@Flight101 teşekkür ederim içim rahatladı
️
farukozt16 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
farukozt16 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Dsoyamı hong kong a taşımak için mail attım kcc ye sonra dönüş yapıldı dosyanız hong kong a taşınmıştır diye bugün de teyit amaçlı mail attım görüşme yerim neresi diye , ankara olduğunu öğrendim şimdi tekrar taşımak için mail attım bu bir dezavantaj mıdır
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@cptmuzaffer teşekkür ederim ama sanırım en az lise mezunu olmak gerekiyormuş green card kazanmak için benim eğitim bilgilerime bakıp direk elemezler değil mi çünkü hiç bişey yazmıyor eğitim bilgilerimde direk no demişim
-
Ds 260 formunu doldurdum çalışma bilgilerimi yazdım fakat eğitim bilgilerimi yazmadan formu gönderdiğimi farkettim ne yapmam gerek
-
@Flight101 teşekkür ederim içim rahatladı
️ -
Sorumu sordum ama kimse cevap vermedi zaten yukarıda çok karışık yazmışım o yüzden buraya bırakıyorum sorumu “ merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bi madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?”
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
-
@ATS16 tamamdır teşekkürler
-
Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak ben soy ismimi değiştirdim bundan 2 yıl önce ds 260 formunu doldururuken o soyismi kısmına bunu belirttim yani eski soy ismimi yazdım fakat passoportumda soy ismim değişmemişti ben passoport numaramıda ds 260 formuna girdim passoportumu hemen değiştirmelimiyim ne yapmalıyım ?
-
@Erdi-Gultekin
Merhaba cn numaralarımız aynı nerdeyse ben hong konga aldırmayı düşünüyordum