• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Cemil Hacioglu
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 7
    • Konu 0
    • İleti 38
    • En İyi 22
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Cemil Hacioglu

@Cemil Hacioglu

14 yasina kadar Isviçre de doğup büyüdüm, daha sonra Türkiye ye ailecek temelli dönüş yaptık. Lise ve Ünversiteyi Istanbul da Turzim Otelcilik okudum.
    20 yıla yakın çeşitli butik, 4 yıldızlı ve 5 yıldızlı oteller tüm departmanlarda görev aldım.
    Son 5 yıldır butik otellerde Otel Müdürlüğü yapmaktayım

41
    İtibar
    378
    Profil Görüntülemeleri
    38
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    İnternet Sitesi www.linkedin.com/in/cemil-hacioglu-a464aa4b/ Konum Istanbul Yaş: 43

Cemil Hacioglu Takip etme Takip Et

Cemil Hacioglu tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhablar,

Ben daha doğrusu eşim DV2021 kazandı case EU22XXX, fakat malumunuz coğumuz gidemedi, konsolokluk kapalı, pandemi vs. Davaya katıldık hala devam ediyor. GoodluckVSBiden.
      Her sene yine çekilişe başvuru yaptık, DV2021 den sonra gruptan DV2021 kazanıp yaklaşık 5-10 kişi her yıl tekrar kazanıyor.
      Sonuç DV2025 bu sefer ben kazandım, fakat son 4 yıldır Ankara'da sıra gelmiyor, ortalama Case No 10.000 ve altı mülakat alma şansı var.
      2.Defa kazanıp gidememe ihtimali çok yüksek.
      42 yaşındayım ve gurbetçi ailem oğlu olarak 1982 de İsviçre de doğdum, sonra ailem 1998 (ben 14 yaşındayken) TR temelli dönüş yapıp, tüm haklarımız iptal etti.
      Şimdi ise emin olmamakla birlikte, tekrar benim DV kazanmanın sebebi TR doğum olmayıp, Switzerland doğumlu olmama bağlıyorum, çünkü Switzerland ten katılım ve kazanan sayısı ortalama her yıl 20-30 kişi.
      DS-260 formu doldurmak ve doğru doldurmak önemli, 04 Mayıs 20:00 civarı anca kontrol edebildim sürekli yoğunluk sebebiyle açılmıyordu, ve bu sefer ben kazandım ama numaram çok yüksek hem sevindim, hem üzüldüm, çok karmaşık duygular içindeyim hala, çünkü çok çaba sarfettim, çok karıştırdım, çok araştırdım, çok takip etti, avukatlar, yeni kanunlar, dava dosyaları, DV2020 ve DV2021 dava dosyalar, yazılar, meclis oylamalar takip ettim daha neler neler, kafayı yedim resmen. Sonraki yıllar için bir çok arkadaşa destek verdim, dışarda İstanbul'da denk gelip DV2021 kazanıp benim gibi gidemeyenler tanıştım, dertleştim. Hani erkekler bilir, uzun süredir görmediğin asker arkadaşın olur ya, çektiğiniz çile zorlukları hatırlarsın, öyle duygulandığım zamanlar oldu. Yani hem kazanmak hem kaybetmek tuhaf bir duygu.
      Tabi bu bazılarına destek verdiğim asla bir @gucarslan kadar değil, o insan üstü bir şey. O herkese yetişmeye çalışan biri, emeğe buraya çok çok büyük.
      Neyse DS260 hemen aynı gece uyumadan 04 Mayıs-05Mayısa bağlayan gece doldurum.
      Şimdi ne yapacaz, İsviçre doğumlu olmamın bir faydasını kullanmam lazım, önce İsvicre deki US Embassy yazdım, anlatım, Ben DV2025 kazananyım, numara bu çok yüksek, son 4 yıldır 10.000 üzeri sıra gelmiyo benim mülakatımı Bern/Switzerland almanızı istiyorum, ve ek olarak ben isviçrede doğum vatandaş değil vs dökümlerimi ekledim. Stadart okumadan cevap geldi. Sonra KCC ye benzer mail attım 1-2 gün içinde cevap geldi, mülakatınızı Ankara'dan Bern/Switzerland alındı diye.
      Şimdi sıra beklemeye geldi, tahmini Current olmam Haziran - Temmuz, current olunca isviçre vize başvuru yapıp, mülakata orda girmeyi planlıyorum.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu
    • RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

@meilo okuyunca bile duygulandim, cok tesekkurler

Yolculuk içinde yayımlandı
      Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

https://twitter.com/immigration2021

twitter da kampanya başlatıldı 2020 ve 2021 kazanların sesini duyurmak için takip edip destek olabilirsiniz

Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu
    • RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri

@Rauf çok mutlu oldum adınıza, bu buradaki herkesin ümitlerini yükseltti. sizlere yeni hayatınızda bol şanslar diliyorum. Paylaştığınız bilgiler bizler için çok değerlidir. Çok teşekkürler

Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu

@covacik tebrikler, yeni hayatınızda başarılar, sizinde mülakat deneyimizi okumak bize ümit verdi, inşallah bekleyen herkes te vizesini alır ve burda paylaşım yapar

Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu
    • RE: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

https://petitions.whitehouse.gov/petition/postpone-dv-lottery-2020-program-duration-immigration-ban

şuana kadar 10,875 kişi imzalamış, fakat 24 Temmuz'a kadar 89,125 daha ihtiyaç var

Gündem içinde yayımlandı
      Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu
    • RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

@srhnkskn teşekkürler, o zaman ilk girişte beraber girmek şart, sonrası eşim geri döner, gelmek istemiyor zaten, ama benim için problem olmaz, green card ta bana ulaşır

Yolculuk içinde yayımlandı
      Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu
    • RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@ayvalik10 tesekkurler

Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu
    • RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

@EzgiLera süper yazı tebrikler ve teşekkürler. 🙂 Yeni hayatınızda başarılar. Darısı geride kalanlara

Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu

Cemil Hacioglu tarafından gönderilen son iletiler

Dosya Numarasi: 2021EU22XXX -GoodluckVsBiden (Lost the Lawsuit)
      DV2025 : 2025EU33XXX (You Have Been Randomly Selected) NOT CURRENT
      DV2026 : (You NOT BEEN Selected)
      2 defa DV kazan sen ama gideme bravo

Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu

Son visa bulletin açıklanması sonucu dv2021 kazananıi ve şimdi yine dv2025 kazanı olarak case no eu33xxx, son 2 ay kaldı, ve current bile olamıyoruz, çok üzgünüm 2 defa kazanıp gidemem nedir ya

Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu
    • RE: Missouri

Selamlar, evet missouri hakkında çok çok az bilgi var. @gucarslan cevap bile verilmemiş zamanında @emrahka tarafından. Bizde kafayı yediğimiz için ufak araştırma yaptım. Tabi hep ilk karşımıza olumsuz kısım olan suç oranı yüksek St.Louis diyolar, ama gerçek bu olmadığını sanıyorum.
      Güzel ve faydalı bir video buldum, youtube 'da. Bu video Haziran 2024 te yüklenmiş yani güncel diyebiliriz. Ingilizce dir

Diğer Eyaletler içinde yayımlandı
      Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu

@onuru başka ülkenin amerika konsolusluğu senin kabul etmesi için evet oturum vs istemesi normal, yoksa neden benim ülkemde mülakata giriyosun demesi doğal, vize zamanı orda iş için bulunuyom, geçeçi iş ile 3 ay ordayım, 12 öğrenci olarak orada bulunuyom gibi gibi sebepler olabilir, bunun kanıt olarak isteyebilir. Ben ise isviçre vizem yok, oturumum yok, vatanşlığım yok, ama orda resmi olarak doğdum ve belgem var, mülakat zamanı geldiğinde orda girmek istiyom çünkü numaram yüksek, ankara yogun sıra gelmeyecek, bu fırsatı kaçırmak istiyom dedim KCC ye mail attm kabul etti çok şükür, etmeseydi bile, edene kadar baskı yapıp kabu ettirmek için devam edecektim çünkü case nom eu33xxx, ankarada sıra geleceğine inanmıyorum, ve bu verirlerle çok açık

Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu

Merhablar,

Ben daha doğrusu eşim DV2021 kazandı case EU22XXX, fakat malumunuz coğumuz gidemedi, konsolokluk kapalı, pandemi vs. Davaya katıldık hala devam ediyor. GoodluckVSBiden.
      Her sene yine çekilişe başvuru yaptık, DV2021 den sonra gruptan DV2021 kazanıp yaklaşık 5-10 kişi her yıl tekrar kazanıyor.
      Sonuç DV2025 bu sefer ben kazandım, fakat son 4 yıldır Ankara'da sıra gelmiyor, ortalama Case No 10.000 ve altı mülakat alma şansı var.
      2.Defa kazanıp gidememe ihtimali çok yüksek.
      42 yaşındayım ve gurbetçi ailem oğlu olarak 1982 de İsviçre de doğdum, sonra ailem 1998 (ben 14 yaşındayken) TR temelli dönüş yapıp, tüm haklarımız iptal etti.
      Şimdi ise emin olmamakla birlikte, tekrar benim DV kazanmanın sebebi TR doğum olmayıp, Switzerland doğumlu olmama bağlıyorum, çünkü Switzerland ten katılım ve kazanan sayısı ortalama her yıl 20-30 kişi.
      DS-260 formu doldurmak ve doğru doldurmak önemli, 04 Mayıs 20:00 civarı anca kontrol edebildim sürekli yoğunluk sebebiyle açılmıyordu, ve bu sefer ben kazandım ama numaram çok yüksek hem sevindim, hem üzüldüm, çok karmaşık duygular içindeyim hala, çünkü çok çaba sarfettim, çok karıştırdım, çok araştırdım, çok takip etti, avukatlar, yeni kanunlar, dava dosyaları, DV2020 ve DV2021 dava dosyalar, yazılar, meclis oylamalar takip ettim daha neler neler, kafayı yedim resmen. Sonraki yıllar için bir çok arkadaşa destek verdim, dışarda İstanbul'da denk gelip DV2021 kazanıp benim gibi gidemeyenler tanıştım, dertleştim. Hani erkekler bilir, uzun süredir görmediğin asker arkadaşın olur ya, çektiğiniz çile zorlukları hatırlarsın, öyle duygulandığım zamanlar oldu. Yani hem kazanmak hem kaybetmek tuhaf bir duygu.
      Tabi bu bazılarına destek verdiğim asla bir @gucarslan kadar değil, o insan üstü bir şey. O herkese yetişmeye çalışan biri, emeğe buraya çok çok büyük.
      Neyse DS260 hemen aynı gece uyumadan 04 Mayıs-05Mayısa bağlayan gece doldurum.
      Şimdi ne yapacaz, İsviçre doğumlu olmamın bir faydasını kullanmam lazım, önce İsvicre deki US Embassy yazdım, anlatım, Ben DV2025 kazananyım, numara bu çok yüksek, son 4 yıldır 10.000 üzeri sıra gelmiyo benim mülakatımı Bern/Switzerland almanızı istiyorum, ve ek olarak ben isviçrede doğum vatandaş değil vs dökümlerimi ekledim. Stadart okumadan cevap geldi. Sonra KCC ye benzer mail attım 1-2 gün içinde cevap geldi, mülakatınızı Ankara'dan Bern/Switzerland alındı diye.
      Şimdi sıra beklemeye geldi, tahmini Current olmam Haziran - Temmuz, current olunca isviçre vize başvuru yapıp, mülakata orda girmeyi planlıyorum.

Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu

ben isvicre dogumluyum 1982-1998 orda dogdum ve yasadik, 14 yasimdayken
      ailem temelli donus yapti ve tum haklarimiz iptal ettik. ( vatandas degilim, neden gibi sormanız🤬, ayri uzun hikaye)
      ama su var chargebility'im switzerland, ama mulakat vatandaslik turkiye, tc vatandasiyim, orda ise tandik aile vs yok yani, sadece kimlik te dogum yerim isvicre, you have been selected kisimda da switzerland yaziyo evet, ama mulakat ankara.
      simdi ds260 doldurdum ve ankara ok ledim, oysa baska yer mulakat secme yapabilirdim, ama secmedim cunku isvicre icin vize oturum vs yok, kabul etmeyebilir haliyle alakam yok suan.
      ama
      1.dogum belgem kimlik kazandigim form lari bern konsolosluga atarak, mulakati bern de yapmak istiyom orda dogdum ve turkiye de sira gelmiyo tc vatandasiyim va desem kabul ettirebilirmiyim?
      2. bu sefer kcc yazyip ds260 acmak istiymom demen gerek, acinca mulakat yeri bern sececem
      3. sonra ise mulakat beklicem, numaram current olunca ki seneye mayis haziran gibi olur 33xxx, mail gelince isvicre icin hemen turist vize randevu almam lazim olacak red alma ihitmali var ama riske girmeye deger, cunku tr de sira gelmeme ihtimali var, ama bu isler zamanlama kisimlar zor
      4.vize aldik ailecek, bu sefer ise doktor randevu sonuclarin cikmasi ve vize gorusmesi islemler

Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu
    • RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

@EzgiLera süper yazı tebrikler ve teşekkürler. 🙂 Yeni hayatınızda başarılar. Darısı geride kalanlara

Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

@Satarer es ile problem yok cok sukur. dv2021 kazanan esimdi zaten. ama malum surecten gidemedik, ve umidimiz hala dava ile birleikte devam etmekte.
      ama olmazsa eger dv2023 katiliyoruz ben ve esim ayri ayri form dolduruyoz

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

Merhabalar DV2021 Kazanı olmama rağmen herkes gibi DV2023 e de katılıyorum.
      Ama yine kafamdaki soruda ben isviçre doğumluyum, TC vatandaşıyım, aramızda da bi çok almanya doğumlu olan mutlaka vardır. Doğumduğumuz şehir ve ülke pasaport ve/veya kimlikteki gibi yazacağım evet. Fakat şu
      6.bölümde :
      Your country of eligibility will normally be the same as your country of birth. Your country of eligibility is NOT related to where you live. If you were born in a country that is not eligible for the DV program, please go to Explanation of Country of Eligibility to see if there is another option available in your case.
      (Uygunluk ülkeniz normalde doğduğunuz ülkeyle aynı olacaktır. Uygunluk ülkeniz, yaşadığınız yerle ilgili DEĞİLDİR. DV programı için uygun olmayan bir ülkede doğduysanız, durumunuzda başka bir seçenek olup olmadığını görmek için lütfen Uygunluk Ülkesinin Açıklaması'na gidin.)

Are you claiming eligibility based on the country where you were born? (Doğduğunuz ülkeye göre uygunluk talebinde bulunuyor musunuz?)
      Yes No : (Burda hayır dersem Türkiye den başvuruyu yapmak istiyorum diye anlıyorum ben)

If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility.
      (Değilse, uygunluk talebinde bulunduğunuz ülkeyi girmelisiniz)

Aslında her 2 taraftanda uygun

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu

@covacik tebrikler, yeni hayatınızda başarılar, sizinde mülakat deneyimizi okumak bize ümit verdi, inşallah bekleyen herkes te vizesini alır ve burda paylaşım yapar

Cemil Hacioglu
      Cemil Hacioglu