bugün viyana herkese bayram yaşattı, 4 kişide bayrağını aldı,pasaport teslimi için haber bekliyoruz.
burakediz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Sevgili arkadaşlar bana da 17 nisanda Viyana’ya mülakat verildi. Herkese hayırlı olsun.
-
@cttl Bana da adres isteyen mail attılar. Sizin gibi yapıp gönderdim, yine aynı adres isteyen mail ile dönüş yaptılar. Belliki maili bile okumamışlar. Bu sefer sadece yeni bir mailde “Could you transfer my file to Vienne. I have a travel plan in Vienne in 2025” diye yazdım. Yarım saat sonra başka bir memur tarafından transfer edildi diye cevap geldi.
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@crazycells Merhaba tekrardan,
evraklarımı yollayalı 10 gün oldu, Ben ds 260 ı unluck yaptırdım. Ama hala onay maili gelmedi. Normalde 3-5 gün içinde gelio. Evrak da problem olunca geridönüş yapıolar mı, yoksa 2. Kez evrak gönderimi yapmayı tavsiye edermisiniz?
Teşekkür ederim. -
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@crazycells Merhaba
B2 vizesiyle oraya gidip süreci orda başlatmak immigration frauda girdiği için riskli.
Size danışmak istediğim, bunun bir süresi varmı,
Örneğin b2 ile abd ye gittin ilk 3 ay içinde basvurursan immigratiom fraud olur, ama 3 ay sonra başvurursan immigration frauda girmezsin .Bu şekilde bi uygulama var mı. Teşekkür ederim. -
@Aydın-Şardağ
Buna KCC nin başkanı bile garanti veremez. -
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@burakediz, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells Merhaba tekrardan,
evraklarımı yollayalı 10 gün oldu, Ben ds 260 ı unluck yaptırdım. Ama hala onay maili gelmedi. Normalde 3-5 gün içinde gelio. Evrak da problem olunca geridönüş yapıolar mı, yoksa 2. Kez evrak gönderimi yapmayı tavsiye edermisiniz?
Teşekkür ederim.Onay emaili aylar sonra da gelebilir. 3-5 gun diye bir sinir yok.
DS-260 formunuz hala acik mi?
Dosya numaranizi imzanizda goremiyorum.
@crazycells teşekkür ederim, 8 temmuzda formu tekrar kapattım. İmzayı ekledim.
-
randevuyu alan arkadaşlar [email protected] adresine mi mail attılar.
burakediz tarafından gönderilen son iletiler
-
@gze ben lise diplomamı yeminli tercüme ettirip noter ve apostillettim. Üniversite diplomamıda aynı şekilde yaptım. Viyanadaki görevli sadece üniversite diplomamı sordu. hem lise hem de üniversite diplomamı uzattım. üniversite varsa lise diplomasına ihtiyaç yok dedi.
-
bugün viyana herkese bayram yaşattı, 4 kişide bayrağını aldı,pasaport teslimi için haber bekliyoruz.
-
@Flight101 Sanırım aynı gün psaportu vermediler, en erken Pazartesi pasaport teslimi olur heralde. Benimde perşembe günü, ona göre yer ayarlaması yapıyım.
Viyanada pasaport teslimi için kaldığınız yeri belirten bir form doldurdunuz mu? -
@arzemo Evet ben erken geldim, yıllık izindeydim, hem gezmek hem de rapor işini halletmek için.
-
@Flight101 evet bugün dr. molnarda oldum.
-
@Flight101 bülteni mart ayı için hesaplamıştım, ona göre yıllık izin aldım. olmayınca en azından sağlık işini aradan çıkarmak istedim yıllık izinde.
-
@Katzfiell_ Benim doktorum da hayır dedi. ilçe sağlığı aradım ve eğer siz isterseniz olabilirsiniz dediker. doktora bunu söyleyince kabul etti. ben bu kabul aşamasıyla uğraşırken muayene günüme çok az kaldığı için aşıları yaptırmaktan vazgeçtim. Kan testi alındıktan sonra klinikte yapsınlar diye karar verdim.