• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Ramazan Altan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    R
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 24
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Ramazan Altan

@Ramazan Altan

16
    İtibar
    73
    Profil Görüntülemeleri
    24
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Ramazan Altan Takip etme Takip Et

Ramazan Altan tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

Herkese Merhabalar.
      13.01.2026 tarihinde Bangkokta mülakatım girdim. Öncesinde hastanede tahlillerimi yaptırmıştım. Sonuçları 3 gün sonra çıkmış ve elden hastaneden almıştım. Yine elden mülakatta konsolosluğa açmadan teslim ettim. Memur lise diplomamı aldığım tarihi sordu. Ve ben yanlış cevap verdim. 2015 yerine 2017 dedim. Buna çok dikkat edin. Tüm bilgilerini gözden geçirip mülakata girin. Çünkü çok takıntı yaptı. Diploman sahte felan dedim. Bende çabaladım. Üniversite diplomamı ve 7 ayrı eğitim sertifikamı gösterdim. Sonunda ikna oldu. Ve AP kağıdımı verdi. Verirken de şöyle dedi. Ülke başkanımız tüm onayları durdurdu. Burda beklemenizi tavsiye etmem. Ülkenize dönün. Ve bizden bilgi bekleyin dedi. E posta göndereceklerini söylediler. Aynı gün türkiyeye geri döndüm.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      R
      Ramazan Altan
    • RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

Herkese Merhabalar.
      13.01.2026 tarihinde Bangkokta mülakatım girdim. Öncesinde hastanede tahlillerimi yaptırmıştım. Sonuçları 3 gün sonra çıkmış ve elden hastaneden almıştım. Yine elden mülakatta konsolosluğa açmadan teslim ettim. Memur lise diplomamı aldığım tarihi sordu. Ve ben yanlış cevap verdim. 2015 yerine 2017 dedim. Buna çok dikkat edin. Tüm bilgilerini gözden geçirip mülakata girin. Çünkü çok takıntı yaptı. Diploman sahte felan dedim. Bende çabaladım. Üniversite diplomamı ve 7 ayrı eğitim sertifikamı gösterdim. Sonunda ikna oldu. Ve AP kağıdımı verdi. Verirken de şöyle dedi. Ülke başkanımız tüm onayları durdurdu. Burda beklemenizi tavsiye etmem. Ülkenize dönün. Ve bizden bilgi bekleyin dedi. E posta göndereceklerini söylediler. Aynı gün türkiyeye geri döndüm.

R
      Ramazan Altan
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Savaş bitmiş. Umarım yakında güzel haberler alırız.

R
      Ramazan Altan

Evet. Mutlaka alın. Kontrol ediliyor.

R
      Ramazan Altan

@wizzie merhabalar. Bende 13 ocakta bangkokta girdim. Soldaki bankoda sarışın memur. Benim lise diplomama takıntı yaptı. Bana bi sınadı beni. Daha sonra dedi ki. Ülke başkanımız şuanda onayları askıya aldı. Ülkede beklemenizi tavsiye etmem. Biz size mail atarım dediler. Ve bana verdiği AP kağıdında en alttaki seçeneği işaretledi. Şöyle yazıyor

Administrative processing pursuant to Presedential order pausing all Diversity Visa Applications.

Siz de de böyle mi işaretlendi. Ve CEAC'ta Refused mi yazıyor.

R
      Ramazan Altan

@güliz bende Bangkok'ta mülakata girdim. Ama hesap dokümanı götürmedim. Ve onlarda sormadılar. 221g verdiler

R
      Ramazan Altan

Mülakata girip kazanıp ama Pause den dolayı beklemede olanların CEAC ta statüsü ne olarak görünüyor acaba. Bende Refused yazıyor.

R
      Ramazan Altan

Ramazan Altan tarafından gönderilen son iletiler

@Serapp çok teşekkür ediyorum Serap Hanım

R
      Ramazan Altan

Merhabalar. Danışacağım konu ile ilgili bi bilgi göremedim. Bilgisi olan abi ablalarım yardımcı olursa sevinirim. Ben 2 yıl önce böbrek nakli oldum. Ocak ayında mülakata girdim. Sağlık muayenesi de oldum. Aşıları da yaptırdım. Durdurma kararı nedeni ile vizem basılmadı. 5 ay önce engelli erken emekliliğini başvurdum. Bu EYT gibi bi emeklilik. Fakat SGK böbrek hastalığının ağır hastalığa girdiğini söyleyerek Malulen emekli ediyor. Bu durumda PAUSE kalkarsa malulen emekliliğim Green CARD için sorun teşkil eder mi? Şimdiden teşekkür ederim.

R
      Ramazan Altan
    • RE: DV2027 Sohbet Odası

@ayvalik10 ben 2 sene önce böbrek nakli oldum. Bugün bile hala günde 9 farklı ilaç kullanıyorum. Mülakatım da iyi geçti. Benim gibi çok örnek var

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      R
      Ramazan Altan

Savaş bitmiş. Umarım yakında güzel haberler alırız.

R
      Ramazan Altan

@Spectator Bende lise diploması + üniversite diploması sunmuştum. Mesleğimle ilgili 6 lisans gösterdim. Göz ucuyla bakmıştı sadece. Bana da Bangkokta beyaz kağıt verildi. Ve başkanlık kararıyla durdurmayı işaretledi

R
      Ramazan Altan

@kemal85 başkanlık kararı ile durdurma kutucuğunu işaretledi

R
      Ramazan Altan

@güliz bende Bangkok'ta mülakata girdim. Ama hesap dokümanı götürmedim. Ve onlarda sormadılar. 221g verdiler

R
      Ramazan Altan

Trumpın böyle yeni bir açıklamasını göremedim

R
      Ramazan Altan

Dün bir admin dedi ki. DV Pause savaşın bir ön hazırlığıydı. Yani olası ajan faaliyetlerinden dolayı durdurulmuş olabilir. Umarım savaş biter ve Resume olur herşey

R
      Ramazan Altan

@Emre-Kurtulmuş işim gereği sürekli Amerikalıların transferini yaparım ve hep konuşuyoruz. Onlardan eyaletler konusunda tavsiyeler istiyorum. Belki 200 kişi ile konuştum. 1 tanesinin bile green cardı bilmiyorum dediğini görmedim. Biliyorlar. Ama sanırım bu konularla ilgilenmiyorlar.

R
      Ramazan Altan