Benimde ilk başvurum Türkiye de 8500 prim günüm oldu 65 yaşı bekleyene kadar ABD yeni yaşam kurar bir daha emekli olurum 
Sfzb67 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: 🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir & Karsilasilan Sorunlar ve Cozum OnerileriYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Onurfidan banada 17 rakam vermişler kabul etmedi confirm numarasını bilmiyorum bölümden tekrar aldim numarayi bu sefer 16 hane verdi. Bende anlam veremedim ama sonuc malesef cikmadi
Sfzb67 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
ilk başvuru ilk heyecan ve tecrübe oldu bana. DV2027 dogru zamandir insallah.
-
RE: 🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir & Karsilasilan Sorunlar ve Cozum OnerileriYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Movistar74 Çok uzaklaşmamıssın yinede
Bizim çok yakın akrabalarımız New York da olduğu için orayi tercih edecektik ama olmadi onlar bizden daha çok üzüldüler sonuca herseyin hayırlısı dv2027 loading 
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Ekim 2027 de kızımda 18 ini doldurmuş olacak oda aile olarak basvurabilir mi yani anne babasıni gösterebilir mi yoksa tek olarak mı başvurabilir?
-
@Movistar74 Çıksaydı bende ailem ile New York a gelecektim. Bu sene kısmet değilmiş.
-
@Movistar74 Aynen Zonguldaklıyım sizde Bartın sanırım:)
-
@FURKAN-NEVRUZ Tütkcr karakter kullanmıyorsunuz degil mi hata vermemesi lazim
-
@Byrm-Ty Confirm nunaranizi yazdiginiz yerin hemen altinda mavi yazi ile tıklayabilir bolum var oraya basin ilgili bilgileri doldurduktan sonra confirm numaranızı size veriyor sizde sadece soyad ve dogum tarihini yazip sumbit ediyorsunuz
-
@Movistar74 Bazen olabiliyor benimkide 17 hane idi. Numarami kaybettim bölümünden girince 16 hane olarak düzeltip veriyor sistem
-
@Derya-Denizhan Confirm unuttum bolumune girin ordan dogru numaranızı alabilirsiniz banada 17 hane atanmıştı.