• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. jumalus
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    J
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

jumalus

@jumalus

1
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

jumalus Takip etme Takip Et

jumalus tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

Evli barklı çocuklu ve ortalama gelirin üzerinde bir gelire sahip birisi olarak gelecek kaygısını dibine kadar hissediyor, evladımın ve ailemin güvenliğinden endişe ediyorum. Bu yüzden orada tüm riskleri göze alarak kariyerimi sıfırlayıp başlamaya hazırım. Keşke bu şekilde düşünmesem ve ülkemin ve toplumun düzelebileceğine, ülkemizdeki olan hukukun üstünlüğüne olan inancımı kaybetmeseydim.

Orta gelire sahip beyaz yakalılar için konuşuyorum, mevcut konjonktürde gelir odaklı yaklaşıp ABD'ye ya da avrupaya taşınmayı düşünenler hesap ettiklerinde kardan çok zarara uğrayacaklarını göreceklerdir. Göç, hele ki ABD'ye göç, yalnızca gelir odaklı bakılıp yapılacak bir hamle değil.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      J
      jumalus

jumalus tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

Özellikle DV 2026 da kazanıp, mülalat alıp GC alabilenler, şimdiye kadar gelmiş geçmiş en talihli GC kazananları olacak gibi duruyor. Ancak öyle hassas bir nokta ki vize basım sürecinde olup GC'leri eline alamayanlar bir iptal kararıyla gelmiş geçmiş en bahtsız talihli durumuna düşebilirler. Umutlar, hayaller... Maalesef kaderlerimizi belirlemek her zaman elimizde olmuyor. Umarım her isteyen hayallerine kavuşur.

Gündem içinde yayımlandı
      J
      jumalus

@Mylife sizden bir istirhamım olacak. Mümkünse kazanıncaya kadar yazmayın inşallah bu sene kazanın da öyle yazın. Bizim de imzam öyle olacak diye korkuyorum vallahi😅

J
      jumalus

Yazdıklarımız onay sürecinden geçiyor ve mesajlarımın siteye düşmesi çok uzun zaman oluyor umarım GC çıktığında da böyle olmaz☺️

J
      jumalus

Hepimiz burada hayallar kuruyoruz. Ve maalesef lotonun doğası gereği çıkarsa gideriz demekten başka şansımız yok. Ömrümüz boyunca çıkmayacak bir şey için hayatımızı buna göre şekillendiremeyiz. Ama bunun için maddi anlamda hazır olmak için çabalayabileceğimize inanıyorum.

Pasaport dediğiniz şey gc çıkarsada çıkmazsada zaten sahip olmamız gereken bir şey. Parayı havaya atmıyoruz. 1$ ise sembolik, finansal olarak kimseyi zorlamayacak ama aslında istemeyen kişileri engelleyecek bir bedel. İki şartında gelmesini çok istiyorum. Rakamın daha yüksek olması ise kesinlikle adaletsizlik yaratır.

Umarım isteyen gerçekten hayal kuran herkese bir gün çıkar.

J
      jumalus

Evli barklı çocuklu ve ortalama gelirin üzerinde bir gelire sahip birisi olarak gelecek kaygısını dibine kadar hissediyor, evladımın ve ailemin güvenliğinden endişe ediyorum. Bu yüzden orada tüm riskleri göze alarak kariyerimi sıfırlayıp başlamaya hazırım. Keşke bu şekilde düşünmesem ve ülkemin ve toplumun düzelebileceğine, ülkemizdeki olan hukukun üstünlüğüne olan inancımı kaybetmeseydim.

Orta gelire sahip beyaz yakalılar için konuşuyorum, mevcut konjonktürde gelir odaklı yaklaşıp ABD'ye ya da avrupaya taşınmayı düşünenler hesap ettiklerinde kardan çok zarara uğrayacaklarını göreceklerdir. Göç, hele ki ABD'ye göç, yalnızca gelir odaklı bakılıp yapılacak bir hamle değil.

J
      jumalus

Bir çok kişi başvuru için keşke ücret yüksek olsa demiş. Arkadaşlar bu bir çeşitlilik vizesi. İnsanların gücü olmayabilir. Bunu savunanlar yarın biz bu çeşitliliği sadece golden kart ile sağlıyoruz 5M$ ı olan gelsin dersele ne yapacak? 1$ ücretin amacı otomatik başvuruları, sahte başvuruları engellemek. Pasaport ise giden kazanan herkesin zaten sahip olması gerekecek bir şey olduğundan bence zorunlu olması mantıklı.

J
      jumalus
    • RE: Göçmen Vizesi Dosya Taşıma Kısıtlamaları (28 Ağustos 2025 Güncellemesi)

Hakikaten nereye elimizi atsak kuruyor... Başka ülkelerden GC için TR'de mülakata giren sayısını görme gibi bir imkanımız bulunuyor mu? Ankaranın iş yükünü nasıl etkileyecek.

Gündem içinde yayımlandı
      J
      jumalus
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

@yasvedev Aman Allah'ım. O imza ne... B 😞 😞 İlk başvurusunda bu şansı yakalayanların bu şansın büyüklüğünün farkında olmaları bence mümkün değil.

J
      jumalus

Kazananlara tebrikler. Her ne kadar beklentiye girmeyin densede ister istemez beklentiye girip hayaller kuruyor insan.

J
      jumalus

Geldik bir sene daha. Ne kadar sürecek bu olay acaba…

J
      jumalus