Çok teşekkür ederim ..
ugur1596 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Confirmation numberı kaybettimGreencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
-
RE: Vize alır almaz o ülkeye giriş yapmak zorunda mıyız?Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@buay vizem 10 yıllık yani 2 yıl sonra sadece uçak biletini. Almam yeterli mi konsoloslukla işim yok sanırım daha ?
ugur1596 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@alini vize yeniletmenizin sebebi nedir pasaportun süresi bittigi için mi?
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
B1 vizeyle giriş yapmış biri greencard kazanırsa işlemlere ABD de devam edebilir mi bu şekilde işlemleri halletmiş olan var mı?
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Eski mühürlü pasaportum u kaybettim birçok ülkeye gitmiştim vize görüşmesinde bu sorun olur mu ?
-
vize ücretini yatirdim vize ücretini yatirdiktan sonra randevu aldım fakat sonra aşağıda kredi no gibii bir şey yazıyor Daha önce bankadan 2-3 defa kredi çektim acaba onunla mi alakali? bu nedir bilgisi olan var mı herkeste çıkıyor mu bu kredi numarası.
-
RE: Vize alır almaz o ülkeye giriş yapmak zorunda mıyız?Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@buay vizem 10 yıllık yani 2 yıl sonra sadece uçak biletini. Almam yeterli mi konsoloslukla işim yok sanırım daha ?
-
Turist vizem onaylandı 4-5 ay sonra giriş yapsam olur mu yoksa belli bir süre mi var?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. -
RE: Confirmation numberı kaybettimGreencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
Duplicate entries will not be accepted. demek başvurumun iptal oldugunu mu gösteriyor kabul edilmeyecek diyor?
-
Ne şansı hocam emin değilim ben şimdi elendim mi ??
-
@lordbolton Confirmation numberı kaybettim içinde söyledi:
@ugur1596 gerçekten çok şanslıymışsınız normalde iki başvuru yapmak elenme sebebidir. herkese sizin gibi şans gerekiyor..
resimyukle.io - This website is for sale! - resimyukle Resources and Information.