• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yuguo
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Y
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

yuguo

@yuguo

-2
    İtibar
    14
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

yuguo Takip etme Takip Et

yuguo tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Sayılarla DV2025

@Stoic-Turk
      Geçen ay yaptığın tahmin tam isabetti, o yüzden bu ayki düşüncelerini de merak ettim açıkçası. Verilere bakınca DV2025, şu anki CN'ler (Ready+Issued) açısından DV2024 ile gayet paralel gidiyor gibi görünüyor — Mayıs 2024’te gönderilen 2NL’leri hesaba katsak bile. Bu yüzden bana göre yarın açıklanacak VB’de büyük bir sıçrama olmayacak, maksimum 400 CN civarı artış olabilir, hatta hiç artış da olmayabilir.
      Genel olarak benim tahminim, yarınki bültenin ya 17.500’de sabit kalacağı ya da en fazla 18.500’e çıkacağı yönünde.
      Senin düşüncen nedir?

aee913e9-f855-43fd-a651-287aca06752a-image.png

Referans olarak: karşılaştırma 25/05/2024 vs 10/05/2025 tarihleri arasındaki durumu baz alıyor.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Y
      yuguo

yuguo tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Merhaba arkadaşlar,
      DV çekilişini kazandım ve mülakat sürecine hazırlanıyorum. Ancak pasaportumun dış kapağındaki yazılar zamanla silinmeye başladı. İç sayfalar tertemiz ve hiçbir hasar yok. Bu durum konsoloslukta DV vize mülakatı sırasında bir sorun yaratır mı diye endişeleniyorum. Benzer bir durumda olan veya böyle bir pasaportla mülakata giren var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler!

Y
      yuguo
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selam!

Öncelikle Türkçem çok iyi olmayabilir, kusura bakmayın. Çünkü küçük yaşta Almanya’ya taşındım ve Türkiye’de hiç uzun süre yaşamadım.

Dün itibariyle dosyam randevuya açık hale geldi, şimdi bekleme zamanı. Ama aklıma takılan birkaç konu var, belki tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir:
      1. Eğer Frankfurt için randevu gelmezse, başka bir ülkede alternatif bir randevu bulma şansım var mı? Alman vatandaşıyım, yani Schengen ülkelerine ya da birçok diğer ülkeye vizesiz seyahat edebiliyorum, bu durum fark yaratır mı?
      2. Frankfurt’taki 221g reddi oranının, örneğin Hong Kong gibi yerlere göre daha yüksek olduğunu fark ettim. Bu durumu göz önünde bulundurarak lokasyon değiştirmek mantıklı olur mu?

Frankfurt’ta yaşadığım yer konsolosluğa yürüme mesafesinde olduğu için burada kalmak çok pratik. Ama pasaportum ve imkanım olduğu için gerekirse başka bir yere gitmem de mümkün.

Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim!

Y
      yuguo

@Dgns0 & @Yusuf-uzak , "downvote" için teşekkürler ama sanırım buna gerek yoktu çünkü tahminim en yeni VB'den çok da uzak değildi 😭

Y
      yuguo

@Stoic-Turk
      Umarım haklısındır, ama hafta sonu boyunca bu konuyu çok fazla düşünmeye zamanım oldu, bu yüzden şimdi her şeyden şüphe eder oldum. Kalan sadece 3 VB, bu kadar kısa bir mesafe için hâlâ kendimi emin hissetmek zor. Ben EU181XX’im ve Mayıs/Haziran gibi vizeyi elimde tutacağımı düşünecek kadar safmışım. Bu yılki farklı davranış şekli beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı.

Y
      yuguo

@Stoic-Turk
      Geçen ay yaptığın tahmin tam isabetti, o yüzden bu ayki düşüncelerini de merak ettim açıkçası. Verilere bakınca DV2025, şu anki CN'ler (Ready+Issued) açısından DV2024 ile gayet paralel gidiyor gibi görünüyor — Mayıs 2024’te gönderilen 2NL’leri hesaba katsak bile. Bu yüzden bana göre yarın açıklanacak VB’de büyük bir sıçrama olmayacak, maksimum 400 CN civarı artış olabilir, hatta hiç artış da olmayabilir.
      Genel olarak benim tahminim, yarınki bültenin ya 17.500’de sabit kalacağı ya da en fazla 18.500’e çıkacağı yönünde.
      Senin düşüncen nedir?

aee913e9-f855-43fd-a651-287aca06752a-image.png

Referans olarak: karşılaştırma 25/05/2024 vs 10/05/2025 tarihleri arasındaki durumu baz alıyor.

Y
      yuguo