@bkio Yarın için herkese bol şans, umarım her şey çok güzel geçer!
defne şimşek
@defne şimşek
defne şimşek tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
tamamdır teşekkür ederim sanırım istedigimizde alabiliyoruz diye biliyorum
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@aysegul hanıım, buradan size bir sorum daha var 🥹
dediginiz fee ücreti nedir? ben amerikaya giriş yapmadan kartım basılıyor mu? araştırdıgımda ilk amerikaya girdikten sonra kart basılıyor dendi yanlış mı biliyorum
ücreti ödeyeceğimiz site gelen mailler arasında yoktu sanırsam
defne şimşek tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
selamlar, f2a vizesine yakın zamanda basvuran var mı? ben greencard sahibim ve evlencegim eşim ile beraber gitmek için en yakın hızlı çözüm nedir?
-
Teşekkür ederim desteğiniz için bakıyorum şimdi linke
-
Merhaba, bu sene greencard sahibi olanlardan biriyim vizem basildigi gibi abd'ye giriş yaptım ve döndüm (hem iş hem yuksek lisanstan dolay şu an taşınamıyorum). ssn ve kartımı da almış bulunmaktayım. şu an vize basımları vs durdurulduğu için bir sorum var. erkek arkadaşımla birlikte evlendiğimiz zaman onun da gelebilmesi için nasıl bir sürec ilerlenir ben henüz vatandas olmadıgım için onun vizesi nasıl çıkar bilgisi olan var mıdır?
-
@aysegul hanıım, buradan size bir sorum daha var 🥹
dediginiz fee ücreti nedir? ben amerikaya giriş yapmadan kartım basılıyor mu? araştırdıgımda ilk amerikaya girdikten sonra kart basılıyor dendi yanlış mı biliyorum
ücreti ödeyeceğimiz site gelen mailler arasında yoktu sanırsam -
@swadze merhaba, teşekkür ederim. az önce geldi mail takip numaram geldi.
-
@aysegul ay ayşegül hanım cok teşekkür ederim, az önce bana da düştü umarım gelir hızlıca çalıştığım yere söyledim işteyken gelir diye. sanırım bundan sonra bi aşama kalmadı degil mi? abd'e girerken saglık raporu ile giriş yapacağız diye biliyorum
-
selam herkese, pasaportunda premium delivery'i işaretleyen var mı ups ile geliyormuş ancak takip numarası hatalı diyor
-
@bkio Yarın için herkese bol şans, umarım her şey çok güzel geçer!
-
@aysegul sisteme mi yükleyeceğiz demek istedim, kusura bakmayın. daha önce de soru sorarken bahsettim burayı yeni çözmeye çalışıyorum aradıgım sorunun cevabını bulamadıgım için tekrar sormak istedim 726529 kez paylaşılmış olsa da ne zararı olabilir

️