Merhaba, 135xx CN ile 2 Nisan Gününe Hong Kong'dan müakat daveti aldım, bu mülakatı Ankara'ya taşıyabilir miyim?
Emre Çelik 1
@Emre Çelik 1
Emre Çelik 1 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar selamlar, sıralamam 13k ve dosyam HK'da, Ankara ile alakalı hızlandı sıra gelebilir şeklinde yorumlar görüyorum, dosyamı tekrardan Türkiye'ye taşımalı mıyım? Şu anda nasıl bir yol izlemeliyim?
-
Merhaba, forumdaki bilgileri kullanarak kcc’ye taşıma için mail attım ve görseldeki gibi olumlu dönüş yaptılar.
Şimdi süreci nereden ve nasıl takip edeceğim? Teşekkür ederim
-
Merhaba, 2 Nisan'da Hong Kong'a randevu aldım ve bu randevuyu Ankara'ya taşımak için KCC'ye mail attım, gelen cevap mailini ekliyorum, bununla birlikte 2 sorum var, 1- Şimdi tam olarak ne yapmam lazım Ankara'dan yeni mülakat tarihi için mail mi bekleyeceğim? 2- Aradan çokça zaman geçtiği için Benim DS-260 fomrunda doldurduğum bilgilerde eksiklik oluştu, farklı işlerde çalıştım ve şehir değiştirdim. Bunu ne zaman ve nasıl düzeltmeliyim? Teşekkür ederim.

-
Merhaba, Daha önce Hong Kong'da olan dosyamı Ankaraya taşıdım ve randevu aldım. 2 Nisan 2026 randevu tarihim.
Emre Çelik 1 tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhaba, 2 Nisan tarihinde Ankara'da mülakatım var fakat ESC sayfasında halen Hong Kong gözüküyor mülakat yeri, bu sorun olur mu?
-
Merhaba, Daha önce Hong Kong'da olan dosyamı Ankaraya taşıdım ve randevu aldım. 2 Nisan 2026 randevu tarihim.
-
@ferhat-eroglu Merhaba attığım mail şu şekide, ek olarak pasaport pdfsini de ekte gönderdim,
Surname, Name: XXXXXX
Case Number: XXXXXXX
Date of Birth: XXXXXXX
Address: XXXXXXX, Turkey
Dear KCC Officer,I am the principal applicant for the Diversity Visa case XXXXXXXX. My DS‑260 confirmation number is XXXXXXXX
I kindly request the transfer of my Diversity Visa case from the U.S. Consulate in Hong Kong , to the U.S. Embassy in Ankara, Turkey.
As a Turkish citizen and a resident of Turkey, I would like to attend my interview in my country of nationality.
Attached is a copy of my valid Turkish ordinary passport showing my Turkish nationality. Kindly reassign my case from Hong Kong (HKK) to Ankara (ANK).
Please confirm once the change has been made, or let me know if any further information is required.
Thank you for your assistance.
Sincerely,
-
Merhaba, 2 Nisan'da Hong Kong'a randevu aldım ve bu randevuyu Ankara'ya taşımak için KCC'ye mail attım, gelen cevap mailini ekliyorum, bununla birlikte 2 sorum var, 1- Şimdi tam olarak ne yapmam lazım Ankara'dan yeni mülakat tarihi için mail mi bekleyeceğim? 2- Aradan çokça zaman geçtiği için Benim DS-260 fomrunda doldurduğum bilgilerde eksiklik oluştu, farklı işlerde çalıştım ve şehir değiştirdim. Bunu ne zaman ve nasıl düzeltmeliyim? Teşekkür ederim.

-
@aysegul Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim. ben de bu arkadaş gibi nvc'ye mail atacağım bugün, NVC'nin mail adresini biliyor musunuz?
-
Merhaba, 135xx CN ile 2 Nisan Gününe Hong Kong'dan müakat daveti aldım, bu mülakatı Ankara'ya taşıyabilir miyim?
-
Merhaba, son gelişmeler ışığında 13K olan sıralamam ile HK'dan Ankara'ya taşıma yapmalı mıyım? Kasım ayına kadar bu konuda karar vermem gerekiyor
-
Arkadaşlar selamlar, sıralamam 13k ve dosyam HK'da, Ankara ile alakalı hızlandı sıra gelebilir şeklinde yorumlar görüyorum, dosyamı tekrardan Türkiye'ye taşımalı mıyım? Şu anda nasıl bir yol izlemeliyim?
-
@onuru Evet dosyam Hong Kong'da şu an, mülakat tarihi aldıktan sonra formu açtırıp değişiklikleri tekrardan düzenlesem yeterli olur değil mi?
-
Merhaba, DS-260'ı gönderdikten bu yana hem iş hem de adresler ile alakalı hayatımda değişiklikler oldu, bunları vize görüşmesinde mi belirtmem gerekiyor nasıl bir yol izleyeceğim?