• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. furkan26
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    F
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

furkan26

@furkan26

0
    İtibar
    22
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İstanbul Yaş: 27

furkan26 Takip etme Takip Et

furkan26 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

Bu aşamadan itibaren bir davaya katılmak nasıl olur, şu an katılınabilecek bir dava var mı?

Gündem içinde yayımlandı
      F
      furkan26
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mülakat almamış olanlar için de durdurma kararı geçerli mi acaba, sadece çekiliş yapmayı mı durdurdu yoksa bütün işlemleri mi

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      F
      furkan26

Dosyam Tiflis'te (DS-260 formunu doldururken Tiflis seçmiştim) Ankara'ya hala taşımadım ve bir süre daha ilerleyişini görmek için taşımayabilirim.
      Yeni karar uygulanmaya başladıktan sonra Tiflis'e veya diğer konsolosluklarda mülakata girenlere dair bir deneyim göremedim, ülke dışındaki konsolosluklar oturum olmayanlara problem çıkarıyor mu bilgisi olan var mı?

F
      furkan26

@gucarslan Merhaba,

Bazılarımız da taşıma yapmadan direkt olarak farklı konsolosluklar seçti, örneğin ben ve bir arkadaşım direkt olarak Gürcistan Tiflis konsolosluğunda mülakat almak istediğimizi işaretledik yani Ankara'yı sürece hiç dahil etmedik.

Bununla ilgili söyleyebileceğiniz bir şey var mı olumlu veya olumsuz bir süreç yaratır mı bu şekilde ilerleyen biz ve diğer talihliler için?

F
      furkan26

@BERKE-Güngöroğlu, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar Merhaba,

Benim sürecim transfer talebi değil, DS-260’ta en baştan itibaren Tiflis’i seçmiştim. Yani başından beri tercih ettiğim konsolosluk buydu. TIKLAYARAK OKUYUNUZ.

Benim sorum şu:
      Benim gibi en baştan Tiflis’i veya başka ülkeleri seçip, dosyası doğrudan KCC tarafından oraya yönlendirilen adaylar da bu yeni kurala tabi olur mu, yoksa bu daha çok transfer taleplerini mi ilgilendiriyor?

Ben (CN 18xxx) ve bir arkadaşım (CN 10xxx) aynı şekilde DS260 doldurup mülakat için direkt olarak Tiflis seçmiştik, bununla ilgili bir yorum göremedim süreç bizim için nasıl ilerler bir fikri olan var mı? @gucarslan

F
      furkan26

@BERKE-Güngöroğlu, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar Merhaba,

Benim sürecim transfer talebi değil, DS-260’ta en baştan itibaren Tiflis’i seçmiştim. Yani başından beri tercih ettiğim konsolosluk buydu. TIKLAYARAK OKUYUNUZ.

Benim sorum şu:
      Benim gibi en baştan Tiflis’i veya başka ülkeleri seçip, dosyası doğrudan KCC tarafından oraya yönlendirilen adaylar da bu yeni kurala tabi olur mu, yoksa bu daha çok transfer taleplerini mi ilgilendiriyor?

Ben (CN 18xxx) ve bir arkadaşım daha (CN10xxx) aynı şekilde taşıma yapmadan direkt en başta tiflis seçtik, bu duruma dair neler söylenebilir sizce? @gucarslan

F
      furkan26