@gucarslan calisma iznim var
Mertkan Şahin
@Mertkan Şahin
Mertkan Şahin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar , ikametgahim kanadada ama evlilik icin turkiyeye aldirmam gerekiyor.
Bu surecte1- turkiyeye aldirip evlilikten sonra geri kanadaya aldirmam gerekiyor mu vize mulakati icin?
2- bu kadar kisa sure( max 4 ay) icinde kanada - turkiye - kanada seklinde ikametgahimi tasima yapabiliyormuyum her hangi bir sorun teskil eder mi ? Gozlerine batar miyim? Bilmedigim baska yerlerde sorun cikarirmi?
Tesekkurler.
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ugursway merhabalar sizin imzanizi gordum ve dosya numaramiz ayni siralarda. Sormak istedigim son zamanlara dogru mulakatiniz gelmis ve 1 aya yakin surede randevuyu alip vizeniz onaylanmis. Ben suan kanadada yasamaktayim ve montreal konsoloslugunda girecegim. Cn sirasi yuzunden aklimda soru isaretleri var cevaplarsaniz cok yardimci olursunuz.
1- cn numaramin current olmasi eninde sonunda olur mu? Yoksa vize kotasi biterse direkt cut-off nerde kaldiysa o sekilde mali yil bitiyor mu? Veya vize kotasi bitmesi diye bise var mi benim durumum icin?2- Current olup , ornegin 2026 temmuz aylari gibi mali yil bitene kadar vizemi alma ihtimalim nasil olur? Burada olmam bu cn icin avantaj saglar mi?
Tesekkur ederim -
Annemin dogum yerini karisiklik sonucu yanlis girmisim herhangi bir sikinti yasatir mi?
-
ds-260 formunda meslek kismina universiteyi bitirdik ama biyerde calismamis olarak nasil girmeliyiz? ogretmenlik bitirdim sonrasinda kanadaya geldim. birde kanadada suan calisiyorum uber yapiyorum. ayni zamanda hakemlikte yapiyorum uber yerine hakemligi mi girmem dogru olur. uberin meslek karsiligi yok cunku freelance
-
ds260 formunda 5 yil icinde kullanddigimiz sosyal medya hesaplarini suan kapatip kullanmiyorsak ne yapmaliyiz?
-
@ATS16 yani gec current olmasi demek dusuk vize onayi demek. Oyle mi?
-
@deebee suan kanada vize konusunda sikinti yasattigi icin sureler cok uzuyor ama deneyebiliriz eger current olma durumu ve konsolosluk suresi uzak tarihte ise . ikimiz hong-kong tarzi yerleri denesek mantikli olur mu? birde seneye bu zamanlar gelen sirada vize almak mumkun olur mu? o zamana kadar kota dolma ihtimali cok yuksekmidir?
-
selamlar. ben mulakata kanada'da girecegim cunku burada yasiyorum. nisanlimla evlenmeyi dusunuyorduk ama onun kanada vizesi yok yani kanada'da konsolosluga birlikte gidebilme sansimiz yok bu sorunu nasil cozebilirim? birde mulakat sirasi sorunu varmis galiba , benim dosya numarasi 21binlerde. vize verilip verilmemesi konsolosluktaki siraya goremi belirleniyor yoksa sitede yayinlanan aylik cut-off da 21bininci siraya gelmesine gore mi bekleyecegim?sira konusu tam oturmadi bende. Tabi onemli olanlardan digeride konsoloslugu evli olarak gitmek icin degistirirsem vize alma sansimi dusururmuyum kanadaya kiyasla ? ds-260 formunu hemen gondermek istiyorum bunlara gore submit edecegim. tesekkurler
-
@olafque merhaba. green card sonrasi evlendiginizde surec nasil ilerledi. diyelimki bugun ds260 formunu kendi adima doldurdum ve gonderdim. 1 ay sonra evlendik. buradan sonra ne yapmamiz gerekiyor ? tesekkurler