@bahadir90s afrika ve asya ülkelerinin çoğu travel banda benim düşüncem afrika ile asyayı hızlıca current yapıp kalan boş vizeleri avrupaya yönlendircekler böylece avrupa bile yüksek numaralara çıkabilir. Tabi bu benim tahminim Kcc nin ne yapacağı her zaman bir sır.
Egemen Eren Gümüş
@Egemen Eren Gümüş
Egemen Eren Gümüş tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Trump bazı ülkelere travel ban getirmiş bu durum yüksek dosya numarasına sahip bireylere olumlu etki edermi daha erken cut off gibi ?
-
RE: Sayılarla DV20256.30-6.50 arası ize yeniGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
avrupalılar üvey evlatmı abi anlamıyorum şaka gibi 8500
-
@ceycey12345
yanlışım yoksa yaklaşık 10.000$ -
11 nisan ile ilgili bir durum vardı herhangi bir gelişme yaşandımı ?
-
RE: Sayılarla DV2025yablış anlamadıysam 6.30-6.50 arası minumum 30 bin olacağını umuyorum diyorGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Egemen Eren Gümüş tarafından gönderilen son iletiler
-
11 nisan ile ilgili bir durum vardı herhangi bir gelişme yaşandımı ?
-
RE: Sayılarla DV2026Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Sıradaki bülten için tahminleriniz neler ?
-
@ceycey12345
yanlışım yoksa yaklaşık 10.000$ -
Karamsar bir şekilde değilde,Kcc işini doğru bir şekilde yürütürse eu için final cut off kaç açıklanır sizlerce ?
-
Bülten kayıplara karıştı
-
Sıradaki bülten için tahminleriniz neler ?
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Ailem bu ayın 30 un da turist vizesi için mülakata girecekler anne baba ve bir çoçuk 12yaşında. Gereken belgeleri içeren pdfi yada linki atarmısınız rica etsem.
-
@bahadir90s afrika ve asya ülkelerinin çoğu travel banda benim düşüncem afrika ile asyayı hızlıca current yapıp kalan boş vizeleri avrupaya yönlendircekler böylece avrupa bile yüksek numaralara çıkabilir. Tabi bu benim tahminim Kcc nin ne yapacağı her zaman bir sır.
-
avrupalılar üvey evlatmı abi anlamıyorum şaka gibi 8500
-
Malum bültenin yayınlanması an meselesi tahminlerinizi alalım ???