@onuru Teşekkür ederim, umarım ismimiz gibi bu konudaki kaderimiz de aynı olur 
ONUR LAÇİN tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ATS16 Teşekkür ederim güncelleme yaptım. Ben sadece simdiden yapabileceğim sorun olmayacak evrak var ise hazırlamak istedim o yüzden sordum ama sanırım son bir aya sıkıştırmak daha mantıklı olacak gibi
ONUR LAÇİN tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@onuru Teşekkür ederim, umarım ismimiz gibi bu konudaki kaderimiz de aynı olur

-
@onuru Öncelikle çok ama çok teşekkür ederim ama tek bir yerde takıldım anlamadım. Gönderdiğiniz mail ingilizce fakat tek bir yerde mülakat tarihi yazıyor ?
-
@onuru hocam Dr nicolson sağlık muayenesi için attığınız mailin örneğini yazma sandınız var mıdır acaba ?
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Tevfik-Karademir Hocam Dr nicolson'a saflık randevusu için attığınız mailin taslagını yazma sansınız var mıdır acaba ?
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar, Bilgi sahibi biri var ise ve yardımcı olur ise çok sevinirim. Dvm2026 talihlisiyim ve Japonya'da 6 aydan fazla yasadığım için polis belgesi için konsolosluğu başvuru yaptım. Bildiğiniz üzere bu belgeyi açmak kesinlikle yasak ama ben orada kaldığım dönem iltica başvurusunda bulundum bu mülakatta elenmeme sebep olabilir mi emin değilim. Polis belgesi neyi kapsar ve gidişatı nasıl etkiler bilgi sahibi biri yardım ederse çok memnun olurum.
-
@onuru yaşadım ve hatta basvuru yaptım konsolosluga belge bekliyorum hocam.
-
@ATS16 Teşekkür ederim güncelleme yaptım. Ben sadece simdiden yapabileceğim sorun olmayacak evrak var ise hazırlamak istedim o yüzden sordum ama sanırım son bir aya sıkıştırmak daha mantıklı olacak gibi
-
Mülakata girmeden ne kadar süre önce belgeleri İngilizceye cevirtmek ve hazırlamak gerekiyor. Hiçbir yerde net bir cevap bulamadım 2026 Haziran gibi bana sıra gelecek. Şimdiden hazırlamamda bir sakınca var mıdır veya hangilerini simdi hazırlayabiliyim acaba ?
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Benim çıktı çok şükür. Ama zorlu ve uzun bir süreç sanırım beni bekliyor. Dosya tasıma için uğraşacağım bu konuda destek olabilecek birileri olursa sevinirim