Arkadaşlar merhaba fotoğrafçıdan 600x600 lük fotoğraf çektirdim dijital olarak aldım. https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos.html sitesinden kontrol ettiğimde fotonun üstünde kırmızı çarpı olup ''Your photo does not need cropping:
Photo dimensions are 600x600'' diye hata alıyorum. bu fotoğrafımın doğru olduğundan mı böyle bir mesaj alıyorum?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
melih eskicioğlu
@melih eskicioğlu
melih eskicioğlu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
iyi akşamlar, başvuruyu yaparken devam et deyince diğer sayfaya geçince sayfa yüklenmiyor bu hata vermesi başvuruyu engeller mi tekrar giriş yapmak?
-
RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
merhaba bir sorum olacaktı. başvuru yaparken büyük harf küçük harf önemli mi? ya da baş harfleri büyük mü yazmalıyız?
-
Arkadaşlar bir soru soracağım başvurusu sırasında soyadının bir harfini yanlış girmek diskalifiye sebebi mi?
klavye de k harfi sıkıntılı gözden kaçmış.