@ayvalik10 hocam peki bir kere bile başvurmuş olmak bizi yakmış olmuyor mu o zaman. atıyorum 3 sene önce green carda başvurdum ve bu sene turist vizesi için mülakata gittiğimde bunu önüme çıkarabilirler demek doğru mu anladım.
mert75 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
@uykucu @waterman şunu merak ediyorum bu program üniversitenin yapmış olduğu bir program abd dış işleri bakanlığının belli bölümler için yapmış olduğu bir program yani bu şartı abd istiyor sanırsam. eğer ben başvurmadım dersem ve vize görüşmesinde bu gözükürse kötü olur eğer sorulursa başvurup başvurmadığımı hatırlamıyorum dicem orda başvurduğum gözükürse en azından yalan beyanda bulunmamış olucam. ama benim merak ettiğim şu vize görüşmesinde herhangi bir sorun olmıcaktır maddi bir gelir göstermemede gerek yok çünkü onlar sponsor oluyor çünkü. ama green carda başvurduğum sistemden gözükür mü onu merak ediyorum.
-
herkese merhaba ben bir şey sormak istiyorum yardımcı olur musunuz. ben üniversitemde yapılan bir program gördüm staj için abd gönderiyorlar kalıcak yer uçak biletleri cep harçlığı vize masrafları vs her şeyi onlar karşılıyor şartları karşılıyorum ama bir şartta green carda başvurmamak yazıyor. ben geçenlerde yapmıştım sizce şimdi programa başvursam bir sorun olur mu onlar sistemden falan görür mü. normalde göremiyorlar diye bişey okumuştum sanırım sadece green card sana çıkarsa görülüyor ve başka vize türleri ile yurt dışına çıkamıyorsun diye biliyorum. bilgisi olan cavplayabilir mi.