• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. farmel
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    F
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 24
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

farmel

@farmel

1
    İtibar
    38
    Profil Görüntülemeleri
    24
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum istanbul

farmel Takip etme Takip Et

farmel tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: (H1B) Çalışma Vizesi

Update için yazıyorum sorunu çözdüm. Yaşadığım problem sistemsel geçici değilmiş öncelikle onu belirteyim. Çünkü daha önce dediğim gibi randevu takvimi hiç gelmiyordu yani slot açılması ile alakalı değil.

Başvuruyu oluştururken vize kategorisinde ANK 1-10 arası secim yapmamızı istiyor. ANK 2.yi seçmiştik. Ama doğrusu bu olmadığı için takvim hiç gelmemiş. Biz hali hazırda Amerika’da yaşadığımız için ANK 2. yerine ANK 8. seçmemiz gerekiyor. Bu şekilde başvuruyu ilerletince randevu takvimi geldi ve 1 ay sonrasına randevumuzu aldık.

Çalışma Vizeleri (H içinde yayımlandı
      F
      farmel

farmel tarafından gönderilen son iletiler

Arkadaşlar H1b vizem görüşmede onaylandıktan 18 gün sonra issued oldu. Teslimat seklini premium delivery seçmiştim ayni gün [email protected] dan UPS takip kodu geldi. Fakat 4 gündür haber yok. Elçiliği arıyorum, bizden çıktı diyor. UPS’i arıyorum henüz teslim almadık diyor. Çok saçma bir durum var ortada. Benzer durumda olan var mı? Ne yapmak gerekir bilen var mı?

F
      farmel

@NURAY-ÇAKMAK Petition sureci basladiktan sonra da premium yapabiliyorsunuz

F
      farmel

@einstein Hadi ya bu durum cok sikinti olmus. Elciligi arayip gorusebildiniz mi randevu icin?

F
      farmel

@einstein Close - Start application istediğin kadar yapabilirsin. Su an TRdesin ama resident olarak US degil misiniz hali hazirda?

F
      farmel

@Sabri-Can-Yılmaz Takvim acilmis iste. Sistemde hata yok bence. Adamlar az aciyor. Bende de ayni gösteriyor Kasim 16 2026 var tek su an. Her gun kontrol edin arada bir Temmuz, Agustos, Eylul 2025'e randevu aciliyor. Ben kendime once Agustos sonra degistirip Eylule aldim. Hala bakiyorum kendime daha uygun tarih almak icin 😃 su sira baktigimda Temmuz aciliyor surekli geliyor gidiyor.

F
      farmel

@Sabri-Can-Yılmaz Hayirdan denedigimde takvim acilmamisti bende.

F
      farmel

@einstein ANK2. sectikten sonra uzun soruda No isaretlemen gerekti sanirim. No slots available problemi o senaryoda olabilir. ANK8. secince daha az soru soruyor, hali hazırda yurt disinda yasiyorsan dogru secenek bu bence

F
      farmel

@einstein Takvim hiç gelmiyor mu peki?

F
      farmel

@kutupyıldızı Premium tavsiye ederim 1 haftada sonuca ulasmak bilinmez bir surece girmekten cok daha iyi

F
      farmel

@Sabri-Can-Yılmaz Merhaba, ANK 2. de takvim acilmiyorsa zaten size uymuyor diye yorumluyorum. Ben de sizin gibi benzer bir durumdaydım avukat acisindan ama onlar da insan sonuçta, yeni sistemi tam bilemiyorlar sanirim.

F
      farmel