2-3 hafta önce 2027 Ocak ayına istanbul'dan randevu almıştım. Ara ara bakıyorum, yakın tarihte boşluk denk gelmeyi bırak, şuan 2027 nisan mayıs aylarına randevu tarihi var.
Yakın tarihe alanlar nasıl alıyor anlayabilmiş değilim.
ERGÜN YILDIZ tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@onrslnyrk Benim başvurum İstanbul'dan , belki fark o yüzden dir.
-
@onrslnyrk Bana öyle bir uyarı çıkmadı. Tarih sayfasında ileri doğru gittikçe uygun tarihleri yeşil olarak gösteriyor.
Ancak sürekli denememe rağmen sayfaya çok az girebildim. Aşırı ağır.
Çoğu zaman beklemekten sıkılıp kapatıyorum. Girdiğim zamanlardada tarihi öne çekecek uygunluk olmuyor. -
Dün 2027 ocak ayı için randevu verdi. Yakın zamanda seyrettiğim videolarda ve okuduğum yazılarda yakın tarihlere vize alınabildiği söyleniyordu. Banamı böyle denk geldi anlamadım.
Sayfa da anormal ağır, en az 2 saattir tekrar randevu bölümüne girmek için uğraştım ve ancak bu yazıyı yazarken girebildim.
Tarihin öne çekilebileceği söyleniyordu, bu kadar uğraşarak gireceksek çok problemli olacak.
Ayrıca 2 gündür görüdüğüm kadarıyla öne çekmeyi bırak, aldığım tarihten 10 gün sonrasına randevu veriyor. -
@Serapp Vize ile ilgilendikçe etrafımda farklı örneklere denk geliyorum. İlk yurtdışı çıkışını Abd ye yapan 2 kişiyle denk geldim. Biri bayan biri erkek, daha öncedende tanıdığım bir bayan vardı. Hepsi emekli. Sanki birazda şans işi gibi, yada küçük aytıntılar belirliyor ihtimali.
Şimdi asıl mesele, önce Abd ye başvurup red alırsam , pasaportu doldurmaya çalışmakmı? Önce pasaportu doldurup sonra Abd ye başvurmakmı?.
Sırf Abd ye gidebilmek için avrupayı dolaşmak mantıken gereksiz geliyor. Avrupa görmek istediğim biryer değil çünkü. -
@ATS16 Teşeklürler. Bu başlığı biliyorum ve çokça okudum. Profilime uygun pek birşey bulamadığım için ayrıca sormuştum.
-
@ATS16 vizeyi verecekse götürebilirim

Anladığım kadarıyla pek şansım olmadığını düşünüyorsunuz. Bir soru daha sorayım ozaman.
Öncesinde , İtalya ispanya gibi ülkelere gidip gelsem en az bir kere , sizce ihtimal artarmı? -
@ATS16 Dahaönce hiç yurt dışına çıkmadım. Pasaportum bordo olandan. Eşimin bir hastalığı yok, çalıştığı için müsait olmayacak. Amacım sadece felekten bir 10 gün çalmak :). Artık greencard çıksada gitmem, sadece gidip oraları görmek biraz gezmek istiyorum. Ama bunlar konsolosun umrunda olmaz heralde

-
Merhaba , sayfadaki gönderilerin çoğunu okudum ancak profilime uyan pek bir bilgiyle karşılaşmadım. O yüzden yazmak istedim.
Kendimden bahsedeyim, 53 yaşındayım. Emekliyim, şuan çalışmıyorum. Arabam, evim, nakitim var. Evliyim ve iki çocuğum var. Daha önce greencard a da başvurdum çıkmadı tabiki:)
Abd ye turist olarak 10 günlük tek başına bir tatil yapmak istiyorum.
Sizce, bu bilgiler ışığında bir şansım varmı? Yoksa hiç boşuna uğraşmayayımmı :).
Bilgisi yada fikri olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum.