• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Enfiladissa
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 14
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Enfiladissa

@Enfiladissa

6
    İtibar
    15
    Profil Görüntülemeleri
    14
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Tampa, Florida

Enfiladissa Takip etme Takip Et

Enfiladissa tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

@gok334 ucuz da bir test değil. Bence de yaptırmayın. Yani bir veteriner prosedürleri nasıl bilmez anlamıyorum. İnanın kaç yere sordum gerekli olup olmadığını. Herkes Amerika kediler için titrasyon istemiyor diyor. Demek ki benim de, sizin de veteriner sırf para kazanmak için hem bize hem kedimize eziyet edecek.

Yolculuk içinde yayımlandı
      E
      Enfiladissa

@Cansu-Ardıhan bence eşinizi ikinci sahip olarak karnesine işlettirin. Ben öyle yaptım. Getirecek kişiyi yazdırdım.

E
      Enfiladissa
    • RE: Sağlık Sektöründe Meslek Edinmek

Teşekkür ederim

Sağlık Sektörü içinde yayımlandı
      E
      Enfiladissa

@Joshua-Vanberg ikinci sahip olarak göstermeniz gerekiyor nişanlınızı. Direk uçuş yapmak daha mantıklı. Çünkü Avrupa titrasyon testi istiyor, fakat Amerika istemiyor. İç/dış parazit aşıları ve kuduz aşısı yaptırmak yeterli. Uçuştan 48 saat önce tarım orman müdürlüğünden yurt dışına çıkabilir belgesi alması gerekiyor refakatçinin.

E
      Enfiladissa

@andac664 sadece bilgi almaya çalışıyorum. Ben de çocuğumu kargoya verme taraftarı değilim. Refakatçi arıyorum, bulamıyorum. Ben şu an burda turist statüsündeyim. Nasıl dönüp getiririm bilemiyorum. Çaresizim. O halde yardımcı olun ve öneri paylaşın.

E
      Enfiladissa

Enfiladissa tarafından gönderilen son iletiler

@Cansu-Ardıhan evet yaptırdık. Ama gerek yokmuş

E
      Enfiladissa

@Joshua-Vanberg ikinci sahip olarak göstermeniz gerekiyor nişanlınızı. Direk uçuş yapmak daha mantıklı. Çünkü Avrupa titrasyon testi istiyor, fakat Amerika istemiyor. İç/dış parazit aşıları ve kuduz aşısı yaptırmak yeterli. Uçuştan 48 saat önce tarım orman müdürlüğünden yurt dışına çıkabilir belgesi alması gerekiyor refakatçinin.

E
      Enfiladissa

@Cansu-Ardıhan bence eşinizi ikinci sahip olarak karnesine işlettirin. Ben öyle yaptım. Getirecek kişiyi yazdırdım.

E
      Enfiladissa

@gok334 ucuz da bir test değil. Bence de yaptırmayın. Yani bir veteriner prosedürleri nasıl bilmez anlamıyorum. İnanın kaç yere sordum gerekli olup olmadığını. Herkes Amerika kediler için titrasyon istemiyor diyor. Demek ki benim de, sizin de veteriner sırf para kazanmak için hem bize hem kedimize eziyet edecek.

E
      Enfiladissa

@itsmebb çok teşekkür ederim

E
      Enfiladissa

Tekrar merhaba, sonunda kedimizi yanımıza getirecek bir refakatçi bulduk. Sormak istediğim; bildiğim kadarıyla Amerika kediler için kuduz titrasyonu istemiyormuş. Fakat İstanbul’daki veterinerimiz ısrarla gerekli olduğunu söylüyor. Daha önce Florida’ya titrasyon olmadan getiren oldu mu?

E
      Enfiladissa

@andac664 sadece bilgi almaya çalışıyorum. Ben de çocuğumu kargoya verme taraftarı değilim. Refakatçi arıyorum, bulamıyorum. Ben şu an burda turist statüsündeyim. Nasıl dönüp getiririm bilemiyorum. Çaresizim. O halde yardımcı olun ve öneri paylaşın.

E
      Enfiladissa

Merhaba, beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. İnanın aylardır kedimi Amerika’ya nasıl getirtirim konusunu gece gündüz düşünüyorum. Getirecek kimseyi bulamıyorum. Pet kargolar varmış. Kedim İstanbul’da. Bildiğiniz bir firma var mı, ya da daha önce kargo aracılığı ile gönderen oldu mu?

E
      Enfiladissa

@fgunarslan merhaba, ülkeye girdikten sonra da tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz. Çok kolay gelsin.

E
      Enfiladissa

@Dorsin-Baran merhaba, biz de turist vizesi ile götürmek istiyoruz. Fakat hiç bir yerde bilgi bulamadım. Siz bulabildiniz mi?

E
      Enfiladissa