• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Oz Erdem
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    O
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Oz Erdem

@Oz Erdem

17
    İtibar
    21
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Oz Erdem Takip etme Takip Et

Oz Erdem tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba, süreci forumdan takip ediyor fakat yazı yazmıyordum. Son yaşanan olaylardan sonra yazma gereği duydum. 07/01/2026 tarihinde mülakat için 330 dolar vezneye ödeme yaptıktan sonra sıra numarası alıp belgeleri vermek için gittiğimde benden de ilk önce sağlık raporu istendi. Sağlık raporumun olmadığını söylediğimde süreçten dolayı mı diye sordu. Bende evet dedim sağlık muayenesini 30 Aralık tarihine aldığımı ama sürecin durduğunu öğrendiğimden iptal ettiğimi söyledim. Mantıklı davranmışsın ama üstlerime bu durumu bildirmem gerekiyor duruma göre senin belgerini almayacağım dedi. Sonra geldi ve belgelerimi aldı. Aynı sıra numarası ile mülakata girdim mülakat bittikten sonra Trump'ın süreci durdurduğundan bahsetti ve sarı kağıdı verdi. (bunu orada mülakata giren yabancılara da söyledi) Bu arada orada isimlerini sormayı unuttum belgeleri vermek için sıra beklerken genç bir çift ile konuşuyordum belgeyi vermeye gittikten sonra mülakat için beklerken onları bir daha görmedim. Foruma üyelermiş (ben peşinize kuyruk gibi takılanım. :D)

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      O
      Oz Erdem

@Fer-0 sanmıyorum benden önce mülakata girenler oldu. Utku Bey ve Ceyda Hanım benden 1 numara önceydi.
      @Utku-Pehlivan bende içerde sizi bekledim. Dedim herhalde diğer tarafta da mülakat yeri var ama durum başkaymış. Benim evrak verdiğim gişe numarası 19'du yanlış hatırlamıyorsam genç bir beyfendiydi.
      @Umut-P evet sağlık raporum olmadan gittim.
      Benden yaşça büyük birisi vardı o da evrakları vermiş benle beraber mülakat sırası bekliyordu. Benim numaram önceydi mülakatım bittikten sonra bana ne sonuç aldığımı sormuştu.
      (toplu cevap vermeye çalıştım umarım ''@'' kullanma işini becerebilmişimdir.)

O
      Oz Erdem

Oz Erdem tarafından gönderilen son iletiler

@Fer-0 sanmıyorum benden önce mülakata girenler oldu. Utku Bey ve Ceyda Hanım benden 1 numara önceydi.
      @Utku-Pehlivan bende içerde sizi bekledim. Dedim herhalde diğer tarafta da mülakat yeri var ama durum başkaymış. Benim evrak verdiğim gişe numarası 19'du yanlış hatırlamıyorsam genç bir beyfendiydi.
      @Umut-P evet sağlık raporum olmadan gittim.
      Benden yaşça büyük birisi vardı o da evrakları vermiş benle beraber mülakat sırası bekliyordu. Benim numaram önceydi mülakatım bittikten sonra bana ne sonuç aldığımı sormuştu.
      (toplu cevap vermeye çalıştım umarım ''@'' kullanma işini becerebilmişimdir.)

O
      Oz Erdem

Herkese merhaba, süreci forumdan takip ediyor fakat yazı yazmıyordum. Son yaşanan olaylardan sonra yazma gereği duydum. 07/01/2026 tarihinde mülakat için 330 dolar vezneye ödeme yaptıktan sonra sıra numarası alıp belgeleri vermek için gittiğimde benden de ilk önce sağlık raporu istendi. Sağlık raporumun olmadığını söylediğimde süreçten dolayı mı diye sordu. Bende evet dedim sağlık muayenesini 30 Aralık tarihine aldığımı ama sürecin durduğunu öğrendiğimden iptal ettiğimi söyledim. Mantıklı davranmışsın ama üstlerime bu durumu bildirmem gerekiyor duruma göre senin belgerini almayacağım dedi. Sonra geldi ve belgelerimi aldı. Aynı sıra numarası ile mülakata girdim mülakat bittikten sonra Trump'ın süreci durdurduğundan bahsetti ve sarı kağıdı verdi. (bunu orada mülakata giren yabancılara da söyledi) Bu arada orada isimlerini sormayı unuttum belgeleri vermek için sıra beklerken genç bir çift ile konuşuyordum belgeyi vermeye gittikten sonra mülakat için beklerken onları bir daha görmedim. Foruma üyelermiş (ben peşinize kuyruk gibi takılanım. :D)

O
      Oz Erdem