• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. area51yolcusu
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

area51yolcusu

@area51yolcusu

6
    İtibar
    33
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Rachel

area51yolcusu Takip etme Takip Et

area51yolcusu tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2021 Bekleme Odası

@fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@area51yolcusu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Basvuru sartlarinda minimum lise mezunu sarti koyduklari icin Green Cardli olarak Amerika'ya girince lise mezunu gibi mi muamele goruyoruz? Yoksa GED testine mi girmemiz gerekiyor? Mesela High School or equivalent gerekliligi olan islere ek islem yapmadan basvurabiliyor muyuz?

Başvurunun lise mevzunu üniversite mezunu olmakla bir durum olduğunu düşünmüyorum. En hassas konu
      1-yalan beyan olmaması
      2- Amerika’da devlete yük olmadan yaşamını sürdürmen için gereken para miktarı

Cevabiniz icin tesekkurler ama benim demek istedigim is arama konusunda.

Mesela Universite mezunuyuz diyelim. Cikti ve yerlestik. Turkiyedeki universite doplamamiz gecersiz olacak.
      High school gerekliligi olan islere basvurmak istiyoruz diyelim. Bizim GED sinavina girmemize gerek var mi yoksa Amerikan hukumeti zaten basvuru sirasinda sadece lise veya ustunu aldigi icin bizi de buna istinaden en asagi lise mezunu biri gibi mi goruyorlar?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      area51yolcusu
      area51yolcusu

Herkese iyi aksamlar,
      Arkadaslar telefon numarami degisitip mail adresimi de kapatacagim ama sirf su green card cekilisi icin aktif tutuyorum. Merak ettigim konu su, 5 Mayis tarihinde sonuclar aciklanacak ve selected/not selected yazilarini gorecegiz. Fakat basvuru sirasinda bu verilen kodu Mayis-Eylul arasinda elinizde tutun diye bir ibare var. Eger secilmez isek sonradan durum degisiyor mu? Mesela Mayista not selected gorduk Agustosta bir daha baktik gene ayni sonuc cikmiyor mu? Bunu neden bize elimizde tutmalarini istiyorlar?

area51yolcusu
      area51yolcusu

Basvuru sartlarinda minimum lise mezunu sarti koyduklari icin Green Cardli olarak Amerika'ya girince lise mezunu gibi mi muamele goruyoruz? Yoksa GED testine mi girmemiz gerekiyor? Mesela High School or equivalent gerekliligi olan islere ek islem yapmadan basvurabiliyor muyuz?

area51yolcusu
      area51yolcusu

@ayvalik10 Cevabiniz icin tesekkurler. Firma isimlerini kaldirdim. Ben kimseye yuk olmak istemem o yuzden boyle bir sey dusunmedim, aklima bu yontem geldi. Yardim edenler cikarsa tabi seviniriz.

area51yolcusu
      area51yolcusu

Gunaydin herkese,

Daha kazanip kazanamiyacagimiz belli olmasa bile insan derinden derine arastirma yapiyor. Demin aklima su geldi. DS260 formunu doldururken bir adres vermek gerekiyor. Benim hic tanidigim yok Amerikada. Internette shipping forwarding yapan yani Amerikadan alisveris yapip kendi verdikleri adrese kargo geldikten sonra sizin istediginiz ulkelere gonderim saglayan firmalar mevcut. Adres kismina bu firmalardan uye olup alacagimiz teslimat adresini forma yazsak ve Amerikaya girdigimizde firma ile iletisime gecip green card geldiginde baska bir eyalete teslim edilmesini saglasak nasil olur? Ben sahsen bu tip firmalara guveniyorum ve green card'a bir yamukluk yapacaklarini sanmiyorum. Bir tek DS260 formuna bakan birisi bu adresi arattiginda depo oldugunu gorup iskillenebilir mi diye dusundum.

area51yolcusu
      area51yolcusu

area51yolcusu tarafından gönderilen son iletiler

@ayvalik10 Cevabiniz icin tesekkurler. Firma isimlerini kaldirdim. Ben kimseye yuk olmak istemem o yuzden boyle bir sey dusunmedim, aklima bu yontem geldi. Yardim edenler cikarsa tabi seviniriz.

area51yolcusu
      area51yolcusu

Gunaydin herkese,

Daha kazanip kazanamiyacagimiz belli olmasa bile insan derinden derine arastirma yapiyor. Demin aklima su geldi. DS260 formunu doldururken bir adres vermek gerekiyor. Benim hic tanidigim yok Amerikada. Internette shipping forwarding yapan yani Amerikadan alisveris yapip kendi verdikleri adrese kargo geldikten sonra sizin istediginiz ulkelere gonderim saglayan firmalar mevcut. Adres kismina bu firmalardan uye olup alacagimiz teslimat adresini forma yazsak ve Amerikaya girdigimizde firma ile iletisime gecip green card geldiginde baska bir eyalete teslim edilmesini saglasak nasil olur? Ben sahsen bu tip firmalara guveniyorum ve green card'a bir yamukluk yapacaklarini sanmiyorum. Bir tek DS260 formuna bakan birisi bu adresi arattiginda depo oldugunu gorup iskillenebilir mi diye dusundum.

area51yolcusu
      area51yolcusu

@fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@area51yolcusu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Başvurunun lise mevzunu üniversite mezunu olmakla bir durum olduğunu düşünmüyorum. En hassas konu
      1-yalan beyan olmaması
      2- Amerika’da devlete yük olmadan yaşamını sürdürmen için gereken para miktarı

Cevabiniz icin tesekkurler ama benim demek istedigim is arama konusunda.

Mesela Universite mezunuyuz diyelim. Cikti ve yerlestik. Turkiyedeki universite doplamamiz gecersiz olacak.
      High school gerekliligi olan islere basvurmak istiyoruz diyelim. Bizim GED sinavina girmemize gerek var mi yoksa Amerikan hukumeti zaten basvuru sirasinda sadece lise veya ustunu aldigi icin bizi de buna istinaden en asagi lise mezunu biri gibi mi goruyorlar?

area51yolcusu
      area51yolcusu

area51yolcusu
      area51yolcusu

Herkese iyi aksamlar,
      Arkadaslar telefon numarami degisitip mail adresimi de kapatacagim ama sirf su green card cekilisi icin aktif tutuyorum. Merak ettigim konu su, 5 Mayis tarihinde sonuclar aciklanacak ve selected/not selected yazilarini gorecegiz. Fakat basvuru sirasinda bu verilen kodu Mayis-Eylul arasinda elinizde tutun diye bir ibare var. Eger secilmez isek sonradan durum degisiyor mu? Mesela Mayista not selected gorduk Agustosta bir daha baktik gene ayni sonuc cikmiyor mu? Bunu neden bize elimizde tutmalarini istiyorlar?

area51yolcusu
      area51yolcusu