1 feb 2024 olmuş ocak ayında olanlar hayırlı olsun
merve cengiz
@merve cengiz
merve cengiz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@botanist hayırlı olsun 2024 lüler sırayla DQ oluyorlar.
-
Merhabalar,
NVC den DQ ile ilgili nasıl bir email geliyor. Bana bu sabah bir email ve ek geldi. Ekte The National Visa Center received all of the fees, forms and documents that are required prior to scheduling.... diye devam ediyor.
Belgelerin onaylanıp onaylanmadığını belirten tam ibare yok bu şekilde mi geliyor acaba? -
@chemistontheroad bende Ankaradan göndermek istedim ivedik DHL şubesi ısrarla almadı gönderiyi. Siz hangi şubeden gönderdiniz.
-
@chemistontheroad sevindim benim kargomu DHL PO Box adres olduğu için almadı. Avukat aracılığı ile yollamak zorunda kaldım.
-
@caner1245 benim bildiğim hepsine self yapacaksınız. Petioner Amerika'daki bir sponsor ile ilgili diye biliyorum.
-
@chemistontheroad bende DHL ile yollamak istedim ancak şubedeki çalışan PO Box adresine teslimat yapmadıklarını şuan bunu alsam bile teslimatta sıkıntı yaşayabileceğimi söylemişti. Sizin durum bu şekilde olabilir mi? DHL müşteri hizmetleri ile görüşün bence.
-
@botanist evet aynı şekilde bende çok uğraştım. Hatta geçmiş iş ve eğitim ile ilgili sayfayı belki 2 saatte doldurabildim. Devamlı atıyor felan sonra hızlı olmak açısından istenilenleri önce Word e yazdım sonra hızlıca copy paste yapıp save edip geçebildim.