• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Savaş Koşar
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Savaş Koşar

@Savaş Koşar

0
    İtibar
    10
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Savaş Koşar Takip etme Takip Et

Savaş Koşar tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Merhabalar benim AP sürecim bitti ve konsolosluk bana pasaportumu göndermem için mail attı fakat nasıl ve hangi kargo ile göndereceğim ile ilgili hiçbirşey yazmıyor mail de bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba.?

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Savaş Koşar
      Savaş Koşar
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@Tugrul-Gokpinar Tuğrul bey merhaba bendende şuanda pasaportumu istediler vize basmak için fakat nasıl oraya gonderecim icin bişi yazmamışlar siz nasıl gönderdiniz pasaport?

Savaş Koşar
      Savaş Koşar

@ceen Tşkler

Savaş Koşar
      Savaş Koşar

Merhabalar sağlık randevusu alırken sonda CEAC barkod no yazıyor buradaki bahsettiği CEAC teki CONFİRMATİON NO yazıyor AA ile başlayan o numarayı mı giriyoruz.

Savaş Koşar
      Savaş Koşar

@peaceful merhabalar bende sağlık randevusu almaya çalışıyorum fakat sonda CEAC barkod no yazıyor buraya siz ne yazdınız acaba CEAC teki CONFİRMATİON NO yazıyor AA ile başlayan o numarayı mı giriyoruz.

Savaş Koşar
      Savaş Koşar

@Seyduna Hanım merhaba eşim benim için soruyordu bu soruyu benim eşim ve iki çocuğum Amerika da sadece bana başvuru yapıldı ve eşim sponsor olacağı için 4 kişilik bir aile için ne kadar gösterilmesi lazım acaba diye sormuştu.

Savaş Koşar
      Savaş Koşar