• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. kutupyıldızı
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    K
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

kutupyıldızı

@kutupyıldızı

2
    İtibar
    12
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

kutupyıldızı Takip etme Takip Et

kutupyıldızı tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: (H1B) Çalışma Vizesi

@atlantis4 ANK.2 sectim ben. TR de yerlesik yasayan ve TR vatandasi olanlar icin sanirim ANK.2 sectiriyordu sadece oyle hatirliyorum

Çalışma Vizeleri (H içinde yayımlandı
      K
      kutupyıldızı
    • RE: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Daha önce forumda mutlaka yazılmıştır fakat bulamadım bir türlü.
      Antalya-İstanbul-Denver şeklinde uçak biletimiz var eşimle birlikte.

Antalya’dan kalkış 9:55 ve İstanbul’a iniş 11:35. Tabii yaz dönemi nedeniyle genelde her gün bu uçakta rötarlar oluyor ve ortalama 12:30 gibi İstanbul’a inmiş oluyor.

İstanbul-Denver seferim ise 13:55’de olacak. Sizce yetişebilir miyim? İlk defa gideceğim için endişelerim var. Kimileri uçağa binmeden önce vize, pasaport, GÖZEN kontrolü uzun sürüyor uçuştan 3-4 saat önce orada olun diyorlar ama aktarmalı geldiğimiz için bu mümkün görünmüyor. Ne yapmalıyız? Siz değerli forum üyelerinin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum

Yolculuk içinde yayımlandı
      K
      kutupyıldızı

kutupyıldızı tarafından gönderilen son iletiler

Merhaba @farmel acaba pasaportunuz elinize ulaştı mı? Tüm işlemler kaç gün sürdü?

K
      kutupyıldızı

@atlantis4 ANK.2 sectim ben. TR de yerlesik yasayan ve TR vatandasi olanlar icin sanirim ANK.2 sectiriyordu sadece oyle hatirliyorum

K
      kutupyıldızı

@atlantis4 şu an en yakın randevu 10 Mart 2026 gözüküyor ben kendi ekranımdan bakınca böyle görüyorum.

K
      kutupyıldızı

Arkadaslar selam, su an H1B icin en yakin randevu nerde? En son alan birileri varsa bilgilendirebilir mi? (Tercihen Ankara)

K
      kutupyıldızı

Merhaba arkadaşlar, benım H1B başvurum için receipt notice elime ulaştı. İnternetten ortalama processing time baktım ve dosyamın bulunduğu ofis için 7,5 ay gösteriyor. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce premium processing yapmadan H1B dosyanız ortalama ne kadar sürede tamamlandı?

Bir de sanki ortalama vize randevusu için bekleme sürelerini görebileceğimiz bir site vardı. Ankara için H1B vize randevusu acaba ortalama ne kadar süre içinde veriliyor. Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim herkese iyi forumlar dilerim

K
      kutupyıldızı

@MySea bu yapılabilir gibi gözüküyor fakat dediğiniz bir şey dikkatimi çekti. ''Şanslıysanız sizi kapıda bir wheelchair ve görevli bekler'' ne demek oluyor tam olarak? Rahatsızlığımı belirtsem bile kapıda bekleyen bir wheelchair ve görevli olmama ihtimali var mı?

K
      kutupyıldızı
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhaba arkadaşlar,

15 Ağustos tarihinde eşimle birlikte İstanbul’dan Denver’a gideceğiz. 15 Eylül tarihine de Denver’dan İstanbul’a dönüş biletimizi aldık. 30 günlük bir seyahat planımız var. AirBnb’den 30 günlük yer ayırttık.

Bu 30 günlük süre içinde New York’a da gidip geleceğiz, o seyahatin de uçak bileti, otel rezervasyonu tamam.

Denver havalimanına uçan birileri var mı forumda? Son zamanlarda ABD genelinde girişlerde Türk Vatandaşlarını ikinci sorguya aldıklarını duyuyoruz. Acaba Denver’da pasaport kontrol süreci nasıl çok merak ediyorum. Bizim tüm uçak gidiş-dönüş biletlerimiz, otel rezervasyonlarımız mevcut. Yanımızda $8.500 nakit para ve 2 kredi kartı ile gideceğiz.

İlk kez ABD’ye gideceğiz. Dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      K
      kutupyıldızı

Daha önce forumda mutlaka yazılmıştır fakat bulamadım bir türlü.
      Antalya-İstanbul-Denver şeklinde uçak biletimiz var eşimle birlikte.

Antalya’dan kalkış 9:55 ve İstanbul’a iniş 11:35. Tabii yaz dönemi nedeniyle genelde her gün bu uçakta rötarlar oluyor ve ortalama 12:30 gibi İstanbul’a inmiş oluyor.

İstanbul-Denver seferim ise 13:55’de olacak. Sizce yetişebilir miyim? İlk defa gideceğim için endişelerim var. Kimileri uçağa binmeden önce vize, pasaport, GÖZEN kontrolü uzun sürüyor uçuştan 3-4 saat önce orada olun diyorlar ama aktarmalı geldiğimiz için bu mümkün görünmüyor. Ne yapmalıyız? Siz değerli forum üyelerinin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum

K
      kutupyıldızı