• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. SansizSansli
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

SansizSansli

@SansizSansli

4
    İtibar
    247
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

SansizSansli Takip etme Takip Et

SansizSansli tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2019 bekleme odası

@ocolletta-toros DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Ya gerçekten anlamıyorum akil verin ya. Aylardan beri hayal kuruyoruz, evlere bakiyoruz, arabalara bakiyoruz, gidince berde yasayacagimiza bakiyoruz, saatlerce youtubedan video izliyoruz ama cikmiyor arkadas cikmiyor ya. Ben dunyada dogdum ve amerikada yasamak istiyorum, niye beni engelliyorlar ya niye ? Yani gercekten hic bu kadar dolmamistim aglamak istiyorum ciddi anlamda diyorum aglamak istiyorum.

@ocolletta-toros Henuz cikammis iken bu kadar umutlanmisiniz. Benim durumumda olsaniz ne yapardiniz acaba? 2 defa isveren sponsorlu H1-B basvurum lotoda secilmedi (H1-B ye de loto geldi cunku basvuru sayisi son yillarda cok artti). DV2018'de Green Kart kazandim fakat case number 28bin'ler de oldugundan gene gidemiyorum. 🙂 DV2019 ise husran. En iyisi "bosver" demek.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      S
      SansizSansli

@vecihi Hayir cikmadi. Yani cikti da gecen sene cikti ama Case Number yuksek oldugu icin bir anlam ifade etmiyor. 28Bin lerde...

S
      SansizSansli

@freeworld DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@sansizsansli DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Ya gerçekten anlamıyorum akil verin ya. Aylardan beri hayal kuruyoruz, evlere bakiyoruz, arabalara bakiyoruz, gidince berde yasayacagimiza bakiyoruz, saatlerce youtubedan video izliyoruz ama cikmiyor arkadas cikmiyor ya. Ben dunyada dogdum ve amerikada yasamak istiyorum, niye beni engelliyorlar ya niye ? Yani gercekten hic bu kadar dolmamistim aglamak istiyorum ciddi anlamda diyorum aglamak istiyorum.

@ocolletta-toros Henuz cikammis iken bu kadar umutlanmisiniz. Benim durumumda olsaniz ne yapardiniz acaba? 2 defa isveren sponsorlu H1-B basvurum lotoda secilmedi (H1-B ye de loto geldi cunku basvuru sayisi son yillarda cok artti). DV2018'de Green Kart kazandim fakat case number 28bin'ler de oldugundan gene gidemiyorum. 🙂 DV2019 ise husran. En iyisi "bosver" demek.

Sayın hocam, şu yazdığınız durum ciddi sabır ve sükunet gerektiren bir durum, ben sizi çok iyi anlıyorum. Umarım bir süpriz olur ve işleriniz yolunda gider ve amacınıza ulaşırsınız.

Tesekkur ederim. Size de bol sanslar diliyorum.

S
      SansizSansli

@solita DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@sansizsansli neden vazgeciyorsun tas attin kolun mu yoruldu ...insan kaderinde olan istermis kaderinde olandan vazgecme kimse vazgecmesin. gec olsun guc olmasin ...

Kolum yorulmadi elbettte, basvuru kismi ve cikti mi cikmadi mi diye bakmak cok kolay fakat umutlanip hayal kirikligi yasamak gercekten cok zor. Basvur ama umutlanma demesi de kolay ama hele bir de kazandiginiz halde gidemiyorsaniz; ABD de is buldugunuz, avukat tutup herseyi milimi milimine duzgun hazirlayip da gidemediginiz zaman yasadiginiz hayal kirikligi icin, "aman bosver" diyemiyorsunuz. Tekrar ayni duygulari hissetmek istemedigimden dolayi artik ABD icin herhangi bir basvuru yapmayacagim. ABD icin verdigim cabalara degmedi. Baska kitalar icin cabalamaya devam edecegim. Fakat bunlar elbette benim dusuncem, lutfen kimse umudunu yitirmesin. Herkese bol sans diliyorum.

S
      SansizSansli

SansizSansli tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD'de doğan bebeğin TC vatandaşlığı kaydını yapmamak

@vendralana Merhaba, aynı durumdayız, Türk vatandaşlığını almamak için elimizden ne gelirse yapacağız. Siz bir avukatla görüştünüz mü? Dilerseniz bu konuda ortak hareket edebiliriz.

Türkiye Cumhuriyeti içinde yayımlandı
      S
      SansizSansli

@freeworld DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@sansizsansli DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Sayın hocam, şu yazdığınız durum ciddi sabır ve sükunet gerektiren bir durum, ben sizi çok iyi anlıyorum. Umarım bir süpriz olur ve işleriniz yolunda gider ve amacınıza ulaşırsınız.

Tesekkur ederim. Size de bol sanslar diliyorum.

S
      SansizSansli

@solita DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@sansizsansli neden vazgeciyorsun tas attin kolun mu yoruldu ...insan kaderinde olan istermis kaderinde olandan vazgecme kimse vazgecmesin. gec olsun guc olmasin ...

Kolum yorulmadi elbettte, basvuru kismi ve cikti mi cikmadi mi diye bakmak cok kolay fakat umutlanip hayal kirikligi yasamak gercekten cok zor. Basvur ama umutlanma demesi de kolay ama hele bir de kazandiginiz halde gidemiyorsaniz; ABD de is buldugunuz, avukat tutup herseyi milimi milimine duzgun hazirlayip da gidemediginiz zaman yasadiginiz hayal kirikligi icin, "aman bosver" diyemiyorsunuz. Tekrar ayni duygulari hissetmek istemedigimden dolayi artik ABD icin herhangi bir basvuru yapmayacagim. ABD icin verdigim cabalara degmedi. Baska kitalar icin cabalamaya devam edecegim. Fakat bunlar elbette benim dusuncem, lutfen kimse umudunu yitirmesin. Herkese bol sans diliyorum.

S
      SansizSansli

@vecihi Ben vazgectim, baska kitalar icin is basvurularina basladim. Amerika icin bu kadar zahmete degmez, benim acimdan...

S
      SansizSansli

@vecihi Hayir cikmadi. Yani cikti da gecen sene cikti ama Case Number yuksek oldugu icin bir anlam ifade etmiyor. 28Bin lerde...

S
      SansizSansli

@onurd DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Arkadaşlar bilgilerimi girip onaylıyorum Enter entrant ınformation yazıyor neden ?

Kimse yardım etmeyecek mi ?

Sari renkte: Warning: The information entered is not valid. uyarisini aliyorsaniz bilgileri hatali giriyorsunuzdur baska bir ihtimal olamaz.

Enter Entrant Information zaten bilgilerinizi girmek icin actiginiz formun basligi.

S
      SansizSansli

S
      SansizSansli