• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. merve cengiz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 15
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

merve cengiz

@merve cengiz

0
    İtibar
    46
    Profil Görüntülemeleri
    15
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

merve cengiz Takip etme Takip Et

merve cengiz tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

1 feb 2024 olmuş ocak ayında olanlar hayırlı olsun

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      merve cengiz
      merve cengiz

@botanist hayırlı olsun 2024 lüler sırayla DQ oluyorlar.

merve cengiz
      merve cengiz

@NNDDD teşekkürler

merve cengiz
      merve cengiz

Merhabalar,
      NVC den DQ ile ilgili nasıl bir email geliyor. Bana bu sabah bir email ve ek geldi. Ekte The National Visa Center received all of the fees, forms and documents that are required prior to scheduling.... diye devam ediyor.
      Belgelerin onaylanıp onaylanmadığını belirten tam ibare yok bu şekilde mi geliyor acaba?

merve cengiz
      merve cengiz

@chemistontheroad bende Ankaradan göndermek istedim ivedik DHL şubesi ısrarla almadı gönderiyi. Siz hangi şubeden gönderdiniz.

merve cengiz
      merve cengiz

@chemistontheroad hangi ilden yolladınız

merve cengiz
      merve cengiz

@chemistontheroad sevindim benim kargomu DHL PO Box adres olduğu için almadı. Avukat aracılığı ile yollamak zorunda kaldım.

merve cengiz
      merve cengiz

@caner1245 benim bildiğim hepsine self yapacaksınız. Petioner Amerika'daki bir sponsor ile ilgili diye biliyorum.

merve cengiz
      merve cengiz

@chemistontheroad bende DHL ile yollamak istedim ancak şubedeki çalışan PO Box adresine teslimat yapmadıklarını şuan bunu alsam bile teslimatta sıkıntı yaşayabileceğimi söylemişti. Sizin durum bu şekilde olabilir mi? DHL müşteri hizmetleri ile görüşün bence.

merve cengiz
      merve cengiz

@botanist evet aynı şekilde bende çok uğraştım. Hatta geçmiş iş ve eğitim ile ilgili sayfayı belki 2 saatte doldurabildim. Devamlı atıyor felan sonra hızlı olmak açısından istenilenleri önce Word e yazdım sonra hızlıca copy paste yapıp save edip geçebildim.

merve cengiz
      merve cengiz