9 aralık ta uçak biletimi aldım ve gidiyorum. Hong Kong da çocuk felci asisini oldum 2. Doz için 8 Kasim da olunmasi gerekiyor diye not almislar bu asilara, Amerika’ya giriste bakiyolar mi ?
armina tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Ama direk görüşmeye çağırmaları normal mi ? Çünkü belge eksik dememiş.
-
@gucarslan İmazamı tamamladım kusura bakmayın
-
Arkadaşlar merhaba biz Hong Kong ta mülakata girdik fakat bir sorun oldu bize bir sonraki gün tekrar gelmemizi ilettiler. Tercümanınızla yarın sizi sabah tekrardan re-interview için çağırıyoruz dediler bu konuda bilgisi olan mevcut mu ?
-
Arkadaslar merhaba biz Hnkongtan 23 ekime mülakat tarihi almıştık, fakat asıl talihli eşim ve biz haziran ayında evlendik add applicant yapamadık dosya açtırmak için honkonga mail atıyoruz ama dönüş alamıyoruz. Bu durumda 8 ekime nicolson dan ikimiz için randevu aldık ama uçak bileti henüz almadık. Ne yapmalıyız bu süreçte yardımcı olabilir misiniz?
-
Arkadaslar merhaba biz Hnkongtan 23 ekime mülakat tarihi almıştık, fakat asıl talihli eşim ve biz haziran ayında evlendik add applicant yapamadık dosya açtırmak için honkonga mail atıyoruz ama dönüş alamıyoruz. Bu durumda 8 ekime nicolson dan ikimiz için randevu aldık ama uçak bileti henüz almadık. Ne yapmalıyız bu süreçte yardımcı olabilir misiniz?
-
@Serapp Hanım Eşim kaydetti zaten flzdgn adıyla
-
@aysegul K bakmayın yanlış yazmışım 23 Ekim olucaktı
-
23 Kasıma randevu aldım. Honkong da randevuya gireceğim ama green card başvurusunu yaptıktan sonra evlendim eşimi eklemem gerekiyor. Honkonga ve KCC mail attım hiçbir şekilde dönüş olmadı bu konuda ne yapabiliriz