredeyse bütün gençler bu durumların farkında. Benim yaşıtlarım ülkelerinin başbakanlarını, bakanlarını tanımazken biz bütün bakanları, vekilleri, parti sözcülerini tanıyoruz. Her gün bir olaylar oluyor o olayları takip ediyoruz, doları, altını faizi takip ediyoruz ama aslında ülke şartları bizi bunları yapmaya zorluyor.

Ne yazıkki gençlerimizin pek birşeyin farkında olduğunu düşünmüyorum. Instagramda trend olmak için türlü şaklabanlıklar yapmak yerine oturup benim hayatım nereye gidiyor ben ne olacağım diye düşünseler, sizin gibi benzer projelerinden bahsederlerdi bu mecralarda. Özetle gidiş hat ciddi anlamda kötü ve aklı selim arkadaşlarımızın başka coğrafyalarda kendilerine daha medeni bir yaşam arayışlarını sonuna kadar destekliyorum. 10 yaşındaki kızımın asla bu ülkede büyümesine müsaade etmeyeceğim

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

Öff bu e2 zor mu acaba bugün ahsen’i de tükettim bu konuda daha önce hiç bakmamıştım çünkü...

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

Deep Blue 78 tarafından gönderilen son iletiler

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

@Deep-Blue-78 ben avukata sormuştum “ ABD içinden e2 icin uygun. Bununla ilgili videolarımı seyredebilirsiniz.“ dedi. Bu arada bütçe 30küsür bin$ dı yani. Turist vizeniz varsa ordan başlatsanız belki daha aza kapatabilirsiniz.

Bide türkiyeden eleman alınmıyor 😭 amerikaya istihdam istiyorlar

Evet ilk etapta E2 hakkı elde etmek için USA resident personel istiyorlar, en az 1 ya da 2 kişi ama sonrasında TR'den personel getirmek şirketin insiyatifine kalmış. Sponsorluk masraflarını karşıladığınızda ve tabiki belli bürokratik gereklilikleri yerine getirdiğinizde buradan da istihdam sağlayabilir diye biliyorum. Daha yolumuz uzun biz bir ucundan başlayalım gerisi gelir inşallah

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

@tolgasatir Abi sen de en kötü kazandığın dolarlarla ev alana vatandaşlık veren Avrupa ülkelerinden birinden vatandaşlık alırsın 🙂 Amazon işini ben de çok araştırdım, inceledim ancak yardım almadan olmuyor maalesef ve paket fiyatları benim şuan için ona ayırabileceğim bütçeden çok fazla. Umarım bu konuda çok daha iyi yerlere gelirsin bol kazançlar elde edersin.

Nevzat, 4 yıllık Amazon seller var burada rahat ol 😉 Niyetin varsa yardımcı olurum

Benim daha yeni 2 ay oldu 1 satş var 🙄

Görüşmüştük Tolga, drop işi uzun vadede çok sağlıklı değil, hakkını vererek yaparsan yol alırsın. Başkasının dükkanındaki mala komisyoncu olacağına ufakta olsa kendi emeğinle birşeyler yapmayı denesen. İlkay Zaman iyi adam ama sanki bu işdeki kılavuzun doğru kişi değil

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

Merak etmeyin ben şirketi kurup gidince sırayla forumdaşları işe alıp H vizesi ile yanıma getireceğim, çoluk çombalak sahipleri öncelikli 🙂

Ben ne kadar para lazım, nasıl bir iş kurmalıyız, acaba tüm paramızı batırır mıyız yoksa kurduğumuz iş ilerler mi bunları çok merak ediyorum.

Bir müddettir araştırıyorum ben, işin gerçek bir iş olması yani kar getirmesi gerekiyor. Dolayısıyla sırf E2 için altı boş bir projeyle yola çıkmamak gerekiyor. Zaten 5 yıllık plan vs sunuluyor hatırladığım kadarıyla. Dosyayı avukat aracılığıyla hazırlatmak hatta başından sonuna bir profesyonelden destek almak gerekiyor. E2nin ilacı sermaye, yani en az 500.000 civarı yatırımı cebimize koyup, ayağı yere basan ve gerçekten yapacağımız bir iş planı ile yola çıkıyoruz. Akabinde de geçimimizi bu işten sağlıyoruz tabi

Biz alamayız o zaman bunu.. taş çatlasın 130-150 k anca çıkarabiliriz... bu işte yattı desene 🥺

Hemen gözünüzü korkutmayın, siz ya da eşiniz ne işle meşgulsunuz bilmiyorum ama ben ticaretle uğraştığım için ümitli konuşuyorum. Yoksa benim de hali hazırda o kadar birikimim yok. Bir ara bu konuyla ilgili görüşelim belki fikir alışverişi faydalı olabilir

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

@istanbuladami, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

@Deep-Blue-78 GC çıkmadı belki DBL talihlisi oluruz ve geceyi sabaha katar çalışırız evvelallah 💪 🙂 İşin şakası bir yana yolu yarılamışsınız. Dilerim güzel sonuçlansın 🙏

Çok teşekkürler dilerim hep beraber birşeyler becerip şu tombalanın esaretinden kurtuluruz

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

@Zelene biz de bugün eşimle e2 yi araştıralım diye konuştuk. Ciddi ciddi eğilcem bu işe. Bu yılda başvurup beklerim baktım çıkmadı e2 ye saldırıdım bir tane evladım var ev bırakana kadar hayat bırakırım çalışsın kendi evini alsın kurtaralım burdan onu.

Mükemmel bir düşünce 👌 👌 👌

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

Ben ne kadar para lazım, nasıl bir iş kurmalıyız, acaba tüm paramızı batırır mıyız yoksa kurduğumuz iş ilerler mi bunları çok merak ediyorum.

Bir müddettir araştırıyorum ben, işin gerçek bir iş olması yani kar getirmesi gerekiyor. Dolayısıyla sırf E2 için altı boş bir projeyle yola çıkmamak gerekiyor. Zaten 5 yıllık plan vs sunuluyor hatırladığım kadarıyla. Dosyayı avukat aracılığıyla hazırlatmak hatta başından sonuna bir profesyonelden destek almak gerekiyor. E2nin ilacı sermaye, yani en az 500.000 civarı yatırımı cebimize koyup, ayağı yere basan ve gerçekten yapacağımız bir iş planı ile yola çıkıyoruz. Akabinde de geçimimizi bu işten sağlıyoruz tabi

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

@istanbuladami, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

@Deep-Blue-78 valla imkan olsa gerçekten E2 için ben de araştırma yapacağım ama malum şartlar.. haa siz yatırımcı olup iş ve GC sahibi olursunuz o zaman personele ihtiyacınız olursa ve sponsor olursanız seve seve ve koşa koşa gelirim 😃

İşimiz hazır, sadece Das Kapital'i bir araya getirmek lazım. Avukatlar 80 - 100k Dolores'den ağzını açıyor ama proje hali hazırda yürüyen bir iş olduğu için belki daha düşük miktarlarla da hayata geçirilebilir. Kısmet olur da hayata geçirebilirsem "Deep Blue Lottery" ile 2 arkadaşın daha hayatını kurtarabilirim belki 🙂

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

Deep Blue 78
      Deep Blue 78

@tolgasatir Abi sen de en kötü kazandığın dolarlarla ev alana vatandaşlık veren Avrupa ülkelerinden birinden vatandaşlık alırsın 🙂 Amazon işini ben de çok araştırdım, inceledim ancak yardım almadan olmuyor maalesef ve paket fiyatları benim şuan için ona ayırabileceğim bütçeden çok fazla. Umarım bu konuda çok daha iyi yerlere gelirsin bol kazançlar elde edersin.

Nevzat, 4 yıllık Amazon seller var burada rahat ol 😉 Niyetin varsa yardımcı olurum

Deep Blue 78
      Deep Blue 78