Merhabalar benim AP sürecim bitti ve konsolosluk bana pasaportumu göndermem için mail attı fakat nasıl ve hangi kargo ile göndereceğim ile ilgili hiçbirşey yazmıyor mail de bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba.?
Savaş Koşar tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Tugrul-Gokpinar Tuğrul bey merhaba bendende şuanda pasaportumu istediler vize basmak için fakat nasıl oraya gonderecim icin bişi yazmamışlar siz nasıl gönderdiniz pasaport?
-
Merhabalar sağlık randevusu alırken sonda CEAC barkod no yazıyor buradaki bahsettiği CEAC teki CONFİRMATİON NO yazıyor AA ile başlayan o numarayı mı giriyoruz.
-
@peaceful merhabalar bende sağlık randevusu almaya çalışıyorum fakat sonda CEAC barkod no yazıyor buraya siz ne yazdınız acaba CEAC teki CONFİRMATİON NO yazıyor AA ile başlayan o numarayı mı giriyoruz.
-
@Seyduna Hanım merhaba eşim benim için soruyordu bu soruyu benim eşim ve iki çocuğum Amerika da sadece bana başvuru yapıldı ve eşim sponsor olacağı için 4 kişilik bir aile için ne kadar gösterilmesi lazım acaba diye sormuştu.