@aysegul yardımınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim ....
Emirhan 1 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Emirhan 1 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhabalar grup davaları hakkında bilgisi olan var mı geçmişte grup davasına giren talihlileri bu davalar nasıl etkiledi . Katılmakta fayda var mı görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim . Teşekkürler
-
merhabalar greencard sürecinde olmam j1 vizesi almamı etkiler mi
-
Merhabalar , ds formunda öürenci olduğumu belirttim fakat öğrencilik döneminde işe girip çıktığım zamanlar oldu bunları yazmadım . Resmiyette gözüküyor fakat formda ogrenci oldugumu belirttigim için o kısımları doldurmadım .... problem yaratır mı
-
@aysegul yardımınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim ....
-
Merhabalar , geçen senenin excel tablosundan yola çıkarak aklıma bir soru takıldı . Takvimle uyumlu ilerleyen konsolosluklara bakarken hong kong performansını biraz dalgalı buldum . Sizce hk takvimle uyumlu ilerliyor mu yoksa farklı bir konsolosluğa taşımalımıyım
-
Mülakat yeri teyiti için nasıl bir taslakta mail atmalıyım ?
-
28 k case biraz yüksek olabilcekken olamayacakmış gibi geliyor fakat aklımdan şöyle bir yolda geliyor seneye yaz work and travel yapıp, Abd'de iken aos yapma şansım nedir ? Aos kısımını çok bilmiyorum böyle birşey mümkün mü?
-
arkadaslar merhaba ds formunda öğrenciyken bır magazada işe gırmıstım geçmişte çalıştıgım yerler gıbı bır kısım vardı orayı doldurmadım sorun olur mu kısa süreli çalısıp çıkmıştım harçlık için
-
Tekrardan sormak istedim ben ds formunu doldururken formun en başında ankarayı sectıgımız yerede ankarayı işaretledim fakat yanındakı 3 secenkten 2. sıra kı olan (turkıyede yasamıyorum ama mulakata turkıyede gırecegım ) gıbı bır secenege tıklamısım farkında olmadan . Formu submitlemeden önce bu farkettım ama o kısmı kitlenmişti dıger kısımlar acıktı degıstıremedım ve mecburen formu gonderdım . Şimdi dosyamı hong kong taşımayı dusunuyorum fakat nasıl bir yol izleyeyim karar veremedim. KCC ye forumda bu kısmı değiştiremediğimi ve kendilerinin değiştirmesini talep edip daha sonrasında ekstra mail ile taşima işleminimi yapayım yoksa direkt KCC mail ile taşima mı yapayım yada nasıl bır yol ızlememi onerırsınız?