• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. zafer kaymak
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 17
    • En İyi 8
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

zafer kaymak

@zafer kaymak

18
    İtibar
    16
    Profil Görüntülemeleri
    17
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

zafer kaymak Takip etme Takip Et

zafer kaymak tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2021 Bekleme Odası

@Austintx tepki vermesine millet verir de o ortam yok maalesef ülkemizde. İnsanlar değil paylaşım yapmak beğenmesi halinde bile karakolluk olabiliyor. Bir de şu var hükümeti eleştirmek devleti eleştirmek olarak görülüyor. Daha insan kendi ortamındayken devlete kalmadan, o borç harç içindeki haline aldırmadan, kraldan çok kralcılar seninle tartışmaya başlıyor. Ülkenin batısı ayrı doğusu ayrı kuzeyi ayrı güneyi ayrı telden çalıyor maalesef.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      zafer kaymak
      zafer kaymak

@TughanTug ben şu şekilde yaklaşıyorum. mesela bağlaçları bilmeden aldım, verdim, gittim vs gibi tek ve kısa cümleler kurabilir. bağlaca hakimse kendini hem daha iyi anlatır hem de daha uzun cümleler kurabilir.
      x olmasına rağmen y oldu yada x medikçe y olur yada olmaz vs.
      inanın internetten günlük ingilizce en sık kullanılan 500 kelimeye baksın insanlar eğer biraz eğilim varsa 200-300 rahat biliyordur.
      kulak aşinalığı ise çok zaman isteyen birşey. mesele biz günlük hayatımızda esasında kelimeleri seçerek değil de fonetik olarak algılıyoruz. günlük konuşma ağzını anlayabiliyorsa insan zaten hakimdir özellikle amerikan ingilizcesi kelimeleri yuvarlıyor daha çok vurguya anlam yükleniyor.

zafer kaymak
      zafer kaymak

@nazli-karatay en kötü senaryo bile bir uçak biletine bakar, dönmek çok zor değil.
      Kendi adıma ne kadar kötü bile olsa bir tecrübe edinir, bir hayat görür biraz da dil öğrenir geri dönerim diyorum.
      Kaldı ki günümüz türkiyesinde yaşayabilen bir insan bence dünyanın çoğu yerinde yaşar.
      Terör var, adalet yok, alım gücü düşük, siyaset berbat, insanlar çıkarcı, kaba vs.

zafer kaymak
      zafer kaymak

@TughanTug bağlaçlar ve prepositions bilen bana kalırsa ingilizceyi çözer. gerisi kelime ki hiç bilmiyorum diyen bile zaten gündelik 200-300 kelimeyi biliyordur.

zafer kaymak
      zafer kaymak

@Austintx inşallah çıkarsa bir bekar olarak texas veya florida eyaletini düşünüyorum ama şu piyango bi vursun netleştirmek için yeterli zamanımız olur 🙂

zafer kaymak
      zafer kaymak

@semavi card çıksın da gerekirse hediyeyi ben göndereyim 😂

zafer kaymak
      zafer kaymak

@inxtria heralde ben kendimi yanlış anlattım 😀 kesinlikle gidip olmazsa dönerim niyetiyle gitmeyeceğim. Üzerimde baskı oluşturmamak için en kötü senaryo bir uçak biletine bakar diyorum. Benim için ilk seneyi atlatan artık orada kalabilir ki çok büyük sorun olmadıktan sonra gezmek için bile dönmem.

zafer kaymak
      zafer kaymak

masaüstünü açtım birazdan F5 yapmaya başlarım, hayırlısı bakalım.

zafer kaymak
      zafer kaymak

zafer kaymak tarafından gönderilen son iletiler

@İrem-Özbey yenile işaretine tıklayın bende de görünmemişti öyle yapınca geldi

zafer kaymak
      zafer kaymak

HAS NOT BEEN SELECTED malesef

zafer kaymak
      zafer kaymak

HAS NOT BEEN SELECTED malesef

zafer kaymak
      zafer kaymak

masaüstünü açtım birazdan F5 yapmaya başlarım, hayırlısı bakalım.

zafer kaymak
      zafer kaymak

@doganomer burada çok mu kolaymış 😀

zafer kaymak
      zafer kaymak

@inxtria heralde ben kendimi yanlış anlattım 😀 kesinlikle gidip olmazsa dönerim niyetiyle gitmeyeceğim. Üzerimde baskı oluşturmamak için en kötü senaryo bir uçak biletine bakar diyorum. Benim için ilk seneyi atlatan artık orada kalabilir ki çok büyük sorun olmadıktan sonra gezmek için bile dönmem.

zafer kaymak
      zafer kaymak

@nazli-karatay en kötü senaryo bile bir uçak biletine bakar, dönmek çok zor değil.
      Kendi adıma ne kadar kötü bile olsa bir tecrübe edinir, bir hayat görür biraz da dil öğrenir geri dönerim diyorum.
      Kaldı ki günümüz türkiyesinde yaşayabilen bir insan bence dünyanın çoğu yerinde yaşar.
      Terör var, adalet yok, alım gücü düşük, siyaset berbat, insanlar çıkarcı, kaba vs.

zafer kaymak
      zafer kaymak

@semavi card çıksın da gerekirse hediyeyi ben göndereyim 😂

zafer kaymak
      zafer kaymak

Boston'da yaşayan yada şehir hakkında bilgisi olan var mı?
      Youtube videolarında izlediğim kadarıyla çok hoşuma gitti. Önceden ucuz olduğu için teksas (houston) diyordum ama izledikçe cezbedecek bir şehir yaşantısı göremedim hem de anlatılan sıcak iklim benlik değil.
      Boston videolarında izlediğim kadarıyla şehir ulaşım, etkinlik, şehirleşme, park ve yeşillik, iklim (çok sıcak olmaması) demokratların ağırlıkta ve en önemlisi suç oranının ortalama altında olması sebebiyle çok mantıklı, yaşanabilir görünüyor. Doğru çözebilmiş miyim 😬
      Mesela gc çıksa uber ile bekar olarak bu şehirde en azından ilk 1 seneyi atlatabilir miyiz?

zafer kaymak
      zafer kaymak

@TughanTug ben şu şekilde yaklaşıyorum. mesela bağlaçları bilmeden aldım, verdim, gittim vs gibi tek ve kısa cümleler kurabilir. bağlaca hakimse kendini hem daha iyi anlatır hem de daha uzun cümleler kurabilir.
      x olmasına rağmen y oldu yada x medikçe y olur yada olmaz vs.
      inanın internetten günlük ingilizce en sık kullanılan 500 kelimeye baksın insanlar eğer biraz eğilim varsa 200-300 rahat biliyordur.
      kulak aşinalığı ise çok zaman isteyen birşey. mesele biz günlük hayatımızda esasında kelimeleri seçerek değil de fonetik olarak algılıyoruz. günlük konuşma ağzını anlayabiliyorsa insan zaten hakimdir özellikle amerikan ingilizcesi kelimeleri yuvarlıyor daha çok vurguya anlam yükleniyor.

zafer kaymak
      zafer kaymak