@mrme12 Bende biraz önce yeniden başvuru olşturabildim. ist-8 çıkmadı. Sonraki sorularda yenileme ile ilgili bilgi aldı. En yakın randevuyu ise 2025 Aralığa verdi
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Heap Apps tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhaba,
2024 eylül sonu itibariyle süresi dolan vizemi (B1-B2) yenilemek için , 2025 Mayıs sonunda ds160 formunu doldurarak ve gerekli ücreti yatırarak başvurumu yaptım. Yeni sisteme geçtikten sonra kaydımı tamamladım. Fakat şu zamana kadar geçen süre zarfında hiç bir bilgilendirme olmadı. Müşteri hizmetlerinden aldığım bilgi ile randevu almam gerektiği ve mülakat muafiyeti için sorulara cevap vermem gerektiği iletildi. 2028 şubata alabildiğim randevu sonrasında herhangi bir mülakat muafiyeti soruları da görmedim. Bir yerde yanlış mı yapıyorum ? Bilgisi olan varsa ve aydınlatabilirrse çok sevinirim. Teşekkürler