• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Asiliano
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Asiliano

@Asiliano

15
    İtibar
    33
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Rusya

Asiliano Takip etme Takip Et

Asiliano tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2023 Sohbet Odası

Herkese iyi şanslar diliyorum fakat müsadeniz ile bir kaç şey söylemek isterim.

1. Lütfen gitme konusunda en ufak bir şüpheniz varsa dahi başvurmayın. Gerçekten planları ve hayalleri olan insanların hayallerinin şansını düşürmeyin.

2. Benim gibi 6 senedir başvuran (+2 eşim sebebiyle toplam 8 çekiliş) ve kazanamayan arkadaşlar. Eğer benim gibi tüm planlarınızı Amerika üzerine yapıyorsanız bir süreden sonra bu çekiliş sevdasını bırakmanızda fayda görüyorum. Etrafıma baktım ve Amerika'ya yerleşme düşüncesiyle 6 senemi harcadım. Belki de yaptığım şeylere kendimi veremedim. Bir ev sahibi olmak istiyorum fakat sürekli paramı ya Amerika'ya gidersem diye saklıyorum. Nasıl olsa gideceğim bir gün diye işimde yeterince hırslı davranmıyorum. Artık 30 yaşıma geldim ve bir hayalin peşinde yaşamanın bana zarar verdiğinin farkına vardım. O sebeple devam etmeyeceğim ve bu sevdadan vazgeçiyorum.

Herkese bol şans.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      A
      Asiliano
    • RE: DV2022 Sonuç Odası

Benim 6. defa , eşimin ise 2. defa "has not been selected". Öylesine başvurup gitmeyecek olanlara selamlar olsun. 🙂

A
      Asiliano

Asiliano tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2023 Sohbet Odası

Herkese iyi şanslar diliyorum fakat müsadeniz ile bir kaç şey söylemek isterim.

1. Lütfen gitme konusunda en ufak bir şüpheniz varsa dahi başvurmayın. Gerçekten planları ve hayalleri olan insanların hayallerinin şansını düşürmeyin.

2. Benim gibi 6 senedir başvuran (+2 eşim sebebiyle toplam 8 çekiliş) ve kazanamayan arkadaşlar. Eğer benim gibi tüm planlarınızı Amerika üzerine yapıyorsanız bir süreden sonra bu çekiliş sevdasını bırakmanızda fayda görüyorum. Etrafıma baktım ve Amerika'ya yerleşme düşüncesiyle 6 senemi harcadım. Belki de yaptığım şeylere kendimi veremedim. Bir ev sahibi olmak istiyorum fakat sürekli paramı ya Amerika'ya gidersem diye saklıyorum. Nasıl olsa gideceğim bir gün diye işimde yeterince hırslı davranmıyorum. Artık 30 yaşıma geldim ve bir hayalin peşinde yaşamanın bana zarar verdiğinin farkına vardım. O sebeple devam etmeyeceğim ve bu sevdadan vazgeçiyorum.

Herkese bol şans.

A
      Asiliano
    • RE: DV2022 Sonuç Odası

Benim 6. defa , eşimin ise 2. defa "has not been selected". Öylesine başvurup gitmeyecek olanlara selamlar olsun. 🙂

A
      Asiliano
    • RE: DV2022 Bekleme Odası

1 hafta kala yine buralardayız. İlk kez evli olarak başvurdum. Yine her zaman olduğu gibi kesin bana çıktı havasındayım, umarım bu sene de havam sönmez...Gerçekten ihtiyacı olana çıkması dileği ile.

A
      Asiliano
    • RE: Greenkart talihlisi olup ABD'ye ailece gidememek

@crazycells teşekkür ederim. kusura bakmayın yanlış yere başlık açtığım için.

A
      Asiliano
    • RE: Greenkart talihlisi olup ABD'ye ailece gidememek

Merhabalar. Uzun süredir green card başvurusu yapıyoruz. Sonuç bu zaman kadar hep olumsuz oldu, umarım bu sene istediğimizi elde edebiliriz.

Evli bir çiftiz , 7 aylık bir bebeğimiz var. Eğer bu mayıs ayında green card'a hak kazanırsak gitmeyi düşünüyoruz. Fakat benim aklımda bir sorun var. Amerika'ya gireceğimiz ilk aylarda ailemi yanımda getirmek istemiyorum. Eşimi ve çocuğumu bu hengamenin içine sokmak istemiyorum . Önce ben gideyim , tüm düzeni kurup onları daha sonra yanıma almak istiyorum. Böyle bir yol izleme şansım var mıdır ?

Bu soruyu sorma sebebim şu ana kadar gördüğüm herkes vizelerini aldığı anda Amerika'ya giriş yapıyor. O sebeple eşim ve çocuğumun benimle birlikte giriş yapmaması onlar için bir hak kaybına sebep olur mu ? Yoksa böyle bir zaman esnekliği tanınıyor mu ?

Herkese iyi günler dilerim.

A
      Asiliano

Herkese bol şans. Uzun süredir green card almak için çekilişe katılıyorum. Bu sene de katılacağım fakat artık yalnız değilim. Evliyim ve 1 çocuğum var. Aklıma takılan şöyle bir soru var, belki daha önce bu durumu yaşayan olmuştur. Eşim Rus vatandaşı ve evliliğimiz sebebi ile soyadı değişti. O süreçten itibaren pasaportunu yenilemedi yani pasaportunda hala bekar soyadı yazıyor. Bu şekilde onun da çekilişe katılması mümkün müdür ? Yoksa pasaportunu yenileyip yeni soyadı ile mi çekilişe katılması gerek ?

Eğer bu durumu yaşayıp bilgisi olan var ise cevaplarsa sevinirim.

Tekrardan herkese bol şans

A
      Asiliano

Arkadaşlar herkese merhaba. Saçma bir soru gibi görünüyor ama yine de sizin fikirlerinizi almak istedim. 4 yıllık üniversite ve yüksek lisans mezunu bir erkeğim. DV-2017'den beri her sene düzenli green card çekilişine düzenli olarak başvuruyorum. 5 çekiliştede sonuç aynı "has not been selected".

DV-2021'e Rus vatandaşı nişanlım ile başvurmuştuk. Onun da ilk başvurusu reddedildi (O da Üniversite ve Yüksek Lisans Mezunu) . Şimdi ise bir çocuğumuz oldu ve evliyiz. Hedefimiz DV-2022.

Evet biliyorum Green Card olayı sadece bir çekiliş ve şansın var ise kazanyorsun. Ama bu kadar uzun süredir istikrarlı bir şekilde benim gibi kazanamayan var mı ? Ya da bunun bir algoritması var mıdır ? Atıyorum 10 sene başvurursan elbet 1 tanesi çıkar gibi bir uygulama söz konusu mudur ?

Çoğunuz için boş bir soru olacak belki ama epey sinirlerimi bozan bir olay oldu bu.

Herkese bol şans.

A
      Asiliano