Selamlar
2.5 aydır dosya işleniyor dedikleri için viyanadan randevu alamıyorum kccye mail attım işleniyor numaralara göre randevu verilecektir diyor klasik artık yalvarırcasına bir mail attım tekrar sanırım bunada aynı cevabı verecekler galiba benim için süreç bitecek.
Fatihs tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@arnblt evet bu sene ben onu yaptım vize randevuma 10 gün kala konsolosluk turist vizesi randevumu iptal etti ve 1.5 sene sonraya randevu verdi mecbur ds 260 doldurduk ve dosyamı taşıdım viyanaya ama şimdi de kcc dosyayı çok geç doldurmuşsun diyerek randevu tarihi vermiyor yani yer yolun bir dikeni var green card gerçekten çıksa ayrı bir dert çıkmasa ayrı bir dert
Fatihs tarafından gönderilen son iletiler
-
@arnblt evet bu sene ben onu yaptım vize randevuma 10 gün kala konsolosluk turist vizesi randevumu iptal etti ve 1.5 sene sonraya randevu verdi mecbur ds 260 doldurduk ve dosyamı taşıdım viyanaya ama şimdi de kcc dosyayı çok geç doldurmuşsun diyerek randevu tarihi vermiyor yani yer yolun bir dikeni var green card gerçekten çıksa ayrı bir dert çıkmasa ayrı bir dert
-
@Fatihs, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Vize bülteni açıklandığında bizim gibi sayısı düşük olupta dosyası hala kccde işleniyor durumda olanlar için bir faydası olur mu
@gucarslan hocam benim durumuma da bir yorum yapabilirmisiniz
-
Vize bülteni açıklandığında bizim gibi sayısı düşük olupta dosyası hala kccde işleniyor durumda olanlar için bir faydası olur mu
-
@ugursway selamlar ben bu haziran ayında yolladım ds-260ı dosyayı viyanaya taşıdım hala işleniyor diyor sizce açtırıp tekrar submit etmelimiyim zaman daralmaya başladı çünkü
-
@gucarslan
Thank you for your inquiry.Your interview location is Vienna and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at. Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
Hacam dün kcc'den bu maili aldım viyanaya tekrar yazmalımıyım yoksa uslu uslu tarihmi beklemeliyim
-
@gucarslan değerli hocam selamlar 15 temmuzda Viyana dosyamı taşıyacaklarını belirtti bu pazartesi durumu sorduğumda bana Davanızla ilgili olarak KCC'ye başvurduk ve bize verdikleri cevap şu şekilde:
2025EU00018... numaralı dava dosyasının işlenmesi henüz tamamlanmamıştır. Görüşmeler yalnızca işleme tamamlandıktan sonra planlanacaktır.
Lütfen DS260 formunu ve diğer ilgili tüm gereklilikleri doldurun ve davanızın bize aktarılması için KCC ile iletişime geçin.
Teşekkür ederim.
Saygılarımla,Diye ileti aldım, kcc dosyanız işleniyor diyor başka birşey demiyor yani birbirlerine pas atıyorlar gibi anlayamıyorum ne oluyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
-
@ATS16 evet hallettim sanırım herşey benim ds-260 formunu geç göndermemle alakalı ama içinde bulunduğum durum onu gerektiriyordu sizce benim dururum nasıl olur
-
Selamlar
2.5 aydır dosya işleniyor dedikleri için viyanadan randevu alamıyorum kccye mail attım işleniyor numaralara göre randevu verilecektir diyor klasik artık yalvarırcasına bir mail attım tekrar sanırım bunada aynı cevabı verecekler galiba benim için süreç bitecek.