edit: Agustos sonunda vizem bitecegi icin emergency basvurusu yaptik ve 28 Agustos icin gun verdiler.
Sabri Can Yılmaz
@Sabri Can Yılmaz
Sabri Can Yılmaz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: (H1B) Çalışma VizesiÇalışma Vizeleri (H içinde yayımlandı
Sabri Can Yılmaz tarafından gönderilen son iletiler
-
edit: Agustos sonunda vizem bitecegi icin emergency basvurusu yaptik ve 28 Agustos icin gun verdiler.
-
@farmel 23 Temmuz'dan beri takvimi goruyorum, her gun ve gun icinde tekrar tekrar girmeme ragmen soylediginiz tarihlere hic denk gelmedim. Insallah ilerleyen gunlerde bir degisiklik olur.
-
@Sabri-Can-Yılmaz edit: Evet&Hayir her iki secenegi de denedim ama ANK.2 'de asla takvim acilmiyor. Sadece ANK.8 ile takvim acildi ama tek tarih 16 Kasim 2026 ve herkes sadece bu tarihi gorebiliyor sanirim.
-
ANK.8 kategorisi ile basvurunca sadece 16 Kasim 2026 tarihi acik gorunuyor, belli ki sistemde bir hata var. Sizde de bu sekilde mi acaba? Duyurulan tarihlere gore L & H vize yenileme randevularinda bu kadar yogunluk olmamasi gerekli aslinda.

-
ANK.2 kategorisi ile basvuru yaparken bu bolumde hem evet hem de hayir secerek 2 turlu deneme yapan oldu mu? Hayir'dan devam edildiginde tarihler aciliyor mu merak ediyorum.

-
@farmel Merhaba, ANK 2. ya da ANK 8. secimini avukat yonlendirmesi ile mi yaptiniz? Herhangi bir yerden bilgi/yorum aldiniz mi? Ben de L1A yenilemesi icin randevu almaya calisiyorum ama sizin baslangicta yasadiginiz sorunu yasiyorum. Sirket avukati ozellikle ANK.8 yerine ANK.2 olarak basvurmam gerektigini belirtti. Acikcasi avukata pek guvenmiyorum cunku randevu sisteminin degistiginden haberleri bile yoktu baslangicta.