@ATS16 ds260 ı doldururkende ilk verilen arkadaşımın adını ContactPerson C/O olarak belirtmemiştim. Peki bu sorun teşkil eder mi? Yani orada yaşamadığım için memur götürmeyebilir mi?
t.erbey001 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Social Security Number (SSN) ve BasvurusuVergi Sistemi içinde yayımlandı
-
Houston a giriş yapacağım, ama ilk verdiğim adresi değişmem gerekiyor çünkü başka eyalete geçeceğim.
Adresi değişirken polise bildirim yaparken GC ların arkadaşımın evine gelmesini isitiyorum. Sonuçta şuan kalıcı adresim henüz yok.
Bu sebeple vereceğim adresi CONTAC PERSON OLARAK mı belirteceğim
-
@MERVE-SARI son durum hakkında bilgi güncellemesi yapabilir misiniz
-
RE: Amerika'da Ehliyet AlmakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
Ay sonu Houston a kalıcı olarak giriş yapacağım. İlk işim ehliyet almak olacak. Bunkonuda destek olabilir misiniz. Öncesinde neler yapılacak. İngilizcem iyi değil. Sorular online mı çözülüyor. Çeviri kullanabilir miyim texas eyaletinin çıkmış sorularına ulaşabilir miyim
-
RE: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleriİletişim ve Teknoloji içinde yayımlandı
Ayşegül hanım Verizon altyapısını kullana Visible de var. Bi kullanıcıdan kod talebi ile çok cüzii fiyatlara geliyor.
Bende ay sonu giriş yapacağım.
KOD ARIYORUM
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
ANKARA maili gelen arkadaşlar. Ne hazırlayıp vize görüşmeye gideceklerine dair bilgilendirme var mı?
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
bu şekilde mail geldi? bu nedir arkadaşlar

-

Bu mail nedir. Bu şekilde mail geldi. Güncellenecek herhangi bir bilgimin olduğunu düşünmüyorum
-
Bu şekilde bir mail geldi. tüm bilgilerim doğru nedir bu acaba