• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Beat Army
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 21
    • En İyi 14
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Beat Army

@Beat Army

Lanet olası bir beyaz yakayım. Otomotiv sektörünün kavalcısı, projelerin zurnacısı , kalitenin tokmakçısıyım. Kariyer planım ileride Orlando'nun en iyi taksi şoförü olmak.

52
    İtibar
    26
    Profil Görüntülemeleri
    21
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum ISTANBUL Yaş: 31

Beat Army Takip etme Takip Et

Beat Army tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2022 Bekleme Odası

Arkadaşlar olmamış bebeğe benim kadar don biçen yoktur. Öncelikle Zillow üzerinden tutacağım evi belirledim , daha sonra cars.com'dan alacağım arabayı buldum. Geriye evi dizmek kaldı. Wallmart'ın internet sitesine girerek evimi dizdim. Sonra Google Maps yardımıyla evin etrafında biraz tur attım. İlk olarak hangi fast food restorantına gideceğimi elbette biliyorum , In-N-Out 🙂 DNS ile orlando bölgesindeki paket servisi yapabileceğim uygulamaların internet sitelerine girerek hangilerinin şoför kabul ettiğine baktım. Tutacağım evin bankaya ve telefon hatta bayisine ne kadar uzak olduğuna bakarak uber masrafı hesapladım ( 65 $ ). Bütün eşyalarımı yatağın üzerine koydum ve bavula doldurma animasyonu yaptım. Kilolu olduğum için çok az eşya sığıyor 🙂 ( Tshirtler 3XL ) . Varsa benim kadar deliren hodri meydan ...

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Beat Army
      Beat Army

Burada insanların hayallerini okumak bana çok zevk veriyor. Kimi doğa ile iç içe bir kasabada , kimi gökdelenlerin arasında , kimi de standart Amerika aile yaşantısı yaşayabileceği eyaletlerin hayallerini kuruyor. Umarım o meşhur gün geldiğinde herkes hayallerine 1 adım daha yaklaşır. Bu forumdaki herkes bunu hak ediyor. Bu çocuk it, köpek olur dediler mühendis oldum. Çocuğun babası çalışmıyor çocuktan da bir hayır gelmez dediler 2 yılda müdür oldum. Müdür maaşı almıyor dediler maaşımı asgari ücret x5 'e katladım. Şimdi sırada sen daha Antalya'ya gidemezsin ne Amerika'sı diyenlere geldi sıra. Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin dostlar, saygılar.

Beat Army
      Beat Army

@önder-çalışkan Takım elbisede ABD rozeti olması da etkili olacaktır.

Beat Army
      Beat Army

@Emre-Kalafat Aynen ben hallettim o işi , çıkmazsa Türkiye'ye dönüş için hazırlıklara başlayacağım. 🙂

Beat Army
      Beat Army

@mutlukurt0534 çok isteyen herkese nasip olur inşallah. 🙂

Beat Army
      Beat Army
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

@Asiliano Selamlar. Seni çok iyi anlıyorum. Aynı durumu bende 2 senedir yaşıyorum. Ne işime asılabiliyorum ne yatırımlara. Tek yaptığım şey dolar biriktirmek. Senden 3 yaş küçüğüm, geleceğimi gördüm. Nişanlımla evlilik sürecimizi bile ertelemiştik Greencard çıkarsa ekstra masraf olmasın bir nikah yapar altınları dolara çevirir kaçarız diye 🙂 Sevdandan vazgeçme , sadece bunu bir sevda haline çevirme bence. Çünkü çok isterim önümüzdeki sene DV2023 Kazananlar sayfasında senin yazdığını görmek. Başvur ve her heycanlandığında yaşadığın hayal kırıklığını düşün ve hayatına devam et, ya tutarsa ?

Beat Army
      Beat Army

Yıllardır hayalim olan GC 'ye ilk defa cesaret ve imkan buldum, başvuru yaptım. Burada otomotiv sektöründe yürüttüğüm projeleri bırakıp orada taksici olmak için her gece dua ediyorum.

Beat Army
      Beat Army
    • Amerikada Metalurji ve Malzeme Mühendisi Olarak Çalışmak

Arkadaşlar selamlar,

Yıllar önce üniversitedeyken bir hocam Türkiye'nin Amerika'dan çok fazla hurda demir-çelik ithal ettiğini belirtmişti.(İşin üzücü yanı bizim Kardemir - İsdemir gibi büyük fabrikalarımızda üretip Amerika'ya sattığımız ürünü bize geri hurda olarak satmaları ama orası başka konu neyse ) GC başvurusu süreci devam ederken ufak bir araştırma ile 2013-2018 yılları arasında 2 milyar 294 milyon dolarlık bir ticaret söz konusu olduğunu öğrendim.

Bunun oradaki Malzeme Müh ,Kimya Müh , Metalurji Müh'lerine ciddi gelir kapısı açabileceğini düşünüyorum. ( Bugüne kadar girdiğim 3 işi de batırdım çok güvenmeyin ) . Orada bu tarz işlerle uğraşan arkadaşlar olabilir mi aramızda acaba ?

Diğer bir konu ise Amerika'da alanımızın İngilizcesi olan Metallurgical & Materials Engineering diye bir dal var mı ? CV'lere ne diye yazıyorsunuz ?

Mühendislik ve Mimarlık içinde yayımlandı
      Beat Army
      Beat Army

@Kaan-Türker gündelik kıyafet diye bir ibare var ama sen her gün takım elbise giyiyor olabilirsin. Gündelik kıyafetten kasıtları atletle çektirmeyin diyorlar herhalde 🙂 Bir sorun olmayacaktır.

Beat Army
      Beat Army

@ayvalik10 Destek için teşekkürler. Hiçbir meslek kolay değil maalesef ancak en az çalıştığım gün şuanda 10.5 saat çalışıyorum. Geçen hafta 1 gün 8.5 saat çalıştım ve kendimi aptal gibi hissettim. Eve gittiğimde uyumama çok zaman vardı ve yapabileceklerimi düşünmekten hiç bir şey yapamadan uyudum. Demem o ki taksiciliği küçümsemek değil amacım, burada gösterdiğim eforun karşılığını orada araba sürerek alabilmek beni mutlu edecekse onu yapmak.

Beat Army
      Beat Army

Beat Army tarafından gönderilen son iletiler

@Asiliano Selamlar. Seni çok iyi anlıyorum. Aynı durumu bende 2 senedir yaşıyorum. Ne işime asılabiliyorum ne yatırımlara. Tek yaptığım şey dolar biriktirmek. Senden 3 yaş küçüğüm, geleceğimi gördüm. Nişanlımla evlilik sürecimizi bile ertelemiştik Greencard çıkarsa ekstra masraf olmasın bir nikah yapar altınları dolara çevirir kaçarız diye 🙂 Sevdandan vazgeçme , sadece bunu bir sevda haline çevirme bence. Çünkü çok isterim önümüzdeki sene DV2023 Kazananlar sayfasında senin yazdığını görmek. Başvur ve her heycanlandığında yaşadığın hayal kırıklığını düşün ve hayatına devam et, ya tutarsa ?

Beat Army
      Beat Army

Selamlar cemaat, ön saflardan yerimizi alalım dedik.

Beat Army
      Beat Army

HAS NOT BEEN SELECTED. Bana uzun süre mutluluk yok .....

Beat Army
      Beat Army

@mutlukurt0534 çok isteyen herkese nasip olur inşallah. 🙂

Beat Army
      Beat Army

@Hyller inşallah cumartesi akşamı hep beraber tekrar deliririz 🙂

Beat Army
      Beat Army

@bozo çıkarsa kalpten gidicez zaten boşuna hazırlanıyoruz. Eşinize selamlar, şans sizinle olsun 🙂

Beat Army
      Beat Army

@FreeMen Biz talihli olalım da tek sorunumuz vize almak olsun. Aşınız yok derlerse Tatilsepeti'nin Rusya'ya aşı turu var. Aşımızı yaptırırız vize görüşmesine kadar 😃

Beat Army
      Beat Army

@Emre-Kalafat Aynen ben hallettim o işi , çıkmazsa Türkiye'ye dönüş için hazırlıklara başlayacağım. 🙂

Beat Army
      Beat Army

Arkadaşlar olmamış bebeğe benim kadar don biçen yoktur. Öncelikle Zillow üzerinden tutacağım evi belirledim , daha sonra cars.com'dan alacağım arabayı buldum. Geriye evi dizmek kaldı. Wallmart'ın internet sitesine girerek evimi dizdim. Sonra Google Maps yardımıyla evin etrafında biraz tur attım. İlk olarak hangi fast food restorantına gideceğimi elbette biliyorum , In-N-Out 🙂 DNS ile orlando bölgesindeki paket servisi yapabileceğim uygulamaların internet sitelerine girerek hangilerinin şoför kabul ettiğine baktım. Tutacağım evin bankaya ve telefon hatta bayisine ne kadar uzak olduğuna bakarak uber masrafı hesapladım ( 65 $ ). Bütün eşyalarımı yatağın üzerine koydum ve bavula doldurma animasyonu yaptım. Kilolu olduğum için çok az eşya sığıyor 🙂 ( Tshirtler 3XL ) . Varsa benim kadar deliren hodri meydan ...

Beat Army
      Beat Army

@Hyller kuyu kebabı yedikten sonra eskiçarşıya kahve içmeye ordanda cam terasda frozen 🙂

Beat Army
      Beat Army