@gucarslan
çok teşekkür ederim 
aleynaa tarafından gönderilen en iyi iletiler
aleynaa tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
merhaba bu senenin talihlilerindenim ancak cs bayağı yüksek olduğu için motivasyonum da düşmüş durumda. dosyamı hong kong’a taşısam sizce sıra gelir mi? kotaya takılma durumu olur mu? bu dosya taşıma süreci maddi açıdan biraz külfetli olduğundan bu riske değer mi? çok kararsız ve endişeliyim. cn 23binlerde.
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@EzgiLera çok çok teşekkür ederim, imkansız mı peki 23 bine gelmesi. boşuna umut bağlamak da istemiyorum:(
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@rezanclz
zaman ayırıp açıklayıcı bir cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. dosya taşıyacağım ancak dediğiniz gibi kotaya takılma ihtimalinden de korkuyorum:’) -
17 mayısta nikahım var, ds260 formunu şuanki soyadımla doldurmam sorun teşkil eder mi ayrıca eşimin de benimle birlikte yararlanması için ne yapmam gerekiyor? formu hızlı doldurmamız söyleniyor ancak ne yapmam gerekiyor beklemeli miyim 17 mayısa kadar. bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim
-
Merhabalar bu foruma ilk kez giriyorum green card kazandığımdan dolayı. Ancak sıralamam 23 binlerde. Dosya taşırsam gelme olasılığı var mıdır? Bu konuda hiçbir bilgim yok ve açıkçası ne yapacağımı şaşırmış durumdayım…