• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Nehir Yilmaz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 16
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Nehir Yilmaz

@Nehir Yilmaz

6
    İtibar
    42
    Profil Görüntülemeleri
    16
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Nehir Yilmaz Takip etme Takip Et

Nehir Yilmaz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak

@Jossie, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

Arkadaşlar dün biometric randevum vardı parmak izi verirken 9 parmağım ekranda sorunsuz yeşilken sol yüzük parmağım turuncu göründü görevli bir problem yok bazen öyle olabiliyor dedi ama hala case statüm parmak izi alındı diye güncellenmedi. Endişelenmeli miyim? Ortalama ne kadar sürede belli olur?

Ben iki aydir parmak izi alindi diye guncellenme bekliyorum hala 🤷🏻‍♀️

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Nehir Yilmaz
      Nehir Yilmaz

Merhabalar, amerikaya turist vizemle geldim yaklaşık 5 ay önce. Amerikalı nişanlımla bir hafta sonra evleniyoruz ve statü değişikliği için başvuru yapacağız. Benim sorum ise, evlilik lisansı alırken evlendikten sonra kullanacağım soy isim sorunu. Öncelikle nişanlımın soyismini almak istiyorum. Ama buraya turist vizesiyle geldim ve yanımda hiçbir reami evrak olmamakla birlikte, eğer soyismimi değiştirirsem stat değişikliği için başvuru formlarına yeni soyismi mi yoksa hala değişmemiş pasaporttaki ismi mimi yazacağım🤷🏻‍♀️ Avukat tutmak istemiyoruz ama bu konu aklımızı karıştırıyor? Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum?

Nehir Yilmaz
      Nehir Yilmaz

@tfnsylmz, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

Arkadaslar 1.3k ileti var tabii donup okuyamadim hepsini. Citizen olarak esim icin concurrent I130 ve I485 gonderiyoruz. Soyle bir paket yaptik ama eksik bir sey var mi eklememiz gereken? Mesela evlilikle ilgili kanitlar, fotograflar vs bu paketle birlikte mi gonderiliyor yoksa sonradan onlar isteyince mi?

Cover Letter
      Filing feeler icin check
      Form G-1145
      Form I-485
      Form I-130
      Form I-130A
      Form I-864
      Form I-765
      Form I-131
      Beneficiary medical exam
      Beneficiary birth certificate and translation
      Petitioner's copy of birth cert.
      Beneficiary's copy of passport
      Copy of I-94
      Copy of marriage cert.

edit: ilk iletiya bakmamistim orasi detayli aciklanmis aslinda. sanirim kanit olacak seyleri de ekliyoruz ve 2 ser de foto ekliyoruz. onun disinda bi sey eksik degil gibi ama yine de eksik bir sey varsa soyleyen olursa sevinirim.

Bu dosyalarla birlikte I-944 de doldurmamız gerektiği söylendi , biz subat ayında sizin bu dosyalara ek, I-944 ( eğitim ve mal varlığı ) formunu da gönderdik.

Nehir Yilmaz
      Nehir Yilmaz

@graombze tesekkur ederim

Nehir Yilmaz
      Nehir Yilmaz

@crazycells tesekkur ederim tum bilgiler icin, toplam sure 9-9,5 ay diyor. Benim calisma iznim icin bu surenin dolmasina bir ay kadar var. Bakalim nasil olacak,

Nehir Yilmaz
      Nehir Yilmaz

Nehir Yilmaz tarafından gönderilen son iletiler

@Nehir-Yilmaz bugün bir güncelleme olmuş case is being reviewed by uscis diye. Parmak izi kabul edildi diye hiç bildirim gelmeden direkt bu bildirim geldi ben de anlamadım ne oldu şimdi kabul edildi heralde…

Kabul edilmeyecek gibi olsa zaten o an orada yeniden alirlardi gibi geliyo bana. Beklicez gorunen o gibi su an 🤷🏻‍♀️

Nehir Yilmaz
      Nehir Yilmaz

Arkadaşlar dün biometric randevum vardı parmak izi verirken 9 parmağım ekranda sorunsuz yeşilken sol yüzük parmağım turuncu göründü görevli bir problem yok bazen öyle olabiliyor dedi ama hala case statüm parmak izi alındı diye güncellenmedi. Endişelenmeli miyim? Ortalama ne kadar sürede belli olur?

Ben iki aydir parmak izi alindi diye guncellenme bekliyorum hala 🤷🏻‍♀️

Nehir Yilmaz
      Nehir Yilmaz

@crazycells tesekkur ederim tum bilgiler icin, toplam sure 9-9,5 ay diyor. Benim calisma iznim icin bu surenin dolmasina bir ay kadar var. Bakalim nasil olacak,

Nehir Yilmaz
      Nehir Yilmaz

Merhabalar yine,
      Ben Agustos 2020 de turist vizesi ile Amerika’ya giris yaptim. Ocak 2021 de amrikan vatandasi esimle evlendik. 6 subat 2021 de evlilik yolu ile green kart icin basvuru evraklarimizi Uscis’e yolladik. 15 martta sms bildirimi geldi dosyaniz alindi diye. 19 martta ise ilk notification letterlar posta ile geldi. 20 temmuzda online case status su sekilde degisti. ( we sent a request for initial evidence for your Form I-485, Application to Register Permanent Residence or Adjust Status, Receipt Number xxxxxxxxx The request for evidence explains what we need from you. We will not take action on your case until we receive the evidence or the deadline to submit it expires.) 25 temmuzda ise ikinci yani online case statuste degisen notification letter geldi. istenen evidence biometric randevu imis. Gelen mektupta biometric randevu detaylari belirtilmisti sadece. 9 agustos 2021 biometric randevumu gerceklestirdim.
      O gunden bu yana online case status degismedi 62 gun. Simdi oncelikle biometric randevu icin bu sekilde mektup almam normal mi? Cunku okuduklarimdan anladigim biometric randevu talepleri ve sonrasi online case status degisikliklerinde, Biometric olarak belirtiliyor ve eger benim case status de oldugu gibi evidence istenirse, normalde evlilikle yada basvuru nedeniniz ne ise onu destekleyen daha fazla evrak istendiginde gonderiliyor. Benim anladigim tabi, simdi ben iki aydir neden biometric bilgilerimin alindigina dair case status degismedi diye aramalimiyim, yoksa beklemelimiyim, bu sekilde biometric randevu talebi alan varmidir? Sonraki asama nedir butun bunlar normal surecin bir parcasi mi? Birde Ead kartimi hala almadim yakin tarihlerde evrak gonderip Ead kartini alan oldu mu acaba?

Nehir Yilmaz
      Nehir Yilmaz

@graombze tesekkur ederim

Nehir Yilmaz
      Nehir Yilmaz

Merhabalar ben 9 subattan bu yana biometric randevu bilgisi beklerken, case status durumunda ( we sent a request for initial evidence for your Form I-485, Application to Register Permanent Residence or Adjust Status, ) diye bir bilgi var, henuz gelmedi tabi mektup ama ne olabilir ki bi fikri olan varmidir acaba,???

Nehir Yilmaz
      Nehir Yilmaz

Yani vize alirken ve ulkeye girerken hangi bilgileri aldilarsa onlar var ama o kayitlar Uscis e ulasiyormu yada ehliyet alirken burda yine parmak izi fotograf cekimi falan yapildi ama hani onlarin bagpantisi varmidir, biometric kayit olarak kabul edilsin bilmiyorum, insanlah bir haber gelir ykinda

Nehir Yilmaz
      Nehir Yilmaz

Merhabalar, ben 9 subatta evraklarimi yolladim, 19 martta notification letter lar geldi, o gun bu gun ses seda yok, biometrik randevu icin bu kadar beklemek normal mi? Pandemi oncesi en uzun 5 hafta suruyormus, su an benim 5,5 ay oldu bilgisi olan yada benzer durumda olan var mi??

Nehir Yilmaz
      Nehir Yilmaz

@ss_ayhan peki calisma izni ne kadar surede geldi 😞

Nehir Yilmaz
      Nehir Yilmaz

@tfnsylmz, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

Arkadaslar 1.3k ileti var tabii donup okuyamadim hepsini. Citizen olarak esim icin concurrent I130 ve I485 gonderiyoruz. Soyle bir paket yaptik ama eksik bir sey var mi eklememiz gereken? Mesela evlilikle ilgili kanitlar, fotograflar vs bu paketle birlikte mi gonderiliyor yoksa sonradan onlar isteyince mi?

Cover Letter
      Filing feeler icin check
      Form G-1145
      Form I-485
      Form I-130
      Form I-130A
      Form I-864
      Form I-765
      Form I-131
      Beneficiary medical exam
      Beneficiary birth certificate and translation
      Petitioner's copy of birth cert.
      Beneficiary's copy of passport
      Copy of I-94
      Copy of marriage cert.

edit: ilk iletiya bakmamistim orasi detayli aciklanmis aslinda. sanirim kanit olacak seyleri de ekliyoruz ve 2 ser de foto ekliyoruz. onun disinda bi sey eksik degil gibi ama yine de eksik bir sey varsa soyleyen olursa sevinirim.

Bu dosyalarla birlikte I-944 de doldurmamız gerektiği söylendi , biz subat ayında sizin bu dosyalara ek, I-944 ( eğitim ve mal varlığı ) formunu da gönderdik.

Nehir Yilmaz
      Nehir Yilmaz