@kucurizm Merhaba Ben de tamamladım bu süreci ancak barkodlu belge bir türlü çıkmıyor. transactionCompleted kısmına tıkladığımda gene aynı yerde kalıyor sadece aşağıda randevu teyidi yazan yerde hiç bir randevu planlanmadı yazıyor. Bir yerde hata yapmış olabilir miyim ? aile bireyleri eşim ve kızım için de DV1 seçimi yaptım bununla alakalı olabilir mi acaba ?
GFRKARTAL tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
GFRKARTAL tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
@ucangeyik merhaba başka bir sorum daha olacaktı ben pasaportlarımı hala alamadım teslim adresi olarak Maltepe ups seçmiştim. Ancak şimdi bugün vfs globalden randevu oluşturdum ödemesini gerçekleştirdim. Bana herhangi bir geri dönüş olmadı bu süreci biliyor musunuz pasaportlarımıza hala ulaşamadık
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
Merhaba siteye üye oldum ama barkodlu sayfa bi türlü cıkmadı sadece UID ile işlem yapılabilir mi transactionCompleted ı tıkladığımda gene aynı yerde kalıyor internet sayfası ilerlemiyor bir türlü.
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@kucurizm Merhaba Ben de tamamladım bu süreci ancak barkodlu belge bir türlü çıkmıyor. transactionCompleted kısmına tıkladığımda gene aynı yerde kalıyor sadece aşağıda randevu teyidi yazan yerde hiç bir randevu planlanmadı yazıyor. Bir yerde hata yapmış olabilir miyim ? aile bireyleri eşim ve kızım için de DV1 seçimi yaptım bununla alakalı olabilir mi acaba ?
-
@ebd merhaba ben daha orayı göremedim bile vize seçeneklerinde neleri seçiyoruz. Ya da konuyu anlatan bir başlık var mı ? Yardımcı olabilir misiniz ?